Vi kan se frem til tre ATP 250 turneringer, hvor storspillende Holger Rune er topseedet i Montpellier. Vores tennis-ekspert Klaus F kommer her med spilforslag til ATP-turneringerne i Montpellier, Cordoba og Dallas.

Det bliver fantastisk at følge det danske stjerneskud Holger Rune, der er favorit til at gå i finalen ved ATP Montpellier (6. til den 12. februar). Holger Rune kommer fra en flot præstation med det danske Davis Cup-landshold i Hillerød og skal prøve at fortsætte sit momentum i Frankrig. 

Holger Rune indleder ATP Montpellier med at stå over i første runde og skal herefter møde vinderen af opgøret mellem Marc-Andrea Hüsler og Luca van Assche.

ATP Montpellier

Den lille intime turnering i det franske afholdes ugen efter Davis Cup, så der skal holdes øje med transport fra diverse lande. Nogle spillere kommer fra Asien, mens andre har mere optimale forhold og har spillet Davis Cup i Europa. 

Sidste år var Alexander Bublik en overraskende vinder, hvor han slog Alexander Zverev i finalen. 

Det taler dog imod endnu en overraskelse, at Top 5 af markedets favoritter næsten altid vinder i Montpellier med Bublik som undtagelsen i 2022. 

Der spilles på Greenset underlag. Over de sidste seks år er der holdt serv 79% af gangene, hvilket ikke er højt for en indendørsturnering.

Få overblik over kampene ved ATP Montpellier her