Som den helt store optakt inden årets sidste Grand Slam i New York samles de bedste spillere til denne Masters 1000 i Cincinnati. Holger Rune deltager også, og han skal for alvor frem i bussen og bevise noget. Klaus F leder efter saftige spilforslag med masser af værdi.

Selvom Holger Rune har haft en meget middelmådig sæson på hard court, så kan den også forklares med nogle brutale lodtrækninger. ATP Cincinnati er ingen undtagelse, hvor verdens nummer 11, briten Cameron Norrie, venter i første runde. 


I toppen af feltet skal den endelige powerranking inden US Open afklares. Verdensetteren Daniil Medvedev, formstærke Nick Kyrgios, Carlos Alcaraz og Rafael Nadal er blandt favoritterne til både Cincinnati og US Open. 

Du kan finde diverse bonusser fra bookmakerne her.

ATP Cincinnati

Det er normalt de helt store navne, der vinder i Cincinnati, hvor Roger Federer en periode dominerede i den amerikanske turnering. Underlaget er blevet langsommere med tiden, og hurtigheden er faldet markant fra 2015 til 2021. Det illustreres meget godt med finalisterne fra 2019 og 2021 i form af David Goffin og Andrey Rublev. 

Den forsvarende mester, Alexander Zverev, er stadigvæk ude med skade. 

Overvurderet af markedet

Carlos Alcaraz er et glimrende eksempel på en spiller, der efter min mening er overvurderet i markedet. Spanieren har siden French Open kun givet over odds 1,40 i én kamp. Det var i Umag, hvor han tabte finalen mod Jannik Sinner. I sidste uge kunne man få glimrende odds på Tommy Paul mod Alcaraz, selvom Paul er en stærk spiller på hard court - især i USA. Paul vandt til odds 4,30. Jeg tror, at markedet vil holde fast i denne overvurdering af Alcaraz, hvorfor det er oplagt at kigge på spots imod ham. 

Rafael Nadal har altid spillet sit bedste tennis fra French Open til og med Wimbledon. Der har været mange sløje sæsoner, efter de to turneringer er afsluttet, hvor spanieren har gearet ned på grund af det hårde program. I Cincinnati har han ikke været forbi en kvartfinale de seneste tre gange, han har deltaget. Nu kommer han fra en skadepause, og jeg har svært ved at se ham gå langt her. 

Jeg vil bruge denne overvurdering til eventuelt at finde spilforslag i samme halvdel eller fjerdedel som Alcaraz og Nadal. 

Bizar hændelse i russisk stormøde 

Sidste år dominerede Daniil Medvedev også på hard court. I semifinalen mod landsmanden Andrey Rublev i Cincinnati var han på sikker sejrskurs, indtil han løb ind i et kamera, som en kameramand havde placeret for tæt på banen. Medvedev mistede besindelsen og faldt fuldstændig fra hinanden. En bizar episode og på det tidspunkt stort set det eneste, der kunne stoppe russeren. Lodtrækningen er faldet ud på den måde, at en gentagelse af denne kamp kan komme i en kvartfinale. 

Medvedev har vist mere sårbarhed i denne sæson. Presset som verdensetter er et andet pres, som han selv har udtalt. Jeg var lidt skuffet over hans nederlag i sidste uge mod Kyrgios, og derfor tøver jeg en kende med endnu et spilforslag på russeren, selvom han stadigvæk i min optik er verdens bedste på hard court. 

En anden trussel mod endnu et russisk møde er Nick Kyrgios. Hvis han er på denne her uge, så kan det godt blive russisk/australsk stormøde i kvartfinalen. Spørgsmålet er, om han trænger til noget pause, inden det går løs i New York om præcis to uger. 

Holger Rune i hårdt selskab

Det er ubarmhjertigt at være useedet i en Masters 1000. Det er markant værre end i Grand Slams, da stort set alle spillere har en form for klasse. I sidste uge havde Holger Rune dog en blød start med Fabio Fognini, men derefter mødte han en velspillende Busta. I denne uge hedder den allerede Cameron Norrie i 1. runde.

Skulle han overraske der, så kan der vente en "forbudt for børn" i 3. runde mod Casper Ruud. Der vil være nogle French Open-vibes i luften, hvis de to nordiske kombattanter krydser klinger igen. Foreløbigt skal Rune forbi Norrie, hvor markedet ikke spår ham mere end omkring 25 procent chance.

Danskeren er 2-8 i sejre/nederlag siden French Open, men jeg ser fremskridt og er ikke bekymret på Holgers vegne. Meget kan som tidligere nævnt forklares med brutale lodtrækninger, og i Washington var det umenneskelige betingelser, da han tabte til Jefrey John Wolf. 

Spilforslag til ATP Cincinnati

Jeg giver verdensetteren en ny chance med mit spilforslag til ATP Cincinnati  i denne her uge: 

Daniil Medvedev til at vinde ATP Cincinnati til odds 4,33 hos Bet365*

Det er måske naivt at gå tilbage til en spiller, der svigtede i sidste uge, men jeg kan kun tro på, at Medvedev kommer i gang igen i denne her uge. Han har fået tilpas hvile efter Los Cabos, og Nick Kyrgios venter ikke allerede i første kamp. 

Medvedev var fuldstændig spilstyrende sidste år, da han var sæt oppe mod Rublev i semifinalen. At han løber ind i et kamera og mister besindelsen, skal ikke kunne ske to år i træk. 

Hans tre største konkurrenter er Alcaraz, Nadal og Kyrgios. De to førstnævnte er i min bog overvurderede på hard court i skrivende stund. Kyrgios har haft et presset program, og jeg har meget svært ved at se ham præstere tre uger i træk. 

Betværdi: 121%

Langskud til ATP Cincinnati

Dette langskud må have fået inspiration af at se Pablo Carreno Busta vinde i Montreal i sidste uge: 

Roberto Bautista Agut til at vinde ATP Cincinnati til odds 81,00 hos Bet365**

Agut er ligesom Busta en klassespiller på hard court, og han er heller ikke den typiske spanske grusspiller. 

I sidste uge var han en tiebreak fra at slå Casper Ruud ud, og så var vejen banet til en finale. Agut vandt en titel for nogle uger siden i Kitzbühel. Det skal give noget selvtillid på kontoen. 

Agut er i fjerde del med Nadal, hvilket har boosted hans odds i en positiv retning. Nadal kommer direkte fra skade og er sårbar på hard court, så der er bestemt muligheder for spanske Agut. 

Betværdi: 123 %

Ugens bettingråd - et stædigt marked

Det kommer lidt på bagkant af Pablo Carreno Bustas succes i sidste uge. Markedet kan godt have en opfattelse af en spiller, og så samtidig ikke vil justere på odds, selvom denne spiller overpræsterer. Det kan man godt udnytte i turneringsodds: 

I sidste uge kunne man få odds 4,00 på, Sinner ville ryge i 3. runde, hvor Busta ventede. Da kampen begyndte, lukkede Sinner i omkring odds 2,5 mod Busta.

Samtidig holdt bet365* fast i Bustas generelle høje odds, da man kunne få odds 6,5 på, han ville vinde quarter (nå semifinalen). Dette selvom Busta efter sejren mod Sinner gav 1,40 mod Jack Draper i kvartfinalen. Dermed var det samlede odds på at vinde quarter cirka 3,60. 

Om fredagen inden kvartfinalerne åbnede Busta i odds 9 outright (each way 1/3), hvilket vil sige odds 3,66 til at nå finalen. Det var igen et voldsomt overodds, hvor Busta akkumuleret endte i odds 2,1 til at nå finalen. 

Et godt eksempel på en oddssætning i et turneringsmarked, der ikke ville anerkende Bustas vilde præstationer, som ugen skred frem, og det kan man udnytte. Hold øje med de gamle undervurderede spillere, der pludselig finder melodien igen. 

Du kan læse alle eksperttips fra BetXperts ekspertpanel her.

Regnskab:
Spil i alt: 135
Vundne spil: 22
Tabte spil: 113
Profit: -3,39
Tilbagebetalingsprocent: 97