18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds på ATP Rotterdam

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre

ATP Rotterdam er en prestigefyldt og traditionsrig turnering på ATP Touren, der altid har stjernenavne med i feltet. Jannik Sinner er det favoritter navn i Holland i den kommende uge. Den nykårede Grand Slam fra Australian Open kommer til Rotterdam i sit livs form. Det helt store spørgsmål er om det er en fordel eller ulempe, at han lige har opnået karrierens højdepunkt. Det kan være svært at lande fra Melbournes sol og Grand Slam feber til en indendørshal i Holland.

Spil på ATP Rotterdam ved Bet365

ATP Rotterdam odds

Odds på ATP Rotterdam:

Favoritterne ved ATP Rotterdam

Jannik Sinner. Markedet har helt sikkert en italiensk bias, derfor vil det være svært at finde værdi på Sinner i Rotterdam. 

Andrey Rublev skuffede sidste år i Rotterdam, hvor han tabte i 1.runde til Alex De Minaur. Russeren ved godt godt, hvordan han skal præstere i Rotterdam. Han har både en titel og semifinale fra Holland. Rublev spillede godt i Melbourne og har allerede vundet et trofæl i 2024. Man skal kunne regne med Rublev blandt de sidste fire. 

Hubert Hurkacz kan serve sig til en titel i Holland. Polakken, der er specialist i tiebreaks kan presse alle, hvis hans serv kører. Han har haft et travlt program i januar, hvor han nåede finalen i United Cup og 4.runde ved Australian Open. Det kan godt være, at det har tæret på ham mentalt og fysisk. Hans potentiale er uanset indiskutabelt stort. 

Grigor Dimitrov har ikke spillet Rotterdam meget i de senere år, men bulgaren har både en semifinale og finale fra Rotterdam. Det er indendørs, hvor Dimitrov har sine største meritter. Hans slice er effektivt på underlaget i Rotterdam, og han har også spillet godt i 2024 med en titel i ATP Brisbane. Et minus er, at Dimitrov har spillet mange kampe ugen før Rotterdam, da han nåede finalen i Marseille. 

Outsiderne ved ATP Rotterdam 

Felix Auger Aliassime vandt sin første titel i karrieren i Rotterdam. Underlaget passer perfekt til Felix, der gerne vil have tiden til sine slag. Canadieren er bedst indendørs. Selvom han har været inde i en krise, så har han ramt niveau, når der har været et tag. I Basel vandt han titlen i slutningen af 2023, og i 2024 var han i semifinalen ved ATP Montpellier.

Alexander Bublik satte sine kritikere på plads i sidste år som en spiller, der let giver op. Manden fra Kazakhstan blev den første spiller i ATP-historien til at vinde en titel (ATP Montpellier), hvor han var nede med 1-0 i sæt i alle kampe. Det må have givet den flamboyante Bublik oceaner af selvtillid. Han er lige nu en af de bedste i verden indendørs, men man ved aldrig, når han rammer sit meget lave bundniveau. 

Jiri Lehecka vandt sin første titel på ATP-touren i Adelaide i år. Lehecka er fra den klassiske tjekkiske skole og slår fladt til bolden fra både forhånden og baghånden. Hans potentiale er til at gå hele vejen i Rotterdam, men han har det med at miste fokus i kampene. 

Holger Rune kan jeg ikke placere blandt "favoritterne" grundet de nuværrende omstændigheder, hvor danskeren ikke har ro på trænerfronten. Derudover er der fysikken og det faktum, at danskeren har nederlag til hhv. Arthur Cazaux og Borna Coric i de to sidste kampe. Det er ikke højt nok niveau til at høre blandt topfavoritterne til titlen i Holland. 

Ugo Humbert er en spændende spiller. Franskmanden har lige vundet ATP Marseille. Hans statistik i ATP-finaler overgår de fleste med fem titler ud af fem finaler. Hvis Humbert ikke er for mentalt og fysisk træt efter Marseille, så kan han godt spille en rolle i Rotterdam. 

Dansk deltagelse ved ATP Rotterdam

Holger Rune står for overskrifterne i den internationale tennisverden i øjeblikket. Det er desværre ikke positivt. Danskeren har afbrudt samarbejdet med to trænere på et par uger. Boris Becker og Severin Lüthi er ikke længere del af Holgers team. Den manglende kontinuitet på trænersiden skaber bekymring hos undertegnede. 

Rent fysisk er der også spørgsmålstegn, da Holger måtte trække sig fra Montpellier i semifinalen med en skade i armen. Alligevel vælger Holger at spille opvisningsturnering i Oslo weekenden inden ATP Rotterdam. Det er ikke de største forventninger man kan have til danskeren i øjeblikket, og han kan næsten kun overraske, hvis han går langt i Holland. 

Du kan følge med på Holger Runes næste kamp, hvor der vil være analyser af hans kampe og bud på udfaldet. Du kan også livestreame Holger.

Spilforslag til ATP Rotterdam

Mit spilforslag går på en spiller, der har vundet en ATP-titel i år: 

Andrey Rublev til at vinde ATP Rotterdam til odds 8,00 hos Bet365

Følgende argumenter for russisk succes i Rotterdam: 

- Rublev har vundet i Rotterdam og været i semifinalen i hhv. 2020 og 2022

- Rublev har vist højt stabilt niveau i 2024. Han vandt titlen i Hong Kong og nåede kvartfinalen ved Australian Open

- Motivation er altid et spørgsmålstegn hos spillerne på denne tid af sæsonen, men Rublev har en stærk disciplin og dukker sjældent demotiveret op

- Lodtrækningen er god med Sinner i modsatte halvdel

Betværdi: 112%

Ekspertens langskud til ATP Rotterdam

Jeg går med en flamboyant type med mit langskud: 

Alexander Bublik til at vinde ATP Rotterdam til odds 29,00 hos Nordicbet

Vi er selvfølgelig ude i et af de større sats, når vi prøver odds 29, men Bublik har lige vundet en titel.

  • Bublik vandt i Montpellier og viste stærk moral. Han blev den første spiller i ATP-historien til at komme fra 0-1 i nede i sæt i alle hans kampe
  • Manden fra Kazakhstan skabte en stor sensation for nogle år siden i Rotterdam, da han slog Alexander Zverev
  • Bublik er i øjeblikket en af verdens bedste indendørs - det hersker der ikke tvivl om
  • Måske er Jannik Sinner ramt efter Melbourne, hvilket Bublik kan udnytte i en eventuel kvartfinale

Betværdi: 107%

FAQ om ATP Rotterdam

Daniil Medvedev er forsvarende mester i ATP Rotterdam 2023, men han stiller ikke op i dette års udgave. Roger Federer skrev historie i Rotterdam tilbage i 2018, da han blev den ældste verdens nummer 1 i historien i en alder af 36 år. ATP Rotterdam turneringen spilles i Ahoy Arena i Rotterdam. Det er en af de største arenaer i verden med plads til 15.800 tilskuere. ATP Rotterdam er blevet afviklet siden 1974. Legender som Bjørn Borg, Jimmy Connors og Roger Federer har spillet i den hollandske by. Underlaget er indendørs hard court og hører til den langsomme side. Bolden har et lavt opspring på underlaget.

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om ATP Rotterdam:

Hvor kan jeg spille på ATP Rotterdam?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på ATP Rotterdam.

Hvad er den samlede præmiesum ved ATP Rotterdam?

Den samlede præmiesum er 2.134.985 Euro. 

Hvem er favorit ved ATP Rotterdam?

Jannik Sinner er bookmakernes favorit til at vinde.

Hvilket underlag er det i ATP Rotterdam?

Det er hard court. 

Kommentarer

Feedback