Vi rammer Nordamerika og hard court-sæsonen efter nogle turneringer med forskellige underlag på alt fra græs til grus. Holger Rune skal prøve at finde melodien. Det samme prøver Klaus F, der leder efter værdi i spilforslag.

Det er op ad bakke for danske Holger Rune, der ikke har vundet en kamp siden French Open. Danskeren skal til at finde momentum op til US Open, hvor han sidste år kvalificerede sig til hovedturneringen og tog sæt fra Novak Djokovic. 

Verdensetteren Daniil Medvedev er tilbage efter en ufrivillig pause, da han ikke måtte deltage ved Wimbledon. Russeren er storfavorit i Mexico, hvor et relativt tyndt felt skal prøve at udfordre verdens bedste. 

ATP Los Cabos

Som europæisk seer er det et af årets værste turneringer, da der spilles sent på dagen lokal tid og om natten i Europa. Banerne er til den hurtige side, og tidligere vindere i form af Sam Querrey, Ivo Karlovic og Cameron Norrie understreger, at de store servere har det godt i disse betingelser. 

Cameron Norrie er forsvarende mester og deltager også i år. 

Medvedev mod feltet

Det er en af de turneringer, hvor man kan godt tillade sig at pege en spiller ud og give ham favoritværdigheden mod feltet. Om det er fair, afhænger selvfølgelig af Daniil Medvedevs form, der ikke har været sig selv siden nederlaget til Nadal ved Australian Open. Det er efterhånden lang tid siden, og vi kommer ind til den del af sæsonen nu, hvor vi ofte får den bedste version af Medvedev. 

Det er en ulempe, at det er en ATP 250-turnering, da Medvedev måske ikke vil smide alt ind for at vinde, men ligge på omkring 80-90 procent; det skal med i ligningen om at vurdere eventuel værdi i forbindelse med et spilforslag.

Jeg vil meget sjældent gå efter så lave odds i en ATP 250-turnering, hvor de store spillere ofte ikke har fundet det højeste gear endnu. 

Canadisk enigma 

Felix Auger Aliassime er førsteudfordrer til Medvedev, men han er dybt uforudsigelig. Lige fra høj kvalitet i tætte kampe mod Medvedev i Australian Open, og Nadal ved French Open, til nederlag til ukendte spillere med lav rangering. Det er en udfordring at blive klog på Felix' niveau. 

Når det samtidig er den laveste kategori af turneringer, ATP 250, så får uforudsigeligheden lige et ekstra nøk. Jeg undgår formentlig canadieren, når det kommer til et spilforslag. 

Spilforslag til ATP Los Cabos

I mit spilforslag til ATP Los Cabos bliver det med håbet om en gentagelse af sidste års triumf, at jeg tager denne spiller: 

Cameron Norrie til at vinde Los Cabos til odds 7,00 hos 888sport* 

Lodtrækningen er en stor del af dette spilforslag, hvor Norrie skal være langt under niveau for ikke at nå en semifinale.

Briten er kendt for en stærk dedikation og stabilitet, hvor han sjældent går helt ned. Spørgsmålet er, om semifinalen ved Wimbledon stadig sidder i kroppen hos Norrie - mentalt og fysisk. Han har dog haft en god lang pause, så det frygter jeg ikke så meget.

Værste konkurrent inden finalen er Felix, og så kan vi håbe på, at Medvedev er under par i en eventuel finale mod russeren. 

Betværdi: 105 % 


Langskuddet til ATP Los Cabos

 Denne spiller var også godt spillende i Los Cabos sidste år: 

Brandon Nakashima til at vinde Los Cabos til odds 21,00 hos 888sport*

Nakashima har potentialet på hard court. Amerikaneren imponerede mig ved Wimbledon, og så har han en flot finaleplads fra Los Cabos sidste år. 

Lodtrækningen før semifinalen er bestemt overkommelig, og så skal han spille over niveau i en semifinale mod Medvedev. Det vil dog ikke være årets sensation, hvis Nakashima laver lidt ballade i den kamp. 

Betværdi: 105 %

 Følg Klaus F's spilforslag hos 888sport

ATP Washington

En hurtig Decoturf hard court-bane i varme betingelser kan ATP Washington byde på . Et meget højt antal tiebreaks igennem de sidste fem år indikerer en hurtig bane. 

Store navne som Jannik Sinner, Nick Kyrgios og Alexander Zverev har vundet titlen i Washington tidligere. Italienske Jannik Sinner er forsvarende mester, men har ikke valgt at stille op i år. 

Holger Rune i mindre krise

Holger Rune har ikke vundet en tenniskamp siden 1. juni. Det lyder voldsomt, men det handler også om en græssæson, hvor han ikke var komfortabel på underlaget og en del mindre turneringer. Derfor mener jeg ikke, at krisen er så monumental, som nogle medier vil gøre den til.

Nu er han tilbage på et underlag, hvor han normalt er stærkt spillende. Det vil undre mig meget, hvis han ikke for alvor kommer i gang under hard court-sæsonen i Nordamerika, men om det allerede er i Washington, er mere tvivlsomt. 

Lodtrækningen er god, og hans anden kamp kan blive et gensyn med Denis Shapovalov, som han slog ved French Open. Canadieren har kun vundet én kamp siden midten af maj. I en kvartfinale kan den hedde Andrey Rublev eller Maxime Cressy, hvilket også er overkommeligt. 

Alt i alt er der åbninger for at komme langt, hvis Rune igen finder den melodi, der bragte ham til en kvartfinale i Paris. 

Bredt favoritfelt

Der er mange stærke spillere uden den helt store profil, der skiller sig ud i Washington. 

  1. Andrey Rublev er normalt stabiliteten selv, og i ATP 500 har han sine bedste resultater. Jeg ser dog mentale sprækker hos russeren igen. Han bliver for let frustreret i kampene, og han taber til alt for mange spillere, som han burde slå. Rublev er langt under par for tiden og er derfor ikke i betragtning til et spilforslag.
  2. Maxime Cressy har selv udtalt, at han bliver verdensetter en dag. Den høje amerikaner vandt turneringen i Newport for nylig og har det generelt godt med hard court. Det er ikke utænkeligt, at han kan gå hele vejen. 
  3. Taylor Fritz havde et smertefuldt nederlag til Nadal ved Wimbledon, men er han kommet sig over det, så er han nok den mest oplagte favorit. Han har det højeste topniveau i feltet på hard court i 2022. 
  4. Alex De Minaur har lige vundet turneringen i Atlanta. Australieren har dog en hård lodtrækning, hvor vi i anden runde kan få en gentagelse af finalen fra Atlanta mellem Minaur og Brooksby. Det taler meget imod et spilforslag. 
  5. Hubert Hurkacz har været i to semifinaler ud af de sidste tre hard court-turneringer, som han har deltaget i. Polakken leverer ofte på sit favoritunderlag. Ser man på lodtrækningen, er han måske den mest oplagte kandidat til at gå hele vejen. 
  6. Nick Kyrgios skal lande efter finalen ved Wimbledon. Det er spørgsmålet, hvor lang tid han skal bruge på det. Australieren var ellers fantastisk spillende i Washington, da han vandt turneringen i 2019.

Spilforslag til ATP Washington

Spilleren til dette spilforslag til ATP Washington har vist klassen på hard court talrige gange før: 

Hubert Hurkacz til at vinde ATP Washington til odds hos 9,00 hos Unibet*

Topniveauet hos polakken er indiskutabelt, og sejren i Masters-turneringen i Miami for et par år siden understreger dette. I Miami og Dubai i år har han tabt nogle tætte semifinaler mod henholdsvis. Alcaraz og Rublev. De kunne lige så godt være gået hans vej. 

Hurkacz har haft en passende lang pause siden Wimbledon, hvor han røg ud tidligt. 

Lodtrækningen er ideel. Det er skuffende, hvis han ikke når frem til minimum en kvartfinale. 

Betværdi : 108 %

Langskuddet til ATP Washington

Rammer denne spiller sit niveau fra foråret, så kan han nemt gå hele vejen: 

Taylor Fritz til at vinde ATP Washington til odds 10,00 hos Unibet*

For cirka fire måneder siden fik Fritz sin karrieres største sejr, da han slog Rafael Nadal i finalen i Indian Wells. 

Fritz har blomstret op nogle gange siden, men han har ikke præsteret kontinuerligt igennem en turnering på samme måde.

Dette indtil græssæsonen, hvor han igen fik selvtillid og momentum. En titel i Queens og en kvartfinale ved Wimbledon aftvinger stor respekt.  Det håber jeg på, at han kan bygge videre på i Washington. 

Betværdi: 110 %

Regnskab:
Spil i alt: 129
Vundne spil: 22
Tabte spil: 107
Profit: 2,61
Tilbagebetalingsprocent: 102