18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Kampprogram VM i herrehåndbold 2025 - Alle Danmarks kampe

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

VM i herrehåndbold 2025 går i gang den 11. januar med åbningskampen mellem Frankrig og Polen. Turneringen, der spilles i Polen og Sverige, slutter den 29. januar. VM-finalen spilles i Stockholm. Danmark spiller alle sine gruppekampe i Malmö Arena, så de danske håndboldherrer kan formentlig forvente opbakning i hallen. 

VM-odds hos Bet365


Danmark er at finde i Gruppe H, hvor Nikolaj Jacobsens tropper skal op imod Belgien, Bahrain og Tunesien i gruppespillet.

Danmark indleder VM i herrehåndbold 2025 den 13. januar mod Belgien. Denne kamp begynder 20.30. To dage senere står den på Danmark - Bahrain, mens sidste gruppekamp mod Tunesien spilles den 17. januar.  

VM i herrehåndbold 2025: Danmarks kampe 

Danmark er i en overkommelig gruppe ved VM i herrehåndbold. Her skal de møde Belgien, Bahrain og Tunesien i gruppespillet, og det vil være skuffende, hvis ikke det bliver til en førsteplads i gruppen. Du kan herunder se, hvornår Danmark skal spille ved håndbold VM for herrer. 

Tidspunkt Kamp TV-kanal
13. januar klokken 20.30 Danmark - Belgien TV 2/TV 2 Play
15. januar klokken 20.30 Danmark - Bahrain DR1/DRTV
17. januar klokken 20.30 Tunesien - Danmark TV 2/TV 2 Play

De største kampe ved VM i herrehåndbold 2025

I gruppespillet ved VM i herrehåndbold er der enkelte store kampe på programmet, men det er først fra mellemrunden, at vi for alvor får en række store kampe at se. Herunder kan du dog se BetXperts bud på top-5 over de største kampe i gruppespillet ved VM i herrehåndbold. Ingen af Danmarks kampe er at finde i den top-5, da kvaliteten af modstanderne ikke er berettiget til det. 

Frankrig - Polen
Tidspunkt: 11. januar klokken 21.00

Åbningskampen ved VM i herrehåndbold 2025 står mellem værtsnationen Polen og de franske stjerner. Det er et opgør fra Gruppe B, hvor også Slovenien og Jan Pytlicks Saudi-Arabien er at finde. Det er umiddelbart den stærkeste af alle grupper ved VM i herrehåndbold 2025. 

Frankrig er favoritter til at vinde mod Polen, og de er også favoritter til at tage førstepladsen i den stærke Gruppe B.

Kroatien - Egypten
Tidspunkt: 13. januar klokken 20.30

I Gruppe G er det Kroatien og Egypten, der skal kæmpe om førstepladsen i gruppen, og netop de to mandskaber mødes i første gruppekamp, så en eventuel vinder af det opgør kan nærmest også allerede kalde sig vinder af gruppen. 

Kroaterne er favoritter til sejren, men Egypten er en stærk håndboldnation, hvilket de også viste ved VM på hjemmebane for to år siden, hvor de var meget tæt på at sende Danmark ud i kvartfinalen.

Island - Ungarn
Tidspunkt: 14. januar klokken 20.30

Mens Kroatien - Egypten givetvis er kampen om førstepladsen i Gruppe G, så er Island - Ungarn formentlig det samme i Gruppe D. De to nationer mødes i anden runde af gruppespillet, og vinderen af det opgør, står med meget gode kort på hånden i forhold til at ende på førstepladsen i gruppen. 

Opgøret spilles i Kristianstad Arena og kan ses direkte på TV 2 Sport og TV 2 Play.

Slovenien - Frankrig
Tidspunkt: 16. januar klokken 18.00

I tredje og sidste spillerunde i Gruppe B tørner Slovenien og Frankrig sammen, og det kunne godt ligne en direkte duel om gruppens førsteplads, såfremt Slovenien i runden forinden har besejret Polen. Frankrig vil også være favoritter her, og de franske stjerner har vundet de seneste seks indbyrdes opgør mod slovenerne.

Holland - Norge

Tidspunkt: 17. januar klokken 20.30

Norge er favoritter mod Holland, men Kay Smits og resten af det hollandske mandskab kan måske godt drille nordmændene her. De tørner sammen i den tredje og sidste gruppekamp, og det kunne meget vel være en direkte kamp om førstepladsen, der venter her den 17. januar klokken 20.30.

FAQ om VM i herrehåndbold 2025

Hvornår spiller Danmark ved VM i herrehåndbold?

Danmark spiller den 13. januar mod Belgien, den 15. januar møder Nikolaj Jacobsens tropper Bahrain, og den 17. januar rundes der af mod Tunesien. 

Hvor mange kampe skal Danmark spille ved VM i herrehåndbold?

Danmark er som minimum sikret tre gruppekampe ved VM i herrehåndbold, men mon ikke Danmark kommer til at spille en hel del mere. Danmark er i hvert fald storfavoritter til at spille sig videre på førstepladsen i gruppen, og der burde også være rigtig gode muligheder for at gå videre fra mellemrunden.

Hvornår er der VM i herrehåndbold?

VM løber af stablen fra 11.- 29. januar. 

Feedback