18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

TV Guide til VM 2025 herrehåndbold

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Vi giver dig her den ultimative herrehåndbold VM 2025 TV oversigt. Hvis du benytter dig af vores VM håndbold tv oversigt, er du sikret ikke at gå glip af nogle af de mange spændende håndboldkampe i løbet af januar, hvor der som altid afholdes slutrunder i herrehåndbold. Alle Danmarks kampe vises på TV 2 og/eller DR1. Turneringens øvrige kampe kan ses på DR’s andre kanaler samt TV 2 SPORT. Du kan også se med på både DRTV og TV 2 Play. 

Er du en af de mange, som for længst har opsagt flow-tv-abonnementet, er der heldigvis gode råd at hente. Du kan således stream håndbold VM 2025 gratis hos flere forskellige bookmakere. Det kræver blot, at du har en konto med minimum én øre på. Det er 100 procent lovligt, og så er det nemt, hurtigt og gratis. 

Stream VM i herrehåndbold 2025 gratis hos bet365

Du kan læse mere om, hvordan du livestreamer håndbold VM 2025 gratis nedenunder håndbold tv oversigten. 

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Gratis livestream til VM håndbold 2025

Det er yderst nemt og tilmed gratis at livestream VM i håndbold 2025. På den måde går du ikke glip af dagens live håndbold fra VM-slutrunden, der spilles i Polen og Sverige. 

Det er to af de mest kendte bookmakere herhjemme, der giver dig et gratis livestream til håndbold VM 2025. Her er tale om bet365 og Unibet. Hvis du vil se livestream af håndbold VM 2025 hos disse to bookmakere, koster det dig ingenting. Det er dog et krav, at du har penge stående på din konto, men én øre er nok. Hverken bet365 eller Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer. Det er altså ikke et krav, at du spiller på kampen, mens du ser med. 

Dermed er der næppe nogen undskyldning for ikke at se Danmarks kampe, når vi skal forsvare vores VM-titel i Sverige, hvor Danmark skal spille under hele slutrunden. Du kan naturligvis også streame alle de andre kampe ved håndbold VM 2025 helt gratis. 

Så selvom du ikke kan se VM herrehåndbold 2025 i tv på traditionel flow-tv-vis, så er der altså hjælp at hente via gratis livestream. 

Livestream VM håndbold 2025

Det er vældig nemt at livestream VM håndbold 2025 gratis hos bet365. Det kræver som nævnt blot, at du har en konto med penge på. Minimumsbeløbet for indbetalinger er 50 kroner. Det er en meget lille pris at betale for at få gratis og ubegrænset adgang til VM håndbold 2025 livestream. Og til en masse andre turneringer – for eksempel La Liga og Serie A. Læs mere om det nederst på siden. 

Har du ikke en konto hos bet365 endnu, kan du heldigvis meget nemt, hurtigt og gratis at få en.  Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser. Det tager under fem minutter at oprette sig.

Det er desuden en god idé at have NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden, når du opretter dig. Du skal minimum være 18 år. 

Med bookmakere som bet365 er det nemt at følge VM håndbold 2025 live. Du kan desuden læse mere om bookmakeren bet365 lidt længere nede på siden.

Livestream håndbold VM hos Unibet

Det er mindst lige så nemt at livestream håndbold VM hos Unibet. Hos den svenskejede bookmaker er minimumsbeløbet for indbetalinger imidlertid en kende lavere. Her skal du mindst indbetale 40 kroner ad gangen. 

Det er selvsagt en endnu lavere pris for at få ubegrænset adgang til VM håndbold 2025 livestreams. Plus alle de andre turneringer og ligaer, som du får fri adgang til. Dette kan du læse mere om nederst på siden.  

Dermed gør Unibet det også nemt og gratis for dig at streame håndbold VM 2025 live. Bliv eventuelt lidt klogere på Unibet som bookmaker lidt længere nede på siden. 

Kort om bet365 - hvorfor du bør oprette dig her

Bet365 er en af verdens mest kendte og respekterede bookmakere. De har et stort spiludvalg og nogle af markedets bedste odds. Dette både indenfor liveodds og utrolig mange varianter af pre-game-odds.

Er du ny kunde hos bet365, kan du desuden score en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Skulle du få lyst til at benytte dig af bet365 og deres mange spændende tilbud, kan du for eksempel spille på Danmarks kampe ved håndbold VM 2025. Du finder Danmarks kampe ved at scrolle ned til ”Håndbold” i menuen ovre til venstre på forsiden. Herefter kommer VM-kampene frem øverst på siden.  Du kan livestreame VM håndbold.

Du har også altid muligheden for at følge nogle af spilforslagene fra nogle af vores dygtige odds eksperter. Du finder spillene på forsiden ved at scrolle nedunder artiklerne.

Kort om Unibet - gammel, svensk kending

Unibet er også et kendt og velrenommeret brand. De er svenskejede og har eksisteret siden 1997. Også de tilbyder i øjeblikket en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Tager du imod dette tilbud, kan du altså få op til 1.000 kroner ekstra, når du laver din første indbetaling. 

Unibet er kendt vidt og bredt for at have et af markedets bedste udbud på specialspil. Et specialspil kan være, om en given spiller scorer i en kamp. Om han scorer flere end ét mål, flere end to mål, laver assist, får et gult kort, et rødt kort, scorer fra egen banehalvdel, scorer på hovedstød og meget, meget andet. 

Specialspil fås i alle oddsstørrelser. Der er de små odds til odds 1-komma-noget, og så er der de meget høje til odds 10+ og alt derimellem. 

Dermed er Unibet ikke kun garant for gratis håndbold VM 2025 livestream, men også et fantastisk udbud af specialspil. 

Stream alverdens fodboldligaer

Som nævnt er det ikke kun herrehåndbold VM 2025 i Polen og Sverige, du gratis kan streame hos bet365 og Unibet. Det gælder også mange andre turneringer. Hvis vi skal blive ved håndbolden, kan Champions League-turneringen for eksempel nævnes. 

Er du også til fodbold, kan se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Feedback