18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Donna Vekic - Clara Tauson: 1

Match center
31. oktober 2021 kl. 17:10 - Tennis, WTA | f
Centre Court
31. okt. 2021 kl. 09:09 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 18:55) 31/10
147
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Italien

Chance (1-X-2): 48-0-52%
Betvalue: 107,52%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Lad mig starte med at sige, at selvom Tauson er dansk holder jeg ikke med hende. Jeg syntes hun har en kedelig attitude på banen, og det er nok for mig. Jeg holdte hellere ikke med Wozzy, og ville støtte dem i FED CUP format, da der er mere nationalfølelse over dette.

Tauson fik lidt ødelagt sit gode momentum i sidste uge, og har måtte vende en hård periode i kampen mod Li, og var mere end på vippen til at tabe mod Samsonova. 5 matchbolde i 2 sæt, og var nede med break både i 2 og 3 sæt. På den positive side viste hun, at hun bare er næsten umulig at nedlægge på banen. Hun spillede med rigtig god dybde og kvalitet, og så syntes jeg hun har nogle gode spilmønstre. Det blev lidt af en serve fest i går med at hav af esser, 2 serven blev udfordret og bliver også det i dag.

Vekic har i lang tid virket som om hun er i en opbygningsfase, måske fordi hun ikke har formået at gå dybt i nogen turneringer, og har flere gange været ramt af skader. Dette er hendes første indendørs berøring i år, og var egentlig også i finalen for 2 år siden i Rusland. Hun har op til denne turnering ikke lavet nogle spændende resultater, så stor kontrast til Tauson.

Vekic har bare været solid i denne uge og har klaret alt i 2 sæt. Hendes kamp i går mod Paolini var en magtdemonstration, og Paolini blev sendt ud med 2 partier på 1 time. Hun har dog ikke været monster meget bedre end sine modstandere, men har aldrig været i nærheden af problemer.

Egentlig bringer Vekic lidt det samme som Samsonova gjorde i går, Vekic er bare mere kalkuleret i sin tilgang. Tauson er 25-3 på indendørs hvilket er vanvittigt. Tauson er ung og skal nok komme sig hurtigt, men det så meget tungt ud til tider i går, og tænker det bliver udmarvende for hende, at det er Vekic der står på den anden side af nettet i dag.

Set på denne turnering isoleret burde Vekic være favorit, set på de seneste måneder burde Tauson være klar favorit, så spændende at se hvordan resultater fra samme uge kan fortolkes.

Oddset ramte sit max i nat og er på vej ned alle steder på Vekic. Den kurve kan ændres op til kampstart, men det tror jeg ikke er tilfældet her.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback