18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Anett Kontaveit - Petra Kvitova: 2

25. september 2021 kl. 15:30 - WTA - Ostrava!!! - indendørs hardcourt
25. sep. 2021 kl. 00:27 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 17:30) 25/09
69
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale i Tjekkiet

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Med 10-8 i dagens double match tiebreak, sluttede jeg en forfærdelig dag, så tilbage til scratch.

Kvitova var ikke god i dag, men vandt i 2 sæt over Teichmann, der kunne være lidt konfus oven på sidste sejr. Kvitova kørte dog gode procenter, men var ikke lige så dominerende som man vil kunne forvente af hende.

Kontaveit ødelagde lidt indtrykket i dag, ved næsten at sætte 5-1 over styr i første sæt. Det var en fin sejr, men det var lidt opsigtsvækkende de problemer hun kommer i når ting skal afgøres. I dag var det i begge sæt, og også i  1 sæt mod Badosa. Nu skal hun mod Kvitova på hendes hjemmebane, og selvom fart ikke er Kvitovas overskrift, kan hun nedbryde alle med sine tunge slag, så spørgsmålet er bare om hun har dagen.

Kontaveit har det med at blive forkrampet i de store kampe, og det anser jeg denne at være. De har mødtes en stribevis af gange før, med Kvitova som den med flest sejre, og senest her tidligere på året i 3 sæt.

Kvitova har ikke ramt sit høje niveau i lang tid, men dette burde være en fin mulighed for at få startet en god periode igen. Kontaveit har vundet 9 af sine sidste 10 kampe, kun afbrudt af et 3 sæts nederlag til Swiatek, så hun kommer helt sikkert med selvtilliden i orden.

Markedet er svagt stigende på Kvitova, der pt. ligger imellem 1,76-1,85.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback