Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om betydningen af en oval bold, Leicester-odds, større aktiepuljer og en ikonisk ekspert, som takker af.

Leicester fik i lørdags en meriterende udesejr over titelkonkurrenterne fra Manchester City. Det fik oddsene på Leicester-guld til at styrtdykke, så de for første gang nu er favoritter hos bookmakerne. Men hvad i alverden er det lige, som Leicester gør så godt?

Ifølge vores brugere bringer holdet en uhyggelig fart ind i spillet og har en "no nonsense"-tilgang til kampene.

Fart har der også været over håndboldtipperen Roman Empire, som de sidste tre år har leveret i underkanten af 2.000 spil for BetXpert.

Nu har han valgt at sige farvel til sit hjertebarn bettingen, da han ikke længere kan få det til at hænge sammen med et meget krævende medicinstudie. Vi har lavet dette interview med Roman Empire, hvor han forklarer lidt om beslutningen og ser tilbage.

Glæd jer desuden også til en artikel, som rammer inden længe, hvor vi fortæller historien om to af de måske bedste bets, han nogensinde har lavet.

Større puljer på aktiespil

Aktiespillet BetOnFinance hæver nu puljerne, så der fremover kommer fem gange så meget likviditet i puljerne. Det gør, at der vil være væsentlig større gevinster at hente, hvis man er skarp på dagens aktiemarked. Stifter Jeff Saul uddyber i denne tråd.

Findes der overhovedet nogle tipsters og betalingseksperter, som kan lave overskud på den lange bane? Det er meget få ifølge en australsk blogger. Læs hele den tankevækkende blog her.

Det er også ugen derpå for Super Bowl. Undertippede Denver Broncos vandt højst overraskende en storsejr over favoritterne fra Carolina Panthers. Det har fået debatten til at rulle - for hvor stor en faktor er held egentlig i en sportsgren som amerikansk fodbold, hvor bolden som bekendt ikke er rund, men oval.

I anden udgave af Lars Baes' ugentlige tennisoptakt er der igen knald på. I skrivende stund - torsdag formiddag - er der mere end 100 indlæg allerede. Det kan godt anbefales at følge med, da der kommer en sand regn af spiltanker og spiltips hver eneste dag.

Torbens årsartikel på vej

Vi nærmer os weekendens danske Melodi Grand Prix. Det er ikke alle, som er vilde med det show, men hvis der er skejser på højkant, forholder det sig ofte anderledes. Læs Highrollers optakt hvor han giver sit bud på, hvad man skal spille.

Hvor bliver Torben NS af? Det spørgsmål har vi fået mange gange i år. Indtil videre har han kun glimret ved sit fravær - ikke mindst fraværet af den tilbagevendende og populære årsartikel, hvor han minutiøst gennemgår det seneste bettingår. Der skulle dog være lys forude - efter mange forhindringer primo 2016 skulle han snart være på vej med en artikel.