Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om en ny artikeltype, hvor folk udveksler idéer og spiltanker på kryds og tværs i jagten på at finde værdi.

Et nyt tiltag med en ugentlig optaktsartikel til de kommende tennisturneringer har skabt livlig debat. I artikeltråden byder såvel brugere som eksperttippere ind med idéer til dagens mest interessante tenniskampe - hvor er der værdi, hvad skal man holde sig fra? Hvis du endnu ikke er hoppet med så læs debatten her, hvor der denne uge er fokus på ATP-turneringerne i Quito, Sofia og Montpellier.

I ugens løb er der blevet stillet spørgsmålet, om man kan stole på en russisk bookmaker uden dansk licens? Hør folks erfaringer med bookmakeren 1xbet, hvis odds ind imellem ligger højt på oddssammenligningssiderne.

Så har vi også for alvor begyndt nedtællingen til weekendens Super Bowl mellem Carolina Panthers og Denver Broncos. Det, der optager betterne mest, er spørgsmålet om, hvilken linje som er den rigtige. Lige nu er linjen -5,5 på Panthers. Flere mener dog, at linjen burde være -6,0. Senest har Pinnacle noget overraskende meldt ud, at 60 procent af deres bettors er på Broncos.

Store oddsudsving forud for en fodboldkamp er ikke ualmindelig. Det sker faktisk hele tiden, men det er ind imellem svært at finde ud af, hvad oddsudsvingene reelt skyldes. I kampen mellem Nice - Toulouse var tydeligvis nogen, som vidste noget før alle os andre.

Flotte brugertræffere

Januars transfervindue er nu lukket i, og det blev et hektisk sidste døgn - selvom vi ikke var beriget med mange spektakulære handler mellem de helt store klubber. Der var dog stadig gode penge at lave på transferodds. Blandt andet havde brugeren FredeHP et flot bet på, at Andros Townsend skulle ende i Newcastle.

Vi fik også afsluttet håndbold-EM fra Polen. Det blev en slutrunde med sjældent sete overraskelser, og de færreste - hvis nogen overhovedet - havde nok set, at et afbudsramt Tyskland skulle blive europamestre. De mange overraskelser forhindrede dog ikke visse bettere i at score et flot overskud. En af dem er Darkhorse, som kom ud af EM med et imponerede plus. Det skyldtes blandt andet flotte oddstræffere på både 12 og 5,11.