Det nye investeringsspil BetOnFinance fusionerer betting med aktiemarkedet. Læs vores guide og se, hvordan du kommer i gang med at spille.

Kom i gang med BetOnFinance her.

BetOnFinance er kort fortalt et aktievæddemål, hvor du skal bette på hvilke aktier, der klarer sig bedst eller værst i løbet af dagen.

Det er et puljespil, hvor du dyster mod andre spillere. Det betyder også, at oddsene bliver sat udelukkende efter udbud og efterspørgsmål.

Hvis Novo Nordisk-aktien eksempelvis er langt bagefter dagens foreløbige topscorere, så vil oddset være højt. Fører Novo Nordisk derimod med flere procentpoint ned til nummer to, så vil odds gå mod 1.

Oddsene er flydende og bliver først låst fast ved handels-deadline, som enten er kl. 8:45 og kl. 13 (for danske aktier) og kl 15:15 og kl. 19 (for amerikanske aktier) afhængig af, hvilken type spil du satser på.

Der er ikke noget øvre loft for, hvor meget du kan satse - det kommer helt an på puljernes størrelse. Du kan spille for helt ned til 10 kroner.

Du kan nemt komme i gang med BetOnFinance. Følg blot dette link.

BetOnFinance - Q & A

Hvad er BetOnFinance?

BetOnFinance er et nyt spilkoncept, hvor du spiller på, hvilke aktier du tror, der vinder eller taber i forhold til de øvrige aktier på et specifikt marked på en given dag.

 

Det er ligesom hestevæddeløb, men med aktier i stedet for heste. I hvert marked deltager 30 udvalgte aktier i væddeløbet, og du kan spille på, hvilke du tror der vinder eller taber den dag, eller, hvis du er mindre sikker, hvilke som vil ende i top3 eller bund3.

 

Kom i gang med BetOnFinance her.

BetOnFinance har en velkomstbonus på 1.000 kroner.

 

Dette er ikke et investeringsspil, hvor du køber og sælger aktier. Dette er et væddemål om hvem, der vil vinde eller tabe i en given periode (f.eks. en dag). I modsætning til hestevæddeløb kan du i dette spil også vinde ved at spille på taberne.

 

Og i modsætning til traditionelle investeringsspil, kan du vinde, både i stigende og faldende markeder, for der vil altid være nogle aktier, som klarer sig bedre eller værre end de andre!

 

To slags spil: Heldagsspil og live-spil

Heldagsspil

Du kan kun spille på Heldagsspil, inden aktiemarkedet åbner.

"Vi ved, at der er en stigende interesse for aktier herhjemme, og her får man muligheden for at teste sine evner af på aktiemarkedet - og samtidig tjene penge på det, hvis man kan slå sine medspillere." 

-Jeff Saul, stifter af BetOnFinance 


Heldagsspil bliver lukket for yderligere indskud 15 minutter før, det pågældende aktiemarked åbner for dagens børshandel. Heldagsspil på det danske marked lukker kl. 8:45, og heldagsspil på det amerikanske marked lukker kl. 15:15 dansk tid.

 

Det betyder, at ingen deltagere med sikkerhed kan vide, hvordan en akties kurs vil udvikle sig på den pågældende børsdag. Du kan spille på vindere eller tabere i et specifikt marked op til fem børshandelsdage i forvejen, når du spiller Heldagsspil.

 

Kom i gang med BetOnFinance her.

  

Live-spil

Live-spil kan du spille på, mens markedet er åbnet.

Live-spil åbner 15 minutter før, det pågældende aktiemarked åbner, og de lukker for spil ca. halvvejs inde i børshandelsdagen. For det danske aktiemarked vil det sige kl. 13:00, og for det amerikanske aktiemarked er det kl. 19:00 dansk tid.

 

Når du spiller Live-spil har du dermed mulighed for at se, hvordan markedet udvikler sig i de første timer af dagens børshandel, før du placerer dine spil.

Flydende odds

Dette er et puljespil, og derfor er odds ikke faste. Du spiller mod de øvrige spillere, ikke imod "huset". Odds bliver bestemt af det samlede beløb, der spilles, på de forskellige aktier.

 

Odds på en aktie vil falde, når mange spillere spiller på denne aktie, og odds på en anden aktie vil være høje, hvis der er få spillere, som har spillet på den. Odds ændrer sig frem til det sidste spil er placeret, og spillet lukkes for yderligere indskud.

 

Gå ind på BetOnFinance her og se også en kort introduktionsvideo til, hvordan "flydende odds" fungerer.

BetOnFinance er en fusion mellem betting og det finansielle marked.

Investeringsspillet er bygget op som et hestevæddemål, hvor de firbenede er skiftet ud med aktier. Du skal bette på hvilke aktier, som klarer sig bedst eller dårligst, når dagen er omme.

 

Puljespil

BetOnFinance er et puljespil, hvilket betyder, at du spiller imod de øvrige spillere - ikke imod "huset". Det betyder også, at odds ikke er faste.

 

Odds bliver bestemt af det samlede beløb, der spilles, på de forskellige aktier. Odds på en aktie vil falde, når mange spillere spiller på denne aktie, og odds på en anden aktie vil være høje, hvis der er få spillere, som har spillet på den. Der er desuden en puljegaranti på minimum 6.000 kroner.

 

Odds ændrer sig frem til det sidste spil er placeret, og spillet lukkes for yderligere indskud.

 

Spillet afgøres når børserne lukker

Du spiller på slutplaceringen i et givent aktiemarked, som baseres på de officielle lukkekurser fra den pågældende børs. Hvis de officielle lukkekurser ikke er tilgængelige en time efter, at børsen er lukket, så afgøres spillene baseret på de senest tilgængelige børskurser.

 

Hvad koster det?

BetOnFinance tager 10 procent af alle indskud.

For mere information om BetOnFinance