Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om en spektakulær håndboldaften med favoritfald så store, at BetXpert-brugerne skal grave dybt for at finde lignende eksempler.

Det var en bettingmæssig sensationel onsdag aften ved håndbold-EM i Polen. På forhånd lå det til, at forhåndsfavoritterne fra Danmark, Frankrig og Polen alle ville cruise igennem til semifinalerne. Sådan gik det dog langt fra.

Frankrigs og Danmarks nederlag, til henholdsvis et urutineret norsk hold og et skadesplaget tysk, var i sig selv nogle gedigne overraskelser. Helt vild var udfaldet dog i kampen Polen - Kroatien.

Polakkerne - der endda havde hjemmebane - var i forvejen favorit til kampen og skulle blot undgå at tabe med 11 mål for at avancere. Alligevel formåede man at tabe med hele 14 mål.

Inden kampen gav Danske Spil* blandt andet odds 500 på Kroatien som europamestre, hvilket siger noget om sensationen. Se dette indlæg hvor andre vanvittige kampe med skyhøje odds findes frem fra gemmerne.

Der er allerede ved at blive varmet op til næste weekends Super Bowl-finale mellem Carolina Panthers og Denver Broncos. Carolina Panthers er forventligt blevet gjort til favoritter, men hvor store - og hvor bør handicaplinjen egentlig gå? Ved -5,5 eller -6? Læs debatten hvor der også gives et bud på, hvornår de professionelle bettere går ind og justerer linjerne. 

Nyt investeringsspil med værdipotentiale?

Limits har igen været på dagsordenen hos BetXpert i ugens løb efter, at sportsbetteren Kristian Kofod stod frem og fortalte, at han på badminton-doubler (to spil kombineret) helt er udelukket hos Bet365*. Det affødte en længere debat, der nærmer sig 50 indlæg.

Det nye investeringsspil BetOnFinance, som kombinerer aktier og betting, har også været i vælten. Puljerne er ikke så store endnu, men hvis først der kommer omsætning, så kan det blive interessant. Se brugernes dom.

eSport-sæsonen buldrer derudaf, hvor både den europæiske og nordamerikanske liga LCS er i gang. Det er for mange endnu et eksotisk og svært forståeligt spillemarked. Men der er ikke desto rigtig god debat blandt BetXpert-brugerne. Læs med, når der berettes om håndledsskader, og hvem der er hentet ind som ny "midlaner."

Nyt blod fra rugekassen

Vi må også lige få vendt zAAz's fjerde og foreløbig sidste artikel i den flotte serie om Expected Goals Models. Der synes ikke grænser for, hvor detaljeret fodbold-stats kan blive. Spørgsmålet er, om du som bettor nogensinde kommer til at slå bookmakerne på statistiske modeller? En vis Matthew Benham har gjort det.

Var det noget med et job som oddssætter? Og hvad kan man egentlig forvente af et sådan job? Brugerne har budt pænt ind i tråden til denne artikel, hvor Cashpoint* søger nye, talentfulde oddssættere.

Vi skal også lige forbi "rugekassen," hvor en ny spændende brugertipper er dukket op. Chrisbay92 er kommet godt fra land med spil på tennis og NBA. Gå forbi hans profil her, følg hans tips, bliv inspireret eller giv ham lidt konstruktiv kritik med på vejen.