Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om en berygtet ukrainsk tennisspiller samt nogle kuriøse erfaringsudvekslinger

De bedste og mest indsigtsfulde debatter er ofte dem, der kommer ud af ingenting.

Sådan er følgende artikel et godt eksempel på. Tip-redaktør Jens Bøye samler op på godt og skidt fra ekspertpanelet i 2015, hvilket afføder en glimrende og saglig debat, som langt de fleste værdispillere vil have gavn af at læse - er vores påstand.

2016 bliver efter alt at dømme et nyt år med masser af snak om matchfixing. Første forsmag fik vi den anden dag, hvor en bruger stillede spørgsmålet, om vi netop havde set årets første tennis-fix? 

I en kamp vandt ukrainske Molchanov første sæt, men tabte så de næste to forholdsvis let mod en meget upåagtet modstander. Netop Molchanov har tidligere været i søgelyset, se bare her. Men derfor kan han selvfølgelig godt tabe på reel vis. Læs hele debatten her.

Valuebetting handler i bund og grund om at være klogere end bookmakerne, enten ved at have en større viden eller være i besiddelse af modeller, som slår bookmakernes. Fx kan det være en fordel at vide, hvornår kvindelige tennisspillere får deres perioder. Og nej, det er ikke en joke. Læs (de kuriøse) erfaringsudvekslinger her.

Ny spændende basket-tipper 

Vi skal også lige have rundet VM i dart af. Udover at Gary Anderson tog titlen for andet år i træk med finalesejr over Adrian Lewis (og hermed forpurrede BetXpert-brugeren Jokirs Lewis-vindertip til odds 17), så kan optakten og den følgende debat med over 80 indlæg godt tyde på, at dartsporten har fået et lille gennembrud på BetXpert.

Det er ikke mindst en underholdende og dramatisk sport, hvor der konstant skal leveres pointafgørende lukninger. Det må også være attraktivt for live-bettere, da oddsene farer op og ned. Få et tilbageblik på VM i dart her.

Vi slutter af på brugertipfronten, hvor MuckMe på det seneste har gjort sig bemærket med flere særdeles indsigtsfulde spil fra NBA. Et kig på den - indtil nu - korte historik viser, at han især gør sig inden for spiller-specials.