Vores ugentlige BetXpert-opsamling highlighter nogle af ugens bedste og mest debatterede indlæg og brugertips. Denne uge handler bl.a. om den høje forum-aktivitet på tærsklen til håndbold-EM, Australian Open og NA og EU Spring Split.

Turneringen er ikke begyndt endnu, men debatten kører allerede i højeste gear. Hvor meget skal man lægge i den danske afklapsning mod Frankrig i weekenden og kan en vild offensiv kompensere for en skramlet defensiv uden den sædvanlige styrmand, så Danmark igen kan blive europamester? 

Håndbold er historisk set en af de sportsgrene, hvor BetXpert klarer sig allerbedst. Med tre skarpe håndboldbettere på linjen glæder vi os afsindigt til EM i Polen i herrehåndbold, som går i gang fredag. Kom i håndboldstemning og bliv klædt på til endnu en - forhåbentlig - profitabel slutrunde.

På trods af bidende dansk kulde spilles der stadig fodbold rundt omkring. Blandt andet i England, hvor Premier League har været et uforudsigeligt bekendtskab denne sæson med tophold, der uge efter uge sætter point til. Spørgsmålet er, om man som bettor kan udnytte denne sæsons systematik. Hvis det ene tophold taber, vil det andet så have større eller mindre sandsynlighed for også at tabe?

Vi skal også runde limit-debatten, som synes evig aktuel på BetXpert. En bruger mener, at hvis ikke bookmakerne kan limitere de bettere, som kan slå odds-modellerne, så vil bookmakerne skære så meget i udvalget, at der kun vil være et pauvert produkt tilbage. Debatten kører i forlængelse af vores historie om Danske Spil-kunden, som måtte vente 495 sekunder på at få sine live-spil igennem.

Ny sæson eSport

Om kort tid starter Australian Open. Følg godt med på siden hvor der inden længe er konkurrence samt optakter klar. Januar måned er dog andet end tennis og håndbold. Der starter også en ny sæson i eSporten League of Legends, hvor den europæiske Spring Split og nordamerikanske Spring Split begynder denne uge. Vi har optakter til dem begge, og debatten er i fuld gang. Hvis ikke du allerede er hoppet med på eSporten, var det måske anledningen til at gøre det?

BetXpert har hyret ny NBA-tipper, som primært vil gøre sig i player specials-markedet. Betyder det så, at BetXpert har skiftet fokus og i højere grad vil jagte de "små og nemme markeder," spørger en bruger? Nej, tværtimod bedyrer analyse-redaktør Jens Bøye her.

Til sidst runder vi også lige brugertipafdelingen, hvor reneh1990 har ramte nogle flotte høj-oddsere den sidste tid.