Under det netop overståede Vinter-OL havde Unibet en kampagne, hvor man kunne optjene et freebet på op til 1.000 kroner. Men da de skulle uddeles, skete en fejl, og der blev uddelt ekstra freebets for flere tusinde kroner. 

Spil mindst 10 væddemål på Vinter-OL og optjen et freebet på 250 kroner, spil mindst 20 væddemål og optjen et freebet på 500 kroner, eller spil mindst 30 væddemål og optjen et freebet på 1.000 kroner. 

Sådan lød en kampagnen fra Unibet under det netop overståede Vinter-OL. Freebettet skulle være på spillernes konto senest i mandags klokken 12, men det var det ikke. Kundeservice oplyste, at det ville komme senere på eftermiddagen, men da det endelig kom, oplevede flere, at deres frebet var på det forkerte beløb. 

I stedet for et freebet på 1.000 kroner havde flere brugere fået et freebet på 250 kroner eller 500 kroner. 

Fyr bare de ekstra freebets af

"Det er en teknisk fejl fra centralt hold, der har gjort, at der er blevet uddelt fejlagtige freebets. Fejlen er sket, da der skulle udtrækkes data for at se, hvor mange væddemål de enkelte spillere havde foretaget," siger Per Marxen, pressechef hos Unibet, til BetXpert. 

"Dem, der har modtaget ekstra freebets, fyrer dem bare af. De har haft en heldig dag," fortsætter Per Marxen. 

Pressechefen oplyser endvidere, at Unibets kundeservicemedarbejdere er orienteret om, at ingen freebets skal trækkes tilbage, så der bør ikke opstå problemer med, at de fejlagtige freebets fjernes.

Præcist hvor mange, der har modtaget et ekstra freebet, ved Per Marxen ikke, men det er en fejl, der er sket på tværs af landegrænser, så også kunder i andre lande, der har deltaget i kampagnen, har modtaget ekstra freebets. Der er dog også spillere, der har deltaget i kampagnen, som ikke har fået uddelt et ekstra freebet.

Tilføjelse 1. marts kl. 09: Det skal præciseres, at der efter uddelingen af de fejlagtige freebets, blev uddelt de korrekte freebets.