Kampagnehistorie: Temperaturen har ramt frysepunktet herhjemme, og mens danskerne går og pakker sig ind mod sne og frost, dystes der om OL-medaljer på endnu køligere breddegrader i PyeongChang i Sydkorea. Unibet* tilbyder freebets på op til 1000 kroner, hvis du placerer mindst 10 væddemål på Vinter-OL.

I lidt over to uger mødes verdenseliten i vintersport i iskolde Sydkorea og dyster om OL-medaljer. Danmark har 17 atleter med, og selvom det er de færreste af danskerne, der skal gøre sig forhåbninger om en podieplads, vurderer BetXperts vintersportekspert, Nicolai Kristensen, at det ikke er umuligt, at i hvert fald speed skateren Elena Rigas kan blande sig i kampen om en topplacering.

I alt deltager lige under 3000 vintersportsudøvere i 17 discipliner fordelt over syv sportsgrene, og Danmark deltager i fire af sportsgrenene. 

Det er ikke kun i det sydkoreanske, der holdes fest over, at der den næste halve måned er topsport på programmet. Også bookmakerne fejrer legene med et stort udvalg af odds. Hos Unibet* er der flere tusind spillemuligheder, og de er samtidig ude med et tilbud til dig, der har tænkt dig at spille på de olympiske lege: Spil mindst 10 spil på Vinter-OL til minimum odds 1,4 og få et freebet på op til 1000 kroner. 

Sådan optjener du et freebet på op til 1.000 kroner

  • Klik her og tilmeld dig kampagnen hos Unibet.
  • Placer mindst 10 væddemål til minimum odds 1,4 hos Unibet*. Dine væddemål kan både være prematch og live og skal hver være for minimum 100 kroner.
  • Placerer du mindst 10 væddemål, får du et freebet på 250 kroner. Placerer du mindst 20 væddemål, får du et freebet på 500 kroner. Placerer du mindst 30 væddemål, får du et freebet på 1000 kroner.
  • Kampagnen løber fra 9. februar til 25. februar.
  • Du kan højest vinde ét freebet, som bliver indsat på din konto senest den 26. februar.
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Unibet* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.