Sikker sejr til Barcelona og målrigt mellem Liverpool og Manchester City. Sådan lyder vurderingen fra fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spiltips og odds-overblik til Champions League-kvartfinalerne.

Der er fart over Champions League-feltet, hvor vi nu er nået frem til kvartfinalerne.

Nådesløse Barcelona slagter Roma

Hvordan skal Roma dog lykkes med at få stoppet Barcelona-offensiven med Lionel Messi og Luis Suarez, der scorer mål på samlebånd?

Det er ganske enkelt imponerende, hvordan den katalanske storklub er kommet tilbage efter skuffelsen sidste sæson under Luis Enrique og hele farcen omkring salget af Neymar til PSG.

Barcelona fører La Liga i sikker stil med Messi og Suarez øverst på ligatopscorerlisten, og de viste også klassen i ottendedelsfinalerne mod Chelsea, der forlod Camp Nou med et 0-3 nederlag.

Imens havde Roma store problemer mod Shakhtar Donetsk, der dog blev elimineret på reglen om flest scorede udebanemål, da Dzeko gav italierne en smal 1-0 sejr hjemme i Rom.

Det vil være en overraskelse, hvis ikke storfavoritterne Barcelona får afgjort tingene allerede i denne første kvartfinale, mens Roma og superkeeperen Alisson selvfølgelig vil forsøge at sørge for at der fortsat er spænding om semifinalepladsen til returopgøret.

Onsdag den 4. april 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Barcelona
Uafgjort Roma
1,25 7,00 15,00
Danske Spil
NordicBet
Bet365
Over 2,5 mål 1,50 Betfair Sportsbook
Under 2,5 mål 2,75
888sport

Går videre til semifinalerne:

Bedste odds Bookmaker
Barcelona 1,14 Bet365
Roma 6,10
Betsafe

Klopp vs Guardiola: Dynamit, drama og masser af underholdning

Vi slutter denne runde af kvartfinalerne af med et vaskeægte engelsk brag mellem Jürgen Klopps Liverpool og Pep Guardiola´s succesfulde Manchester City.

Suveræne Manchester City har kun tabt en enkelt Premier League-kamp i denne forrygende sæson, og det skete, da Guardiola måtte se sig besejret med 4-3 på Anfield mod veloplagte Liverpool med Mané, Firmino og Salah i målhumør.

Liverpool-Manchester City Over 3 mål asian til odds 2,11 hos Bet365*

Odds 1 ved præcis 3 mål i kampen

Liverpools chance er at spille frisk til og forsøge at få City-forsvaret med Kompany og Otamendi ud i nogle løbedueller. Med giftige Mohamed Salah på måljagt skal Liverpool frem og skaffe et godt udgangspunkt til returen. Det kan så til gengæld også åbne op for gæsterne. For både Liverpool og Manchester City er meget offensivt indstillede og begge managere kører med højt genpres, hvilket kan sætte forsvarsspillerne under pres.
Læs ekspertanalyse fra Thomas Schyth her.

Og der er lagt op til 90 hæsblæsende minutter, når de to mest scorende hold i Premier League brager sammen og skal kæmpe om pladsen i semifinalerne.

Liverpool skal forsøge at undgå at bruge kræfter på at jagte rundt efter bolden, når de pasningssikre City-stjerner får gang i deres tålmodige kombinationer. Derimod skal Liverpool vel mere have fokus på at fange Manchester City i ubalance og få sat deres hurtige offensive spillere i scene med direkte spil. 

Vi kan i det hele taget håbe på en chancerig affære, hvor Manchester City også forsøge at finde åbningerne i Liverpool-defensiven ved hurtigt at komme til afslutninger med kvikke angribere som Agüero, Sterling, Sané og Gabriel Jesus.


 Onsdag den 4. april 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Liverpool
Uafgjort Manchester City
2,90 3,70 2,40
Danske Spil
NordicBet
Unibet
Over 2,5 mål 1,71
888sport
Under 2,5 mål 2,21
Bet365

Går videre til kvartfinalerne:

Bedste odds Bookmaker
Manchester City 1,40 Bet365
Liverpool 3,00
888sport

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.

Juventus og Real Madrid deler i porten

Her får vi lov til at opleve en gentagelse af sidste års finale, hvor Real Madrid jo tog en 4-1 sejr over Juventus. Her vil den italienske storklub ganske sikkert jagte revanche og et godt udgangspunkt til returkampen i den spanske hovedstad.

Der er lagt op til et brag mellem disse to meget rutinerede og formstærke stjernemandskaber. Juventus har lagt sig i spidsen i den italienske Serie A, efter de besejrede Milan med 3-1 i weekendens kamp.

Imens har Real Madrid og især Cristiano Ronaldo virkelig også fundet melodien efter en mildest talt svingende start på sæsonen. Real Madrid eliminerede storsatsende PSG i ottendedelsfinalerne, hvor Ronaldo gik forrest og viste klassen. Derudover er den portugisiske superstjerne nu oppe på at have scoret 22 mål i 23 La Liga-kampe.

Tirsdag den 3. april 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus
Uafgjort Real Madrid
2,90 3,30 2,70
NordicBet
Bwin Betfair Sportsbook
Over 2,5 mål 2,18
NordicBet
Under 2,5 mål 1,74 888sport

Går videre til semifinalerne:

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,45 888sport
Juventus 2,75 Bet365

Juventus-Real Madrid X til odds 3,30 hos Bwin* CV:32%

Zinedine Zidane og hans Real Madrid-stjerner kommer med selvtillid til Allianz Stadium i Torino, hvor Juventus har vist solid defensiv organisation og blot indkasseret 16 mål i 30 spillerunder i Serie A.

Juventus vil nok søge at blive spildominerende, men Real Madrid vil næppe gå i panik eller lade sig påvirke af presset. Zidane vil sandsynligvis være godt tilfreds med et uafgjort resultat, og den rutinerede spanske storklub har været turen rundt i manegen så mange gange, at de er klar over, hvad det kræver at hente det ønskede resultat.

Bayern München åbner målfesten i Sevilla

Hvis Sevilla skal gøre sig forhåbninger om at eliminere dette skræmmende stærke Bayern München-mandskab, så skal de frem og få lagt pres på den tyske defensiv.

Sevilla har vist gode takter hjemme på Sánchez Pizjuán og fik lukket ned for Manchester United-offensiven i ottendedelsfinalerne, men der venter nye udfordringer for Simon Kjær og Sevilla-defensiven, når de får besøg af Lewandowski, Robben, Ribery, Thomas Müller og James Rodriguez.

Bliver Bayern München lidt overset i Champions League, hvor fokus ofte er mere rettet mod Barcelona med Lionel Messi, Ronaldo i Real Madrid og nu også Guardiolas Manchester City? Heynckes har sikkert ikke noget imod, hvis de kan holde sig under radaren.

Bayern München kører endnu engang sololøb i Bundesligaen og kommer fra en knusende 6-0 sejr over Dortmund. Det ser meget svært ud for Sevilla, der virkelig skal ramme dagen for at kunne følge med den tyske storklub.

Tirsdag den 3. april 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Sevilla
Uafgjort Bayern München
5,00 4,10 1,73
Bwin
Betfair Sportsbook
NordicBet
Over 2,5 mål 1,68
NordicBet
Under 2,5 mål 2,28
Unibet

Går videre til semifinalerne:

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 1,14 Bet365
Sevilla 6,00
888sport