Barcelona snupper sejren over Chelsea, vurderer fodboldekspert Frank Pilantra. Vi skal i det hele taget have ekstra godt øje med oddsene for hjemmesejre i returkampene, når vi skal have fundet de sidste kvartfinalister. Frank Pilantra giver her spiltips og oddsoverblik til Champions League-kampene.

Storklubberne Real Madrid, Juventus, Liverpool og Manchester City har allerede booket deres billet til kvartfinalerne, men hvilke fire mandskaber fra disse sidste ottendedelsfinaler skal med i det fornemme selskab?

Champions League 2017/18 - stats:

Antal kampe: 108
Antal mål: 342
Mål pr kamp: 3,17

Knock-out fasen:
Antal kampe: 12
Antal mål: 36
Mål pr kamp: 3,00

Den velsmurte tyske angrebsmaskine Bayern München vandt første kamp med 5-0 over Besiktas, så der er ikke den store spænding om udfaldet, men der kan komme flere overraskelser i de øvrige returkampe.

Kan Antonio Conte og Chelsea eliminere mægtige Barcelona, eller får Messi og Suárez igen snydt den formsvage danske forsvarsspiller Andreas Christensen?

Barcelona står med alle trumfer

I den første ottendedelsfinale valgte den pressede Chelsea-manager Antonio Conte at holde både Alvaro Morata og Olivier Giroud på bænken, men selv uden en boksangriber på toppen lykkedes det alligevel Chelsea at komme frem til flere store chancer.

Sensationen udeblev dog, da Willians skarpe afslutninger røg på stolpen, og en ærgelig forsvarsfejl fra den unge Andreas Christensen førte til, at Lionel Messi udlignede til slutresultatet 1-1.

Det ligner en voldsom svær opgave for London-klubben, da Barcelona er stærkt kørende med Philippe Coutinho og Ousmane Dembélé til at give lidt ekstra krydderi og uforudsigelighed på holdet og støtte Lionel Messi og Luis Suárez i frontlinjen.

Barcelona tager en massiv favoritrolle og trods flere gode passager i det første opgør, så ligner Chelsea ikke et mandskab, der kan eliminere Barcelona.

Onsdag den 14. marts 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Barcelona Uafgjort Chelsea
1,44 5,00 8,50
NordicBet
Betfair Sportsbook
Bet365
Over 2,5 mål 1,65
Betsafe
Under 2,5 mål 2,30
Unibet

Barcelona-Chelsea 1 til odds 1,44 hos Nordicbet

Superduoen Messi og Suárez er suverænt de mest scorende i La Liga i denne sæson og Barcelona ligner et mandskab, der vil kunne sætte Chelsea under et massivt pres i størstedelen af returkampen.

Katalanernes defensiv må være for rutinerede til at blive overlistet af Chelsea´s kontra-angreb.

Ved ikke at stille med en angriber fra start, viste Antonio Conte i første opgør, at han ikke tør satse mod Barcelona. Chelsea vil sandsynligvis gemme sig bag parader og overlade initiativet til Barcelona. Det er en farlig taktik at lade Barcelona bestemme slagets gang.

Skruer Bayern München op for tempoet?

Der var klasseforskel i 5-0 lussingen på Allianz Arena, hvor det rutinerede Besiktas-mandskab ikke havde værktøjerne til at bremse Bayern-stjernerne med oplagte Thomas Müller og Robert Lewandowski.

Vi så Liverpool og Manchester City slukke for turboen og tage en rolig dag på kontoret i returkampene, efter de begge havde hentet storsejre i det første opgør. Vil Bayern München også spare på krudtet mod Besiktas?

Hvis Besiktas vil frem og give fansene en oplevelse, så kan vi få et ganske underholdende og målrigt opgør med masser af chancer i begge ender.

Onsdag den 14. marts 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Besiktas Uafgjort Bayern München
5,50 4,75 1,61
Bet365
NordicBet
Betfair Sportsbook
Over 2,5 mål 1,47 Betfair Sportsbook
Under 2,5 mål 2,90
888sport

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.

Manchester United-triumf på Old Trafford

Der blev ikke rigtig lukket op for sluserne i det første opgør i Sevilla, og som tiden gik på kampuret, var det mere og mere tydeligt, at Manchester United reelt var tilfredse med at forlade stemningsfyldte Sánchez Pizjuán med et 0-0 resultat i bagagen.

Nu skal Manchester United så ud og skabe kampen og forsøge at få bolden ind bag den stærke Sevilla-keeper Sergio Rico. Simon Kjær er desværre ikke inde i varmen hos den italienske træner Vincenzo Montella, der sandsynligvis vil komme med en defensiv formation for at bremse United-stjernerne.

I ligaen har Sevilla mistet kontakten med top 4-holdene efter de i weekenden tabte hjemme med 0-2 til Valencia.

Der er lagt op til et opgør, som Manchester United vil dominere, og det er tvivlsomt, om Sevilla-defensiven vil kunne holde styr på den stærke Romelu Lukaku, Alexis Sanchéz og Marcus Rashford.

Tirsdag den 13. marts 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Manchester United Uafgjort Sevilla
1,64 4,00 6,50
Betsafe
Bet365
Danske Spil
Over 2,5 mål 2,00
NordicBet
Under 2,5 mål 1,90
Bet365

Manchester United vinder med 1 mål til odds 3,50 hos Bet365 CV: 30%

Det kunne godt ligne en smal 1-0 sejr til Manchester United, der har vundet deres seneste tre kampe i træk med præcis 1 mål. Den resultatorienterede manager José Mourinho vil sandsynligvis angribe udfra en solid defensiv for at undgå, at Sevilla får et vigtigt udebanemål.
Sevilla ser ikke ud til at have kvaliteterne til at sætte Manchester United under pres, og der mangler skarpe angribere til at udfordre United-keeperen David de Gea.

I finder dette spil hos Bet365 under Handicap - Resultat - Uafgjort (Sevilla +1).

Går videre til kvartfinalerne:

Bedste odds Bookmaker
Manchester United 1,50 Danske Spil
Sevilla 3,00 Bet365

Roma tager sidste stik

Slagkraftige Roma er rykket op på 3. pladsen i den italienske Serie A og kommer med selvtillid efter de tog en forrygende 4-2 sejr i Napoli, og senest fik Eusebio Di Francescos tropper nedkæmpet Torino med 3-0.
 

Roma skal blæse til angreb, efter Shakhtar Donetsk tog en 2-1 sejr i første opgør. Men der er stor forskel på at spille i frostgrader i Ukraine og så optræde foran egne fans på Stadio Olimpico.

Shakhtar Donetsk fører den ukrainske liga i suveræn stil og har også overrasket i Champions League med sejre mod Manchester City og Napoli i gruppespillet. Men det var også begge på hjemmebane, og de er mere overkommelige på udebane, hvor Manchester City besejrede Shakhtar Donetsk med 2-0, og Napoli vandt med 3-0.

Tirsdag den 13. marts 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Roma Uafgjort Shakhtar Donetsk
1,67 4,33 5,40
NordicBet Betfair Sportsbook Unibet
Over 2,5 mål 1,62 Betfair Sportsbook
Under 2,5 mål 2,40 888sport

Går videre til kvartfinalerne:

Bedste odds Bookmaker
Roma 1,90 Unibet
Shakhtar Donetsk 1,90 Danske Spil

Roma går videre til odds 1,90 hos Danske Spil CV: 55%

Hjemmesolide Roma kan nøjes med en 1-0 sejr mod ukrainerne, der kommer til at stå over for en sikker defensiv. Faktisk indkasserede Roma ikke mål i de tre gruppekampe hjemme i Rom, hvor højdepunktet var 3-0 sejren over Chelsea.
Det kan blive et opgør, hvor Roma vil tage initiativet i opgøret og forsøge at sætte angriberen Edin Dzeko i scene.