Kriseramte FC København kan med en sejr i Moskva sikre sig kvalifikation til playoff-fasen, men står overfor farlige Lokomotiv Moskva. Fodboldekspert Frank Pilantra har kigget nærmere på oddsene og kommer med et par spilforslag til torsdagens Europa League-topkampe.

Der er pres på FCK-manager Ståle Solbakken, der må se både FC Midtjylland og ærkerivalerne Brøndby spurte afsted i toppen af Superligaen.

På trods af at FC København har et spillerbudget, der er lysår foran konkurrenterne, så er der store udfordringer med at få styr på organisationen og finde stabilitet i præstationerne.

Stillingen i Gruppe F

1. FC København (1-3-0) 6 point

2. Sheriff (1-3-0) 6 point
3. Lokomotiv Moskva (1-2-1) 5 point

4. Zlin (0-2-2) 2 point

Efter det suveræne mesterskab i sidste sæson, er FC København efter en række svingende præstationer blot placeret på en skuffende 6. plads og dermed allerede slået ud af guldkampen.

Med det ser dog noget bedre ud på den internationale scene, og med en sejr over Lokomotiv Moskva vil FCK forsvare deres førsteplads i gruppen og kvalificere sig til knockout-fasen.

Til denne vigtige Europa League-kamp må Ståle Solbakken se bort fra en lang række spillere, og hverken Youssef Toutouh, Rasmus Falk, Andrija Pavlovic, Erik Johansson, Federico Santander, Mikael Antonsson og Jan Gregus er med i spillertruppen til den russiske hovedstad.

Lokomotiv Moskva fører den russiske liga, men i seneste gruppekamp i Europa League tabte de meget overraskende hjemme til Sheriff. Så Lokomotiv Moskva skal frem og jagte sejren, og russerne er da også gjort til ret store favoritter i dette opgør.

Torsdag den 23. november 2017 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

Lokomotiv Moskva Uafgjort FC København
1,95 3,50 4,40
Bet365
Bet365 Bwin
Over 2,5 mål 2,25 888sport
Under 2,5 mål 1,67 Bwin

Lokomotiv Moskva-FC København 1 til odds 1,95 hos Bet365*

Det kan blive ekstremt svært for FCK'erne at få point med fra iskolde Moskva under frysepunktet. Ståle Solbakken er uden offensive spillere som Falk, Pavlovic og Santander, der ellers kunne have gjort en forskel.

Der er ikke umiddelbart lagt op til en vanvittig velspillet kamp med masser af åbne chancer, og vi kan forvente et defensivt FCK-mandskab, der vil overlade initiativet til Lokomotiv-spillerne, og Ståle Solbakken vil sandsynligvis gerne sælge dette opgør for uafgjort.

Lokomotiv Moska er ikke skræmmende stærke offensivt, men de indtager trods alt førstepladsen i den russiske liga efter 11 sejre i 17 kampe.

En toneangivende licensløs bookmaker giver til sammenligning odds 1,862 for hjemmesejren til Lokomotiv Moskva.

Kommer Nicklas Bendtner på måltavlen?

Der bliver afviklet flere vigtige Europa League-opgør, og der er afgørende point at kæmpe om for en række mandskaber.

Der venter endnu en svær opgave for norske mestre Rosenborg, der hjemme på Lerkendal tager imod spanske Real Sociedad. Rosenborg tabte med hele 0-4 til Real Sociedad i det omvendte møde.

Rosenborg skal vinde for at bevare det spinkle håb om videre deltagelse, men gruppespillet ligner endestationen.

De har blot fire point, og der er dermed hele fem point op til Real Sociedad på andenpladsen, mens Zenit fører gruppe L med 10 point for deres fire første gruppekampe.

Så selvom Rosenborg i seneste Europa League-kamp fik 1-1 hjemme mod Zenit, og den norske træner Kåre Ingebrigtsen både har Nicklas Bendtner, Jacob Rasmussen og Mike Jensen i truppen, så er Real Sociedad favoritter i opgøret.

Torsdag den 23. november 2017 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

Rosenborg
Uafgjort Real Sociedad
4,50 3,70 1,85
888sport Bwin
Bet365
Over 2,5 mål 2,00 888sport
Under 2,5 mål 1,83
Cashpoint

Atalanta er favoritter på Goodison Park

Ikke meget er lykkes for Everton, der efter 12 spillerunder i Premier League kun kan fremvise tre sejre og danser kinddans med nedrykningsstregen.

Den traditionsrige klub har da også valgt at fyre manager Ronald Koeman, der omvendt vel næppe er helt tilfreds med klubledelsen, der i sommerpausen solgte superstjernen Romelu Lukaku til Manchester United, og oveni fik hollænderen også til opgave at forsøge at få gang i Wayne Rooney, der vel nærmest er indbegrebet af 'over the hill'.

Everton har udspillet deres rolle i Europa League-gruppespillet, hvor det blot er blevet til et enkelt point.

Atalanta fører derimod gruppen med otte point for de fire kampe, og de vil selv med uafgjort sikre sig kvalifikation til playoff-fasen. Det er blevet til fire kampe i træk uden sejr for Atalanta, der tabte 0-2 ude mod Inter i weekendens Serie A-kamp.

Her var der endnu engang ikke spilletid til den danske landsholdsspiller Andreas Cornelius, der tilbragte hele kampen på Atalanta-bænken.

Torsdag den 23. november 2017 kl. 21:05 (Se MatchCenter)

Everton
Uafgjort Atalanta
3,40 3,45 2,30
Bet365
Cashpoint
Bet365
Over 2,5 mål 1,92
Cashpoint
Under 2,5 mål 2,00
888sport

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Europa League-kampene.