Så skal Champions League-gruppespillet afgøres, og vi skal have fundet de sidste hold, der skal videre til knockout-fasen. Fodboldekspert Frank Pilantra har set nærmere på oddsene og kommer med et par spilforslag.

Vi starter denne sidste runde i Champions League-gruppespillet i London, hvor Stamford Bridge byder indenfor, når formstærke Chelsea tager imod et mere svingende Atletico Madrid-mandskab.

Det er lykkes manager Antonio Conte at finde stabiliteten hos de forsvarende Premier League-mestre, hvor det er værd at lette på klaphatten for den rolige danske forsvarskomet Andreas Christensen.

Atletico Madrid-manager Diego Simeone jagter miraklet, men er presset, og den spanske hovedstadsklub skal vinde på Stamford Bridge og samtidig håbe på, at Roma smider point mod Qarabag for at gå videre fra Gruppe.

Chelsea er allerede sikret på videre kvalifikation, men kæmper for at forsvare førstepladsen, der gerne skulle give en mere overkommelig modstander blandt gruppe-to'erne i ottendedelsfinalerne.

Tirsdag den 5. december 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Chelsea
Uafgjort Atletico Madrid
2,10 3,60 3,70
Cashpoint
Bwin 888sport
Over 2,5 mål 2,06 Unibet
Under 2,5 mål 1,86 888sport

Tæt stjernetræf på Allianz Arena

Der har virkelig været fart over feltet i Paris Saint-Germains CL-kampe, og med Neymar, Cavani og Mbappe i front har den franske storklub hamret bolden i netmaskerne 24 gange i de fem gruppekampe.

Dermed er PSG suverænt det mest scorende mandskab i Champions League-gruppespillet. Og 3-0 sejren over Bayern München i det første den imponerende samlet målscore på 24:1 betyder også, at PSG stort set er sikker på at tage førstepladsen i gruppen.

Selvom Bayern München er blevet overskygget i dette gruppespil, så kan tyskerne bruge kampen mod PSG til at understrege deres styrke på hjemmebane og bevise, at de skal regnes med blandt de absolutte favoritter til at løfte Champions League-trofæet.

Tirsdag den 5. december 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Bayern München
Uafgjort Paris Saint-Germain
2,50 3,70 2,70
Unibet Bwin Bwin
Over 2,5 mål 1,55 Bwin
Under 2,5 mål 2,50 Bet365

Bayern München-PSG 1X til odds 1,50 hos Unibet*
Vi kan forvente et brag mellem to sejrsvante mandskaber, der forhåbentlig begge går efter sejren.

Det ligner et jævnbyrdigt opgør, men med massiv opbakning fra fansene på lægterne kan det blive et opgør spillet på Bayerns præmisser og med den tyske storklub som spildominerende.

Det er meget sjældent, at PSG-defensiven kommer under pres, men mange husker nok det store kollaps 1-6 på Nou Camp, hvor Barcelona (med en veloplagt Neymar) eliminerede PSG i ottendedelsfinalerne tilbage i marts.

Real Madrid napper sejren mod usikre Dortmund

Real Madrid går roligt ind til denne sidste gruppekamp, da de er sikre på at gå videre. Zinedine Zidane kører videre med fuld tillid til den rutinerede stamme, der har båret den spanske kongeklub frem til to Champions League-triumfer i træk.

Men Real Madrid-truppen virker til at være for smal til, at vi kan regne dem med blandt favoritterne. Gareth Bale er for ofte skadet til at ramme topniveau, Benzema er ikke en målsluger, Morata er solgt, og nu hvor Cristiano Ronaldo ikke scorer mål på samlebånd, så virker Real Madrid ikke længere som et naturligt valg som Champions League-vindere.

Dortmund er dog i endnu større krise, og de skal igang med et større opgør for at få vendt skuden og for igen at spille en rolle i Champions League og rejse sig som en stærk førsteudfordrer til Bayern München i Bundesligaen.

Dortmund står med blot to point efter deres fem gruppekampe, og de risikerer nu at må forlade Champions League uden at få én eneste sejr. Det var også en svær gruppe, da Tottenham og Real Madrid har været overbevisende. Men det er naturligvis skuffende, at Dortmund end ikke formåede at besejre APOEL.

Onsdag den 6. december 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Real Madrid
Uafgjort Dortmund
1,48 5,30 6,00
Bwin
888sport
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,41
888sport
Under 2,5 mål 2,95
Unibet

Real Madrid - Dortmund 1 til odds 1,48 hos Bwin* CV:70-20-10

Dortmund kæmper med APOEL om gruppens 3.plads, men de kan komme under pres på Bernabeu.

Real Madrid har et rutineret mandskab med flere offensive stjerner, der kan true den usikre Dortmund-defensiv, og specielt det tyske mandskab skal nok forvente, at Real Madrid med Cristiano Ronaldo kommer blæsende fra første fløjt.

Real Madrid tog en 3-1 sejr i Dortmund i det omvendte opgør, og de er storfavoritter til igen at tage sejren.

Manchester City vil dominere opgøret i Donekst

Pep Guardiola har stor succes med den velkendte possession-baseret spillestil, der ofte holder Manchester City i kontrol, mens modstanderne fyrer krudtet af på at jagte bolden rundt blandt de pasningslystne City-spillere.

Manchester City er allerede sikre på førstepladsen i gruppen, mens Shakhtar Donetsk kan nøjes med uafgjort for at booke plads i playoff-fasen.

Det kan være meget svært at holde gang i boldomgangen på en kold december-aften i Ukraine (kampen afvikles i Kharkiv), mens Pep Guardiola med garanti også allerede har tankerne på det kommende Premier League-brag i weekenden mod Manchester United.

Shakhtar Donekst - Manchester City: Under 2,5 til odds 2,05 hos Bet365*

Manchester City kan tillade sig at tage spare flere af deres stjernespillere, da de er sikre på 1.pladsen. Det kan blive vanskeligt at åbne et kompakt Shakhtar-forsvar.
Læs ekspertanalyse fra Thomas Schyth her.

Det taler for point til Shakhtar Donekst, der tager favoritværdigheden efter både at have besejret Napoli (2-1) og Feyenoord (3-1) i deres hidtil hjemmekampe. Manchester City har dog en yderst bred trup, så Guardiola kan tillade sig at rotere lidt og stadig stille med et stærkt mandskab. City vandt desuden det omvendte opgør med 2-0 på Etihad.

Onsdag den 6. december 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Shakhtar Donekst
Uafgjort Manchester City
2,35 3,45 3,20
888sport
Unibet
Bwin
Over 2,5 mål 1,86 Bet365
Under 2,5 mål 2,07
888sport

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.