Kriseramte FCK går fra nederlag til nederlag, men de kan stadig gå videre i EL-gruppen, hvor Sheriff skal besejres i Parken. Fodboldekspert Frank Pilantra har kigget nærmere på oddsene og kommer med et par spilforslag til torsdagens Europa League-topkampe.

De færreste havde fantasi til at forestille sig, at FC København kunne falde så massivt i niveau i denne sæson, men med fire nederlag i de seneste fem kampe må FCK-manager Ståle Solbakken erkende fiaskoen, og der er nu officielt krise hos de forsvarende mestre.

Så FCK skal nu have droppe alle ambitioner om at blande sig i toppen og skal have skiftet fokus til at få stoppet blødningen og i stedet arbejde på at få opbygget en ny organisation.

Stillingen i Gruppe F

1. Sheriff (2-3-0) 9 point

2. Lokomotiv Moskva (2-2-1) 8 point
3. FC København (1-3-1) 6 point

4. Zlin (0-2-3) 2 point


Ståle Solbakken har ikke fået tilpasset spillestilen, selvom salg af profiler og skader til stjernespillere påkrævede det.


Der er også masser af pres fra alle sider på den norske manager. Nederlaget til Lokomotiv Moskva i seneste spillerunde i Europa League betyder, at FC København skal besejre FC Sheriff for at håbe på at kvalificere sig til knockout-fasen.

Bookmakerne har dog ikke mistet tiltroen til FC København, og de har tildelt FCK'erne en ret solid favoritrolle.

Torsdag den 7. december 2017 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

FC København Uafgjort FC Sheriff
1,80 3,70 5,40
Bet365
Bwin Cashpoint
Over 2,5 mål 2,15 Cashpoint
Under 2,5 mål 1,71 888sport

FC København - FC Sheriff: Under 2,5 til odds 1,71 hos Unibet*

Spillet fungerer ikke for FC København, som sandsynligvis kommer til at stå ret alene med opgaven om at skabe kampen. Det blev 0-0 i en ret jævnbyrdig affære i Moldova.

Sheriff vil sikkert være ganske godt tilfredse, hvis der endnu engang stod 0-0 på måltavlen efter slutfløjt.

Medregnet de to kvalifikationskampe mod polske Legia Warszawa, så har Sheriff spillet 'under 2,5 mål' i seks af deres syv Europa League-kampe.

FC København er usikre i defensiven, og de skal frem og jagte sejren, så det kan give en mere åben kamp. Det kan dog blive ekstremt svært for FCK'erne at få åbnet Sheriff-forsvaret, da Ståle Solbakken ikke har de offensive stjerner, som modstanderne frygter at skulle stå overfor.

Topbrag i Bergamo

Atalanta med Andreas Cornelius i truppen tager imod franske Lyon i det direkte opgør om førstepladsen i gruppen. Begge hold står med 11 point for de fem spillerunder i gruppespillet.

Atalanta har den bedste samlede målscore af de to førerhold, og derfor skal Lyon vinde opgøret, hvis de vil overhale italienerne på målstregen.

Bookmakerne tror mest på, at det bliver en målfattig kamp, men begge hold kan tillade sig at spille frit, og Lyon kommer med offensive profiler som Fekir, Memphis Depay og topscoreren Mariano Diaz.

I den franske Ligue 1 har Lyon erobret 2. pladsen efter PSG og hamret bolden i netmaskerne 40 gange i de 16 spillerunder. Og 12 af de 16 kampe er endt 'over 2,5 mål'.

Her kan Atalanta ikke følge med i det mål-tempo, men de fik besejret Everton med hele 5-1 på Goodison Park.

Af Atalantas ialt 15 Serie A-kampe i denne sæson er syv kampe endt 'over 2,5 mål'.

Er der værdi i over 2,5 mål til til odds 2,30? 

Torsdag den 7. december 2017 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

Atalanta Uafgjort Lyon
2,33 3,65 3,25
888sport 888sport
Bet365
Over 2,5 mål 2,30 Bwin
Under 2,5 mål 1,65
888sport

Folder Arsenal sig ud - eller sparer de på krudtet?

Arsenal er allerede sikre på at snuppe førstepladsen i Gruppe H, så Gunners-manager Arsene Wenger kan tillade sig at eksperimentere og få testet trupbredden.

Det kan måske være en god kamp for den franske angriber Olivier Giroud, der endnu ikke har prøvet at starte inde for Arsenal i denne Premier League-sæson. Også profiler som Jack Wilshere og Theo Walcott kan håbe på at få chancen for at vise sig frem og spille sig nærmere en plads blandt Wengers udvalgte startere.

BATE Borisov er under pres, da de er på sidstepladsen med fem point mens både FC Köln og serbiske Crvena Zvezda står med seks point.

Torsdag den 7. december 2017 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

Arsenal
Uafgjort BATE Borisov
1,45 5,25 7,00
Cashpoint
Bet365
Bet365
Over 2,5 mål 1,55
888sport
Under 2,5 mål 2,48
888sport

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Europa League-kampene.