Meget kan blive afgjort i denne runde i CL-gruppespillet, hvor Premier League-klubberne virker til at storme afsted, for indtil videre er det englænderne, der holder godt gang i CL-festen. Fodboldekspert Frank Pilantra har set nærmere på oddsene og kommer her med et par spilforslag til midtugens store Champions League-brag.

Svære udekampe for Tottenham og Liverpool

Der må være god stemning i Tottenhams spillerbus, hvor den formstærke playmaker Christian Eriksen og hans holdkammerater har stor succes i Gruppe H, hvor de stadig er ubesejrede og har 10 point efter de fire gruppekampe.

Modsat ser det ud i Dortmund-lejren, og det er absolut sidste udkald, hvis den tyske klub skal turde håbe på at gå videre fra gruppespillet.

Det virker dog som en umulig mission, for efter de første fire Champions League-kampe står Dortmund fortsat uden sejre, og Tottenham og Real Madrid har skabt et solidt forspring.

Problemerne er massive for Dortmund-manager Peter Bosz, der efter weekendens liganederlag til Stuttgart blot har ført holdet frem til 5.pladsen i Bundesligaen.

Tirsdag den 21. november 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Dortmund
Uafgjort Tottenham
2,23 3,70 3,25
NordicBet
Bwin 888sport
Over 2,5 mål 1,61 Unibet
Under 2,5 mål 2,38 888sport

Dortmund-Tottenham 1 til odds 2,23 hos Nordicbet*

Tottenham vil formentlig spare flere af nøglespillerne, da man er sikret videre deltagelse i turneringen. Så Dortmund slipper nok for at bekymre sig om Dele Alli og Harry Kane. Samtidig er Dortmund tvunget frem i offensiven, da de er nødt til at vinde for at bevare et yderst spinkelt håb om videre deltagelse i turneringen.
Læs ekspertanalyse fra Thomas Schyth her.

Svær udekamp for Liverpool mod hjemmestærke Sevilla

Det er knap et år siden, Sevilla sidst tabte en hjemmekamp, og de er nu ubesejrede på Estadio Sanchez Pizjuan i 25 kampe i træk.

I dette CL-gruppespil har Sevilla besejret både Maribor (3-0) og Spartak Moskva (2-1) på hjemmebane, og med en sejr over Liverpool vil Sevilla overtage førstepladsen i gruppen.

Men Liverpool kommer til Spanien med selvtillid, efter de har vundet deres seneste tre ligakampe i træk ret overbevisende stil, og manager Jürgen Klopp har fået godt gang i offensiven med Mohamed Salah, Philippe Coutinho, Roberto Firmino og senegalesiske Sadio Mané i hopla.

Tirsdag den 21. november 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Sevilla
Uafgjort Liverpool
2,80 3,60 2,60
Bet365 Bet365 888sport
Over 2,5 mål 1,62 Bwin
Under 2,5 mål 2,70 Bet365

Det endte 2-2 mellem disse to mandskaber, da de mødtes på Anfield, og vi kan også forvente en målrig affære.

Sevilla har spillet over 2,5 mål i deres syv seneste kampe i træk, og Liverpool har spillet seks kampe i streg over 2,5 mål.

Sevilla-Liverpool 1X til odds 1,55 hos Bet365*

Det kan blive en åben kamp med chancer til begge hold, men Sevilla med danskerne Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli i truppen kan tage initiativet i opgøret og få lagt pres på Liverpool-defensiven.

I Premier League har Liverpool blot hentet otte point i otte udekampe; 2-2-2 (12:16). Det er værd at bemærke, at Liverpool har indkasseret 17 ligamål i denne sæson og heraf altså 16 indkasserede mål i udekampene.

Imens har turneringsstærke Sevilla leveret solide præstationer og hentet fem sejre i deres seks La Liga-hjemmekampe; 5-1-0 (11:3), og det ligner igen point til Sevilla på fortet Sanchez Pizjuan.

Ustabile Juventus møder Barcelona med 'Messidependencia'

Efter massiv dominans i de seneste sæsoner er den sejrsvante storklub Juventus nu overhalet af både Napoli og Inter i Serie A-tabellen. I weekendens kamp lykkedes det Sampdoria at bringe sig foran med hele 3-0, inden Higuaín og Dybala fik pyntet på resultatet i overtiden.

Barcelona har vist, at de kan klare sig uden superstjernen Neymar, der byttede Barcelona-trøjen ud med PSG. Barcelona fører gruppen med 10 point for fire kampe, og i La Liga har de også erobret førstepladsen og endda med hele 10 point ned til ærkerivalerne fra Real Madrid. Og det amtidig med, at afløseren Dembélé er på skadeslisten.

Det er dog tydeligt, at katalanerne er yderst afhængige af Lionel Messi, der indtil videre har scoret 16 mål i 18 kampe for Barcelona.

Der er dog ikke helt Messi, der alene har sendt Barcelona i udbrud; bl.a er den brasilianske box-to-box spiller Paulinho blevet spillet ind på holdet, og i seneste kamp kom Luis Suarez tilbage på målkurs efter måltørke.

Bookmakerne har Barcelona som favoritter, men selv med et uafgjort resultat i Torino, vil Barcelona være ret sikre på at snuppe førstepladsen i gruppen.

Onsdag den 22. november 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus
Uafgjort Barcelona
3,00 3,40 2,51
Bet365
888sport
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,89
Bet365
Under 2,5 mål 1,94
Unibet

Atletico Madrid under pres mod Roma

Fiaskoen lurer lige om hjørnet for den argentinske Atletico-manager Diego Simeone, der efter skuffende 0-0 og 1-1 i de to gruppekampe mod Qarabag står med ryggen mod muren.

Atletico Madrid skal ikke kun besejre Roma på Wanda Metropolitano, men de skal tilmed også hente tre point mod Chelsea på Stamford Bridge i sidste gruppekamp for bare at have en chance for at gå videre.

Roma er fortsat ubesejrede, og de fører gruppen med otte point, og der er hele fem point ned til Atletico Madrid. Italienerne har tilmed vundet seks kampe i træk, og med en sikker defensiv og skarpe Edin Džeko i front kan Roma-træner Eusebio Di Francesco sende Atletico Madrid ud af Champions League.

Onsdag den 22. november 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Atletico Madrid
Uafgjort Roma
1,95 3,50 4,60
888sport
Bet365
Bwin
Over 2,5 mål 2,07 Bet365
Under 2,5 mål 1,80
888sport

Atletico Madrid-Roma: Under 2,5 mål til odds 1,80 hos 888sport*

Det er sjældent vildt underholdende at følge Atletico Madrid, hvor resultatorienterede Diego Simeone holder et fast fokus på den defensive organisation.

De seneste ni Atletico Madrid-kampe i træk er alle endt 'under 2,5 mål', og der er blot scoret 9 mål imod Atletico Madrid-keeper Jan Oblak i de i alt 16 kampe (både liga og CL).

Atletico Madrid skal ganske vist satse offensivt for at holde liv i Champions League-drømmene. Roma kan dog også fremvise en sikker defensiv og her er der kun lukket 12 mål ind i deres 16 kampe i denne sæson (både liga og CL).

Sidst endte det 0-0 mellem disse to mandskaber, og Roma vil kunne sikre sig kvalifikation til knockout-fasen med uafgjort, og italienerne vil næppe blæse til angreb i Madrid.

Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.