Atlético Madrid-træner Diego Simeone kan vælge at spare enkelte stjerner til dette Europa League-møde i Parken. FC København skal spille en fejlfri kamp for at overraske de spanske gæster- men det kan blive en tæt kamp.

FC København kan forvente massiv opbakning fra lægterne, da der er udsolgt i Parken til Europa League-braget mod Atlético Madrid.

FCK-manager Ståle Solbakken skal have rystet efterårssæsonens mange skuffelser af sig og turde tro på, at de i egen hule kan spille lige op med velorganiserede Atlético Madrid.

Det er bestemt ikke hver dag, at et hold i den absolutte verdensklasse kigger forb,i og det er en vigtig eksamen for FCK'erne, der skal bevise, at truppen besidder international klasse.

"Nøglen bliver at undgå at lave fejl defensivt og samtidig udnytte de få chancer, som vi forhåbentligt får tilspillet os på hjemmebane. Men vi skal spille op til vores allerbedste i begge felter."

- Pieros Sotiriou til FCK.dk

FC Københavns vinter-scoop, Viktor Fischer, kom på måltavlen i weekendens 5-1 sejr over Randers. Her var der fuld spilletid til nyankomne Robert Skov, og så kom Federico Santander ind og fik den sidste halve time i storsejren.

Den paraguayanske angriber kan måske komme i spil mod Atlético Madrid og tage kampen op mod den erfarne Diego Godin, der er tilbage i truppen, efter han mistede tre tænder i et opgør mod Valencia i La Liga.

Men det må klart være defensiven, som er største bekymring i FCK-lejren. Fraværet af den svenske midterforsvarer Erik Johansson (og salget af Zanka) har skabt usikkerhed i de bagerste rækker.

Peter Ankersen og Pierre Bengtsson har ikke holdt det forventede niveau på backpladserne, og hverken Vavro eller Lüftner er i høj kurs hos FCK-fansene.

Det ligner en stor udfordring for FCK, men måske er Atlético Madrid ikke topmotiverede på dette opgør, og FCK'erne kan håbe på, at der bliver sparet på det spanske krudt.

Torsdag den 15. februar 2018 kl. 19:00 (Se MatchCenter)

FC København Uafgjort Atlético Madrid
8,00 4,00 1,58
Bet365
Betsafe
NordicBet
Over 2,5 mål 2,40 NordicBet
Under 2,5 mål 1,66
888sport

Kom gerne med jeres input til kampen.

FC København (+1 asian)-Atlético Madrid: 1 til odds 1,875 hos Bet365*

Atlético Madrid-træner Diego Simeone har styr på organisationen på det spanske mandskab, der sjældent giver målchancer væk. Meldingerne går på, at Atlético roterer lidt; bl.a er Diego Costa ikke udtaget til opgøret.
Ståle Solbakken vil sandsynligvis holde fast i den resultatorienterede spillestil, som tidligere har givet tætte kampe i CL og EL. Der vil blive holdt mange spillere bag bolden, og så skal FCK'erne forsøge at slå til på standardsituationer.
Så det kan blive en målfattig affære, hvor Atlético Madrid ikke vil presse på for at hente en storsejr.

Atlético Madrid kommer med tre ligasejre i træk; endda uden at indkassere mål, og de kan begynde at håbe på, at kunne nå op og true Barcelona i kampen om La Liga-mesterskabet.

I de 23 ligakampe har Atlético Madrid blot lukket ni mål ind, mens keeper Jan Oblak lukkede fire mål ind i de seks gruppekampe i Champions League. Her sluttede Atlético Madrid efter Roma og Chelsea.

Atlético Madrid scorer dog ikke voldsomt mange mål, og de fik kun uafgjort (0-0 og 1-1) i de to gruppekampe mod Qarabag, der jo eliminerede FCK i playoff-kampene.

 

Går videre til næste runde:

FC København
Atlético Madrid
7,00 1,12
Unibet
Danske Spil

Første runde i 1/16-finalerne spilles her den 15. februar, mens der er returkampe den 22. februar.

Europa League-finalen bliver afviklet i Lyon den 16. maj 2018.

Masser af specialspil til kampen

Bbookmakerne har som sædvanligt mange forskellige spilvarianter til de europæiske storkampe, og det samme er tilfældet med aftenens kamp mellem FCK - Atletico Madrid.

Man kan f.eks se nærmere på odds 4,00 hos Danske Spil* for den kontante Atlético-forsvarer Simo Vrsaljko får kort i kampen. Den kroatiske back har fået hele seks gule kort i 11 La Liga-kampe i denne sæson og kan blive udfordret af FCKs hurtige fløjspillere.

Her er samlet en håndfuld forskellige specialspil.

FC København - Atlético Madrid: Udvalgte specialspil

Bedste odds Bookmaker
Begge hold scorer i kampen: Ja 2,40
Unibet
Begge hold scorer i kampen: Nej 1,58 Betsafe
     
Antoine Griezmann: Scorer i kampen 2,50 NordicBet
Antoine Griezmann scorer mindst 2 mål i kampen 9,00 888sport
Antoine Griezmann: Scorer på hovedstød 8,00 Betsafe
Antoine Griezmann: Scorer direkte på frispark 20,00 Danske Spil
     
William Kvist (FCK) får kort i kampen 2,75 Danske Spil
Jan Gregus (FCK) får kort i kampen 3,75 Unibet
Der kommer et rødt kort i kampen 4,50 Danske Spil
     
Atlético Madrid vinder med rent mål 2,20
Danske Spil
FCK vinder med rent mål 9,20 888sport
     
Der dømmes straffespark 3,50
Unibet
Der kommer selvmål i kampen 13,00 Bet365

Kom gerne med jeres input og spilforslag.

NordicBet