Hvad skete der i uge 23? Bl.a. lukkede Pinnacle for spanske kunder. Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

6/6: Spillebørs i Californien udskudt til 2013

Betfairs planer om at åbne en spillebørs i USA, er blevet udskudt efter den californiske sammenslutning af væddeløbsheste-ejere har valgt først, at tage stilling til en eventuel tilladelse i 2013.

Læs mere (betalingssite)

6/6: 277 spanske licenser

I tirsdags åbnede det regulerede spanske marked langt om længe. Tre licensansøgere fik afslag, mens samlet 277 licenser blev uddelt - heriblandt til bl.a. Ladbrokes, Betfair*, Bet365*, PokerStars og Sportingbet.

Læs mere (betalingsside)

Åbningen af markedet skete dog ikke uden ændringer i sidste øjeblik, som vi også noterede i sidste uge.

Læs mere

6/6: Hollandsk politiker frygter for match-fixing

Den hollandske politiker Jeroen Recourt frygter at match-fixing finder sted i stort omfang i hollandsk fodbold.

Læs mere

7/6: Betfair* har fået spansk licens, men ingen spillebørs

Spillebørsen har fået tilladelse til at operere på det spanske marked, men kun med deres casinoprodukter og deres almindelige sportsbook  - og altså ingen spillebørs.

Læs mere

7/6: Pinnacle lukker for spanske kunder

Pinnacle har meddelt at de lukker alle spanske kundekonti og ikke længere accepterer nye kunder fra Spanien. Dermed føjer Spanien sig til Holland og Frankrig på listen over lande hvor Pinnacle har lukket for kunder.

7/6: Licenser i Slesvig-Holsten i fare

Blot én måned efter syv licenser blev udstedt i den tyske delstat kan planer fra den ny regering føre til at det regulerede marked bliver opløst.

Læs mere her og her (betalingsside)

8/6 Sportingbet indgår aftale med serbisk spillemonopol

Sportingbet skal levere bettingplatform til det serbiske statslotteri DLS. Det kan meget vel indvarsle begyndelsen på et licenssystem i Serbien - der faktisk vedtog en licens-lovgivning sidste år, men endnu ikke har sat det i gang.

Læs mere

8/6 Daniel Agger truer med at sagsøge Bet24

Den danske Liverpool-spiller Daniel Agger truer med at sagsøge Bet24 - eller rettere Viasat der ejede Bet24 indtil Unibets opkøb - for, uden tilladelse, at have brugt hans billede i en TV-reklame.

Læs mere