Hvad skete der i uge 22? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

28/5: West Bromwich afbryder sponsoraftale med bodog

Halvvejs gennem den 2-årige aftale mellem Bodog Europe og Premier League-mandskabet West Bromwich, har WBA brudt aftalen til fordel for en "attraktiv ny mulighed"

Læs mere

28/5: Pinnacle øger europæisk tilstedeværelse

Pinnacle er den seneste bookmaker til at få tildelt licens af Alderney Gambling Control Commission.

Læs mere (betalingsside)

28/5: Lazio-stjerne anholdt i sag om aftalt spil

Nye arrestationer - bl.a. af Lazio-anfører Mauri - i sagen om aftalt spil i italiensk fodbold (Calcioscommesse). Mistænkt er også Juve-træner Conte og landsholdsspiller Criscito...

Læs mere

29/5: Australien klar til at gribe til blokering af ulicenserede bookmakere

Serbien og Belgien har allerede grebet til blokering af adgangen til ulicenserede bookmakerers hjemmesider, og Australien kan blive det næste land, der følger trop.

Læs mere (betalingsside)

29/5: Spanien udsætter opstart af det regulerede spillemarked

1. juni skulle det regulerede spanske spillemarked have launchet med adgang til .es-spillesider, men selvom licenserne blev uddelt den 1. juni, er adgangen til siderne udskudt til tidligst den 5. juni.

Læs mere (betalingsside)

29/5: William Hill trækker sig ud af Australien

Den britiske bookmakergigant meddelte i sidste uge sine australske kunder, at de ikke længere vil kunne gøre brug af siden og skal bede om at få udbetalt deres indestående.

Læs mere

29/5: Bwin*.party investerer €40 mio. i social gaming

De 40 mio. euro er bl.a. brugt på at stable udviklingsstudiet Win Interactive, der skal udvikle apps, på benene.

Læs mere her (betalingsside) og her

30/5: Tipico klar med dansk bookmaker-licens

Spillemyndigheden har ajourført listen over danske licenshavere. Ny på listen er Tipico, som dermed forventes at lancere i Danmark i nær fremtid.

Læs mere

30/5: Mario Monti: Læg fodbolden på is i 2-3 år

De mange match fixing-skandaler i italiensk fodbold får nu selveste Mario Monti, den italienske premierminister, til at lufte tanken om at lade landets fodbold holde pause i nogle år, mens der bliver luget ud i de mange ulovligheder.

Læs mere

30/5: Sportingbet ramt af 21% fald i europæisk nettoomsætning

Sportingbets salg af sin tyrkisksprogede forretning samt suspenderingen af den spanske forretning i kvartalet har bidraget til et fald på 21% i nettoomsætningen på det europæiske marked målt i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere (betalingsside)

30/5: Irland udskyder regulering af spillemarked

Den økonomiske krise har fået den irske regering til at udskyde den varslede regulering af spillemarkedet med et år, så den tidligst kan træde i kraft fra 2014.

Læs mere

31/5: GBGA hyrer advokater til at bekæmpe britisk skattelov

Udsigten til at operatører skal underlægges en forbrugsskat på 15% fra slutningen af 2014 har fået GBGA (Gibraltar Betting & Gaming Assoication) til at bruge over en halv mio. pund på at hyre advokater i kampen mod den britiske regering.

Læs mere (betalingsside)

31/5: Kunstig intelligens hjælper costaricanske bookmakere

Når costaricanske bookmakere sætter deres odds sker det ved hjælp af computeralgoritmer, der inddrager tidligere udfald.

Læs mere

31/5: Hollands spillemyndighed kræver hollandske kunder udelukket

Skal man gøre sig forhåbninger om at få licens i Holland, når markedet bliver reguleret, skal operatører afholde sig fra at acceptere hollandske kunder.

Læs mere

31/5: Store forventninger til EM-omsætning

Eksplosionen i live- og mobilbetting kan få omsætningen ved EM-slutrunden til at overgå VM 2010, hvor der blev omsat for over 1 mia. pund.

Læs mere

31/5: Tre tyrkiske klubber suspenderet fra europæisk fodbold

Økonomiske problemer betyder, at Besiktas, Gaziantepspor og Bursaspor ikke får lov til at spille europæisk fodbold i den kommende sæson.

Læs mere

1/6: Spaniere skal genoprette sig hos bookmakere

I sidste øjeblik havde den spanske spillemyndighed stillet krav om at bookmakerne skulle slette deres kundedatabaser, udbetale indestående fra .com-siderne og lade kunderne genoprette sig på .es-siderne - uden at bookmakerne altså selv må overflytte konti eller indestående automatisk.

1/6: Bookmakerne kommer med EM-bud

Seks britiske bookmakere er i en Q&A bl.a. blevet bedt om at komme med deres bud på det bedste spil ved den kommende EM-slutrunde.

Læs mere

1/6: Første spanske licenser uddelt

1. juni kunne Spanien langt om længe uddele de første licenser, og der var nogle velkendte navne iblandt, herunder Sportingbet, der har haft sin spanske forretning suspenderet siden marts.

Læs mere

1/6: Online bingo ulovligt i Spanien

Lovene på det regulerede spanske marked betyder at online bingo nu er ulovligt.

Læs mere