Følg med på BetXperts liveblog i aften fra kl. 17:00-23:00, hvor der er midtugerunde i den spanske La Liga, i Superligaen og pokalkampe i både Italien og Frankrig. Følg med og få input, eksperttips og deltag selv i debatten om kampene via vores liveblog-chat. 

BetXperts liveblog er igen i luften, når der denne onsdag aften er hele 11 kampe på liveblog-programmet fra ligaerne i Spanien og Danmark og fra pokalkampe i Italien og Frankrig. Livebloggen er online fra klokken 17 til 23. 

Er du interesseret i livebetting, så kan du i aften få input, spilideer, statistik og live-eksperttips til aftenens største fodboldkampe, så husk at kigge forbi BetXperts liveblog i aften, hvor vi sidder klar fra kontoret. 

 

Der er tre kampe fra Superligaen på programmet, og med kun fire runder tilbage før ligaen deles op i et mesterskabsspil og et nedrykningsspil, er der meget på spil. OB skal meget gerne have tre point på hjemmebane over Lyngby for at bevare 6. pladsen, der lige akkurat klemmer fynboerne med i mesterskabsspillet. Lyngby har haft en rodet optakt til foråret med manglende lønudbetalinger og en truende konkurs, men i allersidste sekund blev de reddet - men de ligger helt nede på en 12. plads og har kun fået to point i forårssæsonen. 

 

Og så er der bundopgør i Kronjylland, hvor Randers møder Helsingør. Begge hold har 16 point og er uden sejre i år - Helsingør har tabt deres tre kampe. En af sæsonens helt store skuffelser, hvis ikke den største, FC København, skal møde Hobro på DS Arena, og selvom en top 6 placering ikke er i fare for de regerende mestre, så er de stadig nødt til at jagte en god placering i ligaen, hvis de vil spille europæiske i næste sæson. De er nemlig allerede ude af pokalturneringen og tabte i sidste uge til Atletico Madrid over to kampe i Europa Leagues 1/16-finaler. Og Hobro på 7. pladsen har brug for pointene i kampen om en placering i top 6 - lige nu har de lige så mange point som OB på 6. pladsen og AaB på 8. pladsen, mens Silkeborg på 9. pladsen kun er et point efter.

 

Måske får vejret en betydning i aftenens kampe i Superligaen  - gårsdagens kamp mellem Horsens - AGF var præget af strid blæst og sne. 

 

Husk også, at vi her på BetXpert søger nye livebloggere, så hvis du er sportsnørd med stort N, er hurtig på tasterne og kan formidle levende, har jobopslaget måske din interesse. Stillingen kan du læse mere om her.

 

Du kan også læse Rasmus Jørgensens Superliga-klumme, hvor han gennemgår tendenser fra den netop overståede runde og kigger på mulige spilforslag til denne runde. Klummen kan du læse her

 

Vi vil have et øje på alle nedenstående kampe:

Vel mødt fra i dag klokken 17:00-23:00.

Følg BetXperts liveblog her.