BetXperts liveblog går online på januar måneds sidste dag klokken 20:15, hvor de sidste timer af transfervinduet dækkes samtidigt med, at der også er fokus på to Premier League-kampe og storopgøret i Coppa Italia mellem Milan - Lazio. 

Sidstedagen for et transfervindue plejer altid at være underholdende. I januar måned er flere klubber udfordret af, at de ikke ønsker at lade deres spillere gå midt i en sæson, mens andre klubber har brug for forstærkninger. Det betyder nogle gange en snørklet spil, hvor der først sælges, når en erstatning er fundet. Og så er det vigtigt, at deadlinen overholdes, så man ikke kommer i samme situation som Leicester City i sommers. Her registrerede de Adrien Silva 14 sekunder for sent hos FIFA, og så var han altså ikke spilleberettiget før januars transfervindue. 

I Tyskland lukker transfervinduet allerede klokken 18, mens det er klokken 23 i den italienske Serie A. I mange andre af de europæiske ligaer lukker vinduet klokken 23.59. Det gør det i blandt andet den engelske Premier League, spanske La Liga, franske Ligue 1 og den danske Superliga. 

I skrivende stund har der allerede været flere store og opsigtsvækkende handler på Transfer Deadline Day. En af de største er Dortmund-angriberen, Pierre-Emerick Aubameyangs, skifte til Arsenal. Alexander Sørloth for FC Midtjylland er næsten på plads i Crystal Palace, så nu leder midtjyderne efter en erstatning for nordmanden. Også FCK har været aktive på sidstedagen og hentet Viktor Fischer ind, mens de forventes at sælge Kasper Kusk til AaB. 

De største og mest interessante handler vil blive omtalt i aftenens Transfer Deadline Day liveblog. Sælges Riyad Mahrez fra Leicester til Manchester City? Hvad med Zlatan Ibrahimovic til en klub i USA? Og når nu Pierre-Emerick Aubameyang er skiftet til Arsenal, erstatter Dortmund ham så med Chelseas Michy Batshuayi, som så erstattes af Olivier Giroud fra Arsenal for at hele kabalen skal gå op?

Premier League og Coppa Italia på programmet

Der er syv kampe på programmet i Premier League i aften, og der holdes øje med dem alle. Her vil nedenstående to kampe være i fokus: 

Everton - Leicester klokken 20:45

Tottenham - Manchester United klokken 21:00, vises på 6'eren og Viaplay. 

I det italienske er der et storopgør på programmet, når Milan tager imod Lazio i den første semifinale i Coppa Italia. Den kamp spilles klokken 20:45, og vil også være i fokus i livebloggen. 

Livebloggen kan følges her, hvor den går online klokken 20:15.