Følg med på BetXperts liveblog på søndag fra kl. 16:00-20:00. Vores hovedfokus er på topkampene i Superligaen: FCM – FCK og AaB – Brøndby, og mon ikke der også tikker nogle live-eksperttips ind fra engelsk, tysk eller fransk fodbold?

Er du interesseret i input, statistik, spilideer, live-ekspertspilforslag til søndagens største fodboldkampe, så kig ind forbi BetXperts liveblog igen på søndag mellem klokken 16:00 og 20:00. Vi sidder igen klar fra kontoret og dækker udvalgte kampe live. Skærmene er tunet ind på de største fodboldkampe, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at hjælpe brugerne til at træffe bedre valg, når de skal sætte deres live-væddemål. Efter lidt tekniske problemer i sidste weekend skulle chat-funktionen gerne være fuldt funktionsdygtig igen, så vi håber, at der er mange, der vil bidrage med deres viden og input.  

 

Vi har valgt at lægge denne uges liveblog-session om søndagen for at sætte fokus på de to store opgør i Superligaen: FCM – FCK og AaB – Brøndby. 

 

Kan FCK give Brøndby en hjælpende hånd? 

FCM – FCK (16:00)

Vi ser frem til en ekstremt spændende kamp i Herning. FCM er sammen med Brøndby favorit til at snuppe DM guldet i år. FCK er meget uvant et godt stykke bagefter, men må være opsatte på at vise, at efterårets fiaskoer er et overstået kapitel. Der er en del spørgsmålstegn inden kampen: Hvad kommer FCMs afgange af de væsentlige profiler til at betyde? Var FCK´s 5-1 sejr over Randers i Parken et udtryk for, at FCK er tilbage hvor vi kender dem, eller var det et udtryk for, at de mødte et ringe Randers hold? Og kan de ryste torsdagens Europa League-øretæve af sig?

 

Vores superliga-ekspert har analyseret kampen og har et præmatch tip ude på kampen. Se det her.

 

Vi vil have et øje på alle nedenstående kampe: 

 

Kl. 16.00 FC Midtjylland – FC København (Kanal 9) 

 

Kl. 16.15 Atletico Madrid – Atletic Bilbao ( Tv3 Sport el. Viaplay) 

 

Kl. 17.00 FA Cup: Rochdale – Tottenham (TV3 Max el. Viaplay) 

 

Kl. 17.30 Leeds United – Bristol City (Championship – TV3 Sport el. Viaplay) 

 

Kl. 18.00 – AaB – Brøndby IF (TV3+ el. Viaplay) 

 

Kl. 18.00 Atalanta – Fiorentina (Viaplay) 

 

Vel mødt på søndag fra klokken 16:00-20:00!

 

Følg BetXperts liveblog her.