To mand fra redaktionen vil igen på lørdag den 20. januar sidde klar og guide læserne igennem lørdagens største tv-kampe. Igen på lørdag vil der undervejs komme livespil-forslag fra BetXperts faste eksperter.

BetXperts nye liveblog-format havde en fin premiere i lørdags. Flere af sidens faste eksperter bød ind med livespilforslag fra fodboldkampe i England, Frankrig og Tyskland. Afslutningsvis ramte håndboldekspert Roman Empire også et livespil til Danmarks åbningskamp ved EM mod Ungarn. Det samlede regnskab for eksperternes livespilforslag endte med et beskedent plus. 

De to blogbestyrere leverede input til alle kampene undervejs, og præsenterede relevant statistik og idéer til interessante væddemål undervejs.

På lørdag d. 20/1 fra kl. 13.00 kører vi endnu en omgang liveblog. Blogbestyrerne vil holde et specielt øje med følgende tv-kampe:

Fortsætter Chelseas målfattige stime?

Brighton – Chelsea kl. 13.30

Premier Leagues nummer 16 fra Brighton tager hjemme imod Chelsea der er placeret som nummer 4.  Bookmakerne forventer en Chelsea sejr og en målfattig kamp. Brighton har bestemt også haft det svært på det seneste. Det er kun lykkedes dem at vinde én ud af de sidste 12 Premier League kampe, og i seks ud af deres sidste otte Premier League kampe har de ikke formået at score. Chelsea er derimod ubesejret i de sidste syv Premier League kampe og har holdt målet rent i fem ud af de sidste seks kampe. Chelseas sidste fem kampe i alle turneringer er dog endt uafgjort, så Chelsea har snart brug for en sejr.

Værd at bemærke:

Chelsea har væsentlige offensive fravær. Morata og Pedro har karantæne, mens Fabregas er tvivlsom.

Hold øje med:

Chelsea bør være stærkere end Brighton, men de var endnu engang involveret i en hård midtuge kamp og kan være trætte. Onsdag aften måtte et reservepræget Chelsea-mandskab igennem forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence for at slå Norwich ud af FA cup´en.

Premier League-ekspert Thomas Schyth har et prematch tip ude på kampen. Læs det her:

Brighton-Chelsea - Under 0,5 mål i første halvleg til odds 2,80 hos 888sport*

Chelsea har offensive nøglespillere i karantæne. Mestrene har stadig store individuelle kvaliteter fremme, men begge hold er generelt målfattige - særligt i 1. halvleg. Læs hele tippet her.

Fortsætter Manchester United sin fine målform på udebane?

Burnley – Manchester United kl. 16.00

Premier Leagues nummer syv fra Burnley tager imod ligaens nummer to fra Manchester United. Bookmakerne forventer en Manchester United-sejr i et målfattigt opgør. Manchester United skal bruge en sejr, hvis de skal holde fast i et spinkelt håb om at kunne duellere med bysbørnene fra Manchester City om titlen. United har holdt målet rent i deres tre sidste Premier League-kampe, og de har scoret mindst to mål i deres fem seneste udekampe. Omvendt har Burnley ikke vundet i deres seneste seks Premier League kampe. 

Værd at bemærke:

Resultatmæssigt har Burnley overrasket de fleste i denne sæson, og i det tætte juleprogram fik de 2-2 med hjem fra Old Trafford - hvor en sen scoring fra Jesse Lingard forhindrede dem i at stjæle alle tre point.

Hold øje med:

Burnley har specielt på hjemmebane været svære at bryde ned, men i deres sidste to kampe har de tilsammen lukket hele fem mål ind. Er det mon en tendens eller tilfældighed?

Thomas Schyth har også til denne kamp fundet et spændende prematch-spil:

Burnley-Manchester United - Over 1,5 mål i 2. halvleg til odds 2,37 hos Jetbull

United har brug for sejr, og Burnley skal bruge point. Uanset stillingen i første halvleg, bør et af holdene derfor angribe i 2. halvleg. Markedet forventer en lavscore-affære, men særligt United har tendens til at skabe scoringer i 2. halvleg. Læs resten af tippet her.

Kommer Arsenal tilbage på rette spor, eller fortsætter Crystal Palace med at imponere?

Arsenal – Crystal Palace kl. 16.00

Arsenal er efter 23 runder blot placeret på Premier Leagues sjetteplads. De møder Ligaens nummer 12 fra Crystal Palace. Arsenal har nu ikke vundet en kamp i deres fem sidste forsøg i alle turneringer. Crystal Palace har derimod kun tabt en enkelt kamp ud af deres sidste 12 kampe i Premier League. Det var dog imod netop Arsenal. Arsenal er dog ubesejret i 17 ud af de sidste 18 kampe i ligaen, og har scoret mindst to mål i 12 ud af de sidste 14 hjemmekampe.

Værd at bemærke:

Transfersituationen omkring Alexis Sanchez virker til at have påvirket Arsenal-truppen, og de virker ikke til at være et hold i harmoni og balance.

Hold øje med:

Det er værd at holde øje med skadesituationen op til kampen. Crystal Palace forventes at have en del spillere ude, mens der er tvivl om bl.a. Özil, Koscielny og Monreal for Arsenal.  

Udover de i artiklen nævnte kampe vil der komme livespilforslag fra eksperter på andre kampe rundt omkring i Europa. Husk at det er muligt for alle brugere at stille spørgsmål til blogbestyrerne eller dele betragtninger om specifikke kampe. Blogbestyrerne vil efter bedste evne besvare spørgsmålene eller videreformidle brugernes synspunkter, når tiden tillader det.

Der arbejdes i øvrigt løbende på at finpudse konceptet og forbedre de tekniske muligheder for bloggen. Kom endelig med input undervejs og bagefter, så vi kan få indblik i, hvad I, brugerne, tænker. Vi vil efterfølgende samle op på de forskellige forslag og input.

Vi ser frem til en god eftermiddag med sport og livebetting. Følg med på www.betxpert.com/liveblog.