Som konsekvens af det generelle stigende fokus på livevæddemål lancerer BetXpert et nyt format med fokus på netop dette. Formålet er at servicere læserne med løbende input til udvalgte kampe. Vi vil bestræbe os på at levere spændende spilidéer, præsentere relevant statistik og kommentere vores syn på kampenes udvikling.

Lørdag byder traditionelt på masser af fodbold og sport i TV. Denne lørdag er ingen undtagelse. Der er masser af fodbold fra Premier League, La Liga og Bundesligaen. Desuden spiller Danmark deres åbningskamp ved EM i håndbold, hvor de møder Ungarn kl. 20.30.

Fra kl. 15.30 på lørdag sidder to mand fra BetXperts redaktion derfor klar til at guide livebet-interesserede læsere igennem dagens største kampe.

Fokus vil specielt være på nedenstående kampe: 

  • Chelsea – Leicester: kl. 16.00
  • Real Madrid – Villarreal: kl. 16.15
  • Tottenham – Everton: kl. 18.30
  • Leipzig – Schalke: kl. 18.30
  • Eibar – Atletico Madrid: kl. 18.30
  • Danmark – Ungarn (EM i håndbold): kl. 20.30

Der vil dog blive holdt øje med mange flere kampe end disse og delt ud af observationer om alt fra kampudvikling, oddsudvikling og hjørnesparksstatistikker.

Vores to mand på posten denne lørdag har begge stor erfaring med livebetting, og stor viden og interesse i sportsbetting generelt. Der vil løbende blive delt idéer til livespil, som skal fungere som inspiration og gøre det lettere for læserne selv at træffe beslutninger om livespil. Indimellem vil sidens faste eksperter også byde ind med livespilforslag. I disse tilfælde vil det være tydeligt markeret, at der her er tale om et ekspert-spilforslag.

Af praktiske hensyn vil vi kun udvælge odds og spilidéer fra to bookmakere per gang. Vi starter ud med at benytte Unibet* og Betfair Sportsbook*

Det vil være muligt at sende spørgsmål, forslag eller andre input til redaktørerne af livebloggen, og de vil blive besvaret løbende, når tiden tillader det.

Vi ser frem til en lørdag fyldt med fodbold, håndbold og betting, og håber I vil tage godt imod det nye tiltag.