Flere af BetXperts eksperter byder ind med livetips, når BetXperts liveblog går i luften med et nyt format lørdag den 13. januar, hvor fem fodboldkampe og en håndboldkamp vil være fokus. FØLG bloggen her: Liveblog 

Som annonceret tidligere på ugen går BetXpert i luften med et nyt format lørdag d. 13/1. Vi har to mand fra redaktionen klar til at følge Premier League, La Liga, Bundesligaen og EM i håndbold. De vil undervejs komme med input til kampene, dele relevant statistik og idéer til livespil.

Flere af BetXperts faste eksperter vil også følge med hjemmefra. Hvis de falder over interessante livevæddemål, vil de dele det med vores to mand på redaktionen, som med det samme vil formidle det videre ud på livebloggen. Premier League-ekspert Thomas Schyth vil sidde klar. Det samme vil Rasmus G., der har speciale i tysk fodbold. Til håndboldkampen Danmark – Ungarn vil håndboldekspert Roman Empire sidder klar og dele ud af sin store viden. Det er muligt at flere andre eksperter også vil komme på banen.

Lørdagen byder på masser af spændende fodbold og håndbold, og vi vil have et særligt fokus på nedenstående udvalgte kampe: 

Fortsætter Chelsea dominansen hjemme på Stamford Bridge?

Chelsea – Leicester: kl. 16.00

Chelsea, der ligger nummer tre, tager hjemme på Stamford Bridge imod nummer otte Leicester. Chelsea har vundet deres sidste syv hjemmekampe i Premier League. I Leicesters seneste syv Premier League kampe har der været over 2,5 mål. Bookmakerne forventer da også en sikker Chelsea sejr og en målrig kamp. Chelsea har et godt tag på Leicester og har vundet seks ud af syv kampe indbyrdes opgør i alle turneringer.

Værd at bemærke:

Chelsea spillede onsdag aften en hård kamp mod Arsenal og kan være ramt af træthed. Leicester har vigtige defensive fravær, bl.a. anfører Morgan.

Hold øje med:

Chelsea har holdt nullet i de sidste fem ud af seks hjemmekampe i Premier League. Et faktum, der måske kan tale imod bookmakernes forventning om mange mål.

Husk at læs Premier League-eksperten Thomas Schyths info-optakt til kampen. Den finder du her.

Får Bale skudt Real Madrid tilbage på sporet?

Real Madrid – Villarreal: Kl. 16.15

Bookmakerne forventer, som altid når Real Madrid spiller hjemme, en sikker hjemmesejr og et målrigt opgør. Tingene er dog ikke, som de plejer at være i den hvide kongeklub. De er hele 16 point efter Barcelona og er blot placeret som nummer fire i ligaen. Villarreal er placeret på sjettepladen kun fire point efter Real Madrid.

Hjemme på Santiago Bernabéu har Real Madrid højst usædvanligt leveret mange skuffende præstationer, hvor de har tabt to kampe og spillet to uafgjort. I midtugen skuffede de i pokalturneringen ved blot at spille 2-2 hjemme imod Numancia fra Segunda Division. Real Madrid havde godt nok afgjort tingene i første kamp, og sparede derfor en del profiler, men resultatet vidner stadig om et hold, der er til at tale med.

Værd at bemærke:

Sidste møde mellem de to klubber på Santiago Bernabéu endte 1-1.

Hold øje med:

I denne sæson har Ronaldo ikke været så træfsikker en målscorer, som han plejer at være. Det kan i stedet være værd at kigge imod Gareth Bale, der måske kan få Real Madrid tilbage på rette spor.

Vores ekspert i spansk fodbold Janek Kirkegaard er også inde på Ronaldos manglende skarphed i sit spilforslag til kampen: Se tippet her.

Får Tottenham den forventede hjemmesejr over udesvage Everton?

Tottenham – Everton: Kl. 18.30

Nummer fem Tottenham tager imod nummer ni Everton. Tottenham sluttede det tætte jule- og nytårsprogram af med skuffende at spille 1-1 hjemme imod West Ham. I de foregående tre kampe havde de ellers gjort rent bord med sejre over Burnley, Southampton og Swansea. Hos Everton har spillet ikke set godt ud og de har i de seneste fire Premier League-kampe tabt to og spillet to uafgjorte. De har haft svært ved at finde netmaskerne, og de har i de fire seneste kampe blot scoret et mål.

Værd at bemærke:

Tottenham er ubesejret i deres seneste 10 hjemmekampe i Premier League. Everton har blot formået at hente én enkelt udesejr i deres sidste 19 udekampe i Premier League.

Hold øje med:

Harry Kane blev Europas mest scorende spiller i 2017. Efter to målløse kampe kom han tilbage på tavlen med to mål i Tottenhams FA Cup-kamp mod Wimbledon i midtugen. Oddset på mål fra Kane er dog naturligvis også derefter.

Info-optakt her: TottenhamEverton

Målrigt topopgør i Tyskland?

Leipzig – Schalke: Kl. 18.30

Det er første kamp efter julepausen for begge mandsskaber, og kun to point adskiller Leipzig på andenpladsen fra Schalke på femtepladsen. Begge hold sluttede år 2017 af med svingende præstationer. Schalke med to uafgjorte kampe og to sejre. Leipzig med to uafgjorte kampe og to sejre. Fælles for begge hold er dog, at de meget ofte er involveret i særdeles målrige kampe. Leipzig er ifølge bookmakerne favorit til at vinde kampen, men Schalke er bestemt ikke uden chance.

Værd at bemærke:

Leipzig har scoret mindst to mål i otte ud af deres sidste ni hjemmekampe i Bundesligaen. Schalke har scoret mindst to mål i fem ud af deres sidste seks kampe i Bundesligaen.

Hold øje med:

Schalke har vist stærk karakter ved at komme tilbage og få uafgjort efter at have været bagud i deres tre seneste udekampe.

Ekspert spilforslag her: LeipzigSchalke

Kan Atletico Madrids defensiv neutralisere Eibars angrebslyst?

Eibar – Atletico Madrid: Kl. 18.30

Nummer syv Eibar tager hjemme imod nummer to Atletico Madrid. Eibar har gjort det fremragende på det sidste og er et af La Liga's mest formstærke mandskaber. I de sidste fem La Liga-kampe har de fire sejre og én uafgjort. Atletico Madrid er også i udmærket form, og de har i deres seneste fem kampe fire sejre og én tabt kamp.

Værd at bemærke:

Atletico Madrid har væsentlige fravær. Diego Costa, Gabi og Stefan Savic har alle karantæne.

Hold øje med:

11 ud af Atletico Madrids seneste 13 kampe er endt med under 2,5 mål. De har formået at holde målet rent i seks ud af deres seneste otte La Liga-kampe. Til gengæld er ni ud af Eibars sidste 10 La Liga kampe endt med over 2,5 mål. De har selv formået at score mindst to mål i deres seneste fem hjemmekampe i La Liga. Hvilken af disse tendenser vil mon vægte stærkest her? Bookmakerne er ikke i tvivl, og de forventer en kamp med under 2,5 mål.    

Ekspert spilforslag her: EibarAtleticoMadrid

Får Danmark ønskestarten ved EM?

Danmark – Ungarn (EM i håndbold): Kl. 20.30

Danmark er store favoritter i deres første opgør ved dette EM, hvor de møder Ungarn iVaraždin i det nordlige Kroatien. I Arena Varaždin er der plads til 5.400 tilskuere.

Ungarn må klare sig uden Laszlo Nagy, og det svækker dem defensivt. Danmark får til gengæld Mikkel Hansen tilbage, som dog ikke har deltaget i opvarmningskampene på grund af knæproblemer.

Værd at bemærke:

Ungarn slog Danmark ved sidste års VM med 27-25.

Vores håndbold-ekspert Roman Empire har et spilforslag ude på kampen, og der er naturligvis alt muligt grund til at orientere sig om Romans syn på kampen.

Følg Livebloggen her fra kl. 15.30: Liveblog