Endnu en spændende fodboldlørdag står for døren, og derfor sidder vi igen klar fra kontoret til at belyse dagens mest interessante fodboldkampe fra klokken 13 med live-eksperttips, spil-ideer og løbende input. 

Dagens blogbestyrere vil sidde klar ved tasterne og have skærmene tunet ind på dagens store fodboldkampe. Vi forventer ligesom de andre gange, at sidens faste eksperter løbende kommer til at byde ind med live-eksperttips. Vi glæder os desuden over den positive måde den nye chatfunktion er blevet brugt på indtil videre. Vi håber I vil komme forbi og give jeres besyv med på kampene.

Dagens blogbestyrere vil denne lørdag komme med input til følgende kampe:

  • 13:00 Eibar – Sevilla, Eurosport 2, Eurosport Player og Viaplay
  • 15:30 Schalke 04 - Werder Bremen, streames hos flere bookmakere heriblandt Bet365*, Nordicbet*, Unibet* og Bwin*
  • 16:00 Leeds - Cardiff, TV 3 MAX, Viaplay
  • 16:15 Real Betis - Villarreal, Eurosport 2, Eurosport Player og Viaplay
  • 17:00 Lille - PSG, Viaplay

Vi vil dog have størst fokus på de to tv-kampe fra Premier League:

  • 13:30 Burnley - Manchester City, 6'eren, Viaplay og Eurosport Player
  • 16:00 Manchester United - Huddersfield, 6'eren, Viaplay og Eurosport Player 

Kan Burnley stille noget op imod overmagten?

Burnley – Manchester City (kl. 13.30)

Premier Leagues suveræne tophold, Manchester City, skal en tur til Burnley i den tidlige Premier League-kamp lørdag. Burnley ligger nummer syv i ligaen og er inde i en dårlig periode efter ellers at have leveret flotte resultater i hele sæsonen.

Burnley er uden sejr i ni kampe i træk, og de har tabt de seneste tre hjemmekampe. Burnley har desuden kun én enkelt gang scoret mere end et mål på hjemmebane i en Premier League-kamp i denne sæson.

Manchester City er naturligvis kæmpe favoritter (odds 1,28), hvorimod Burnley kun kan overraske her (odds 12,50). Burnley har for vane, at spille målfattige kampe. I 19 ud af Burnleys sidste 24 kampe har der været under 2,5 mål. Denne statistik gør sig dog ikke gældende, når de møder netop Manchester City. Her er ni ud af deres sidste 10 indbyrdes opgør endt med over 2,5 mål. Bookmakerne forventer da også, at dette bliver tilfældet i denne kamp (odds 1,66).

De to holds seneste opgør var den 6. januar i FA Cup'en, hvor Manchester City på hjemmebane vandt 4-1.

Det ligner en svær dag på kontoret for Burnley. Oddset på, at Burnley får scoret i denne kamp, har været faldende i de sidste par dage. Manchester City virker da også til at være væsentlig forstærket i forsvaret efter tilgangen af Laporte og tilbagekomsten af Kompany i midterforsvaret. Det er dog muligt, at Laporte bliver sparet i denne kamp, og at Otamendi spiller i stedet. Det bliver sandsynligvis en kamp, hvor City er på bolden det meste af tiden, og hvor Burnley vil koncentrere sig om defensiven.

Manchester City har det med, at være foran allerede ved pausen. I syv ud af deres sidste ni Premier League-kampe har de været foran ved pausen og vundet kampen. Det skal man naturligvis være opmærksom på, hvis man spekulerer i, at fange et højere odds på City-sejr live.

Blæser United til angreb for at vaske midtuge skuffelsen mod Tottenham væk?

Manchester United – Huddersfield (kl. 16.00)

Manchester United kommer fra et skuffende 2-0 nederlag til Tottenham i London i onsdags. United spillede en skidt kamp, og var særligt dårlige defensivt. Huddersfields kamp i tirsdags på hjemmebane mod Liverpool var heller ikke opløftende. Her tabte de 3-0.

Manchester United ligger stadig nummer to i Premier League og har tre points margin ned til nummer tre. Huddersfield ligger nummer 17 og har kun et point ned til nedrykningsstregen. Det er derfor naturligt, at United er kæmpe favoritter (odds 1,16). Bookmakerne forventer desuden, at vi får over 2,5 mål i kampen (odds 1,60).

Det må primært være fra United, at disse mål forventes at komme fra. Huddersfield er nemlig gået fra banen i ni ud af de sidste 11 udekampe i Premier League uden at score. United havde før kampen mod Tottenham spillet seks kampe uden at lade modstanderne score. Heraf vandt United de fem. Meget tyder derfor på en United-sejr uden Huddersfield kommer på tavlen. Det har bookmakerne dog luret, og giver ca. odds 1,60 tilbage på denne variant.

Huddersfield vandt dog det seneste indbyrdes opgør. Den 21. oktober sidste år slog de United med 2-1 på hjemmebane. Det er vidst den eneste statistik, vi kan hive frem, der taler i Huddersfields favør. 

Det bliver dog interessant at se, om om United får vasket midtugeskuffelsen mod Tottenham væk.

Vi ser frem til en eftermiddag med masser af god fodbold og potentialet for en masse gode livespil-muligheder. Vi vil gerne opfordre alle interesserede til at deltage via chat-funktionen, hvis de har konstruktive indspark.

Følg BetXperts liveblog fra kl. 13.00 – 18.00 her.