Superligaen ruller igen, og det gør BetXperts liveblog også. Lørdag sidder vi klar fra klokken 13:00 til at guide dig igennem dagens vigtigste opgør, og vi kommer blandt andet forbi så eksotiske destinationer som Malaga, London og Silkeborg. Følg med og få input og deltag selv i debatten i vores chatmodul.

 

 

På lørdag fra kl. 13.00 sidder vi endnu engang klar på kontoret og vil guide læserne gennem dagens mest interessante fodboldkampe. Vi har selvfølgelig stor fokus på det store North London derby kl. 13.30: Tottenham – Arsenal. Det er også blevet weekenden, hvor Superliga bolden igen ruller på de danske stadions, så vi stiller skarpt på opgøret mellem Silkeborg og AaB kl. 16.00. Derudover er der både spansk og italiensk fodbold på programmet. 

 

Vi vil denne lørdag have fokus på disse kampe: 

 

13:00 Villarreal - Deportivo Alavés (Streames f.eks. på Unibet* TV) 
13:30 Tottenham  Arsenal (Kanal 6 og Viaplay) 
15:00 SPAL 2013  Milan (Kanal 9 og Viaplay) 
16:00 Silkeborg  AaB (TV3 sport og Viaplay) 
16:15 Málaga - Atlético Madrid (TV3 Max) 

 

Det er dog ikke usandsynligt, at der også kommer input og/eller live-ekspert tips fra helt andre kampe.  

 

Mange mål på Wembley? 

Tottenham - Arsenal (13.30)

Hvem løber med æren og pointene i London? Bliver det Alli, Eriksen og Kane? Eller ÖzilMkhitaryan og Aubameyang? 

 

Vi kommer ikke uden om, at det helt store opgør denne lørdag er opgøret på Wembley mellem Tottenham og Arsenal. Vores faste Premier League ekspert Thomas Schyth har analyseret kampen, og har et prematch spilforslag ude til kampen. Se det her: 

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/tottenham-arsenal-1-4 

 

Vi håber på et intenst, spændende og målrigt opgør mellem lokalrivalerne. Det bør der være rig mulighed for. Tottenham er stærke hjemme. De har ført ved halvleg og efterfølgende vundet kampen i de sidste fem ud af seks hjemmekampe. Arsenal viste dog fremragende takter i deres sidste kamp, hvor deres nyindkøb strålede, og de slog Everton med 5-1.  Vi følger kampen tæt på redaktionen og ser frem til et brag af en kamp, som forhåbentlig åbner op for gode spilmuligheder.   

 

Kig ind og deltag i chatten  

 

Vores nye chat-funktion, der kører sideløbende med livebloggen, har indtil videre fungeret glimrende. Der har været god debat, og dygtige BetXpert-brugere har undervejs delt deres viden og inspireret til gode muligheder for live-væddemål. Vi håber, at endnu flere vil kigge ind og sige hej i chatten undervejs.  

 

Vel mødt på lørdag fra kl. 13-18!