Danmark skal møde Frankrig, Peru og Australien til VM i Rusland næste år. Det står klart efter lodtrækningen fredag eftermiddag i Moskva. Hos bookmakerne er der enighed om, at Danmark har gode muligheder for at spille sig videre til 1/8 finalerne.

Landstræner Åge Hareide og DBU-direktør Claus Bretton-Meyer udvekslede lettede blikke, da det stod klart, at Danmark er kommet i pulje med Frankrig, Peru og Australien ved VM 2018 i Rusland.

Læs stor optakt og guide til VM 2018 her

Og også bookmakerne ser optimistisk på Danmarks muligheder for at kvalificere sig fra puljen:

"Det er en lodtrækning, som Danmark kan være meget tilfredse med. Faktisk er det vel tæt på at være en drømmelodtrækning for Danmark," siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, og fortsætter:

"Nøglen var at trække en overkommelig modstander fra andet seedningslag, og det mener vi, at Peru er."

Pressechef hos Nordicbet*, Thomas Holm, er enig i den vurdering, og han spår danskerne gode muligheder for at nå langt i turneringen.

”Efter en noget nær perfekt lodtrækning er de danske chancer for succes i Rusland stærkt forbedret. Vi vurderer, at der er 64% chance for at Danmark kommer videre til 1/8-finalen. Hvad der sker herfra er naturligvis altid lidt af et lotteri, men vi anser det ikke for umuligt, at Eriksen & co. kan opnå det bedste danske VM-resultat nogensinde”

Hos Bet25 bider oddschef Morten Olsen især mærke i, at den svære kamp mod Frankrig ligger til sidst.

"Det kunne næsten ikke blive bedre. Med Peru og Australien som modstandere i de første to gruppekampe får vi lov at starte blødt ud. Drømmescenariet er, at vi får skrabet så mange point sammen i de to kampe, at mødet med Frankrig bliver en regulær puljefinale. Det er bestemt ikke usandsynligt, hvilket også afspejler sig i vores odds på, at Danmark går videre fra gruppen", slutter Morten Olsen.   

Danske spil* har odds 1,75 på, at Danmark går videre fra gruppen, og odds 2,05 på, at Danmarks VM slutter ved gruppespillet. Bet25 giver odds 1,60 på dansk deltagelse i 1/8 finalen, og hele odds 2,35 på, at de danske drenge må rejse hjem efter de første tre kampe.

Se kampprogrammet til fodbold-VM her