GVC Holdings, der blandt andet ejer bwin* og Sportingbet, er klar til at betale 4 milliarder pund for Ladbrokes Coral. Læs denne og resten af ugens bettingnyheder her. 

Der har længe været tale om, at GVC Holdings vil opkøbe Ladbrokes Coral, og tidligere har et bud på 3,2 milliarder pund været på banen. 

Det bud er nu hævet til 4 milliarder pund, men før et opkøb kan blive endeligt, afventer de to spilvirksomheder, at den britiske regering kommer med en afgørelse omkring Fixed Odds Betting Machines (FOBTs), der har været udsat for stærk kritik i England. På de maksinger kan man oddse på fx roulettespil og simulerede hestevæddemål. For øjeblikket kan man spille for 100 pund per væddemål på maskinerne, og der har været tale om, at det skal reduceres til 2 pund. 

"Skabelsen af et af verdens største børsnoterede sportsbetting-selskaber, der kombinerer en portfolio af etablerede brands, gennemprøvet teknologi og ledende markedspositioner i flere geografiske områder, er et virkelig spændende perspektiv," siger CEO hos GVC, Kenneth Alexander, til sbcnews.co.uk. 

Investorerne skal nu stemme om, hvorvidt de vil godkende opkøbet. 

Læs mere

Nyheder fra uge 50

18/12 Danske Spil*: Så stor favorit er Viktor Axelsen til "Årets Sportsnavn".

Badminton-spilleren Viktor Axelsen vandt sidste uge endnu en stor turnering og slutter dermed et flot 2017 af. Han er med sejren her storfavorit til at vinde prisen som Årets Danske Sportsnavn, der uddeles ved gallashowet "Sport 2017" den 6. januar.

Læs mere

21/12 Sverige: Lovforslag om at liberalisere gambling

Sverige håber på at få deres nye liberaliserede gamblingindustri kørt igennem inden år 2019, hvilket vil give internationale onlineoperatører mulighed for at komme ind på det svenske marked.

Læs mere

21/12: Den spanske spillemyndighed åbner for tredje gang for licenssøgning

For tredje gang siden den spanske spillelov trådte i kraft er der åbnet for ansøgninger om licens. Processen er åbent i et helt år frem til 16. december 2018.

Læs mere

22/12 Stigning på 19 % på markedet for gambling på mobilen i 2021.

Fremtiden ser lys ud internationalt set for online gambling på mobilen. Analytikere forventer en stigning i markedet på hele 19 % i år 2021. Det er fortsat forventningen, at det er sportsbetting, der vil tage teten på markedet. Sportsbetting udgjorde i 2016 hele 54 % af markedet.

Læs mere

23/12: Spillemyndigheden: Rekordomsætning på spil i 3. kvartal

Cirka 1,5 milliarder kroner havde bookmakerne i bruttospilleindtægt (BSI, indskud minus gevinster) i tredje kvartal viser tal fra Spillemyndigheden. Det var et rekordhøjt beløb, ligesom at BSI'en på 577 millioner kroner på væddemål ligeledes er rekord. 

Læs mere