Manchester City har gang i en vild sæson i Premier League, hvor det efter 18 runder endnu ikke er blevet til nederlag. De har mulighed for at slå flere rekorder i Premier League, og det har to bookmakere nu sat odds på. 

Manchester City satte en ny rekord i Premier League, da de i weekenden slog Tottenham i overbevisende stil med 4-1. 16 sejre i træk i den bedste engelske række er det blevet til, og det er ny rekord. Og den rekord kan sagtens øges, da de lillejuleaften tager imod Bournemouth, mens de efterfølgende møder Newcastle og Crystal Palace på udebane. 

Pep Guardiolas tropper har kurs mod endnu flere rekorder, viser oddsene hos to bookmakere, der har sat odds på, om Manchester City slår målrekord, pointrekord og sejrsrekord. 

"Hvis City fortsætter den nuværende form, så smadrer de jo alle rekorderne. Der er heller ikke meget, der tyder på, at de skulle stoppe med at vinde. De har lige haft en periode med mindre godt spil, men der vandt de alligevel kampene. Og så viste de jo i øvrigt i weekenden hjemme mod Tottenham, at de kan finde et ekstraordinært højt niveau, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* i en pressemeddelelse. 

Rekorden for flest scorede mål har Chelsea, da de i sæsonen 2009/10 scorede 103 mål. Scorer Manchester City mindst 104 mål giver det odds 1,28 hos Danske Spil* og odds 1,40 hos Bet365*

I 1999/2000 vandt Manchester United Premier League med 18 point ned til nummer to, og også den rekord, kan Manchester City slå. Efter 18 runder af denne sæson har de 11 point mere end netop Manchester United på andenpladsen. Slår de den rekord og vinder Premier League med mindst 19 point, så giver Danske Spil* odds 2,70, mens Bet365* har odds 2,50. 

Flest point i en sæson fik Chelsea, da de i 2004/2005 skrabede hele 95 point sammen, og det er en rekord, som de to bookmakere forventer bliver slået. Danske Spil* og Bet365* har således begge odds 1,40 på, at City får mindst 96 point 

"Selv om der er mange ting, der skal lykkes over en hel sæson for at lykkes med det her, så tror vi, at de kan. Det er lige nu et af de bedst spillende hold i Europa lige nu," siger Peter Emmike endvidere i pressemeddelelsen. 

Chelsea har også rekorden for flest sejre i en sæson, da de i sæsonen 2016/17 vandt 30 kampe. Danske Spil* har odds 2,50 på, at Manchester City slår den rekord og vinder mindst 31 kampe. 

Krydser Manchester City den magiske grænse og får mindst 100 point, så har Danske Spil* odds 1,90 på det. I alt kan der maksimalt opnås 114 point i Premier League med de 38 runder, der spilles. Manchester City har i indeværende sæson 17 sejre og i uafgjort, og de kan dermed maks komme op på 112 point. 

Der er endnu flere rekorder i Premier League, som Manchester City kan slå. De forskellige rekorder, kan der læses mere om her