Svenske Lotteriinspektionen har givet sidste advarsel til medier, der ulovligt reklamerer for gamblingvirksomheder uden licens i Sverige. Næste gang vil de slå hårdt ned hævder de. Læs denne og resten af ugens bettingnyheder. 

Den svenske pendant til Spillemyndigheden, Lotteriinspektion, meddeler, at de nu vil slå hårdt ned på de medier, der fortsætter med at reklamere for gamblingvirksomheder uden licens i Sverige.

Helt specifikt nævnes gratisavisen, Metro, der gentagne gange har fået advarsler fra Lotteriinspektionen mod deres ulovlige reklamer. Næste gang skulle de være klar til at give avisen en bøde på 250.000 svenske kroner.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 50

11/12 Mybet indgår samarbejde med United Mobility Technology

Bookmakeren mybet har indgået et samarbejde med United Mobility Technology (UMT), der skal styrke deres kundeloyalitetsprogram. UMT vil investere 500.000 euro i projektet, som er planlagt til at starte i 2018.

Læs mere 

11/12 Bookmakere tjente stort på Premier Leagues 16. spillerunde

Bookmakerne Ladbrokes og William Hill beretter, at 16. spillerunde i Premier League var en særdeles god runde for dem grundet de mange overraskelser. Med Chelseas nederlag, Liverpool og Arsenals uafgjorte kampe samt Manchester Citys derbysejr mod Manchester United, så havde spillerne svært ved at forudsige resultaterne.

Læs mere (betalingsside)

12/12 LeoVegas* nomineret til EGR Nordics Award 2018

LeoVegas* er nomineret til prisen som "bedste sportsbetting operatør". Generelt er LeoVegas* og Betsson-gruppen flot repræsenteret som nominerede til flere af kategorierne, der også indebærer online casinoer.

Læs mere (betalingsside)

13/12 Coral indfører "Football bet filter"

Via deres Coral Connect vil Coral indføre et såkaldt "Football bet filter". Filteret skal give spillerne mulighed for eksempelvis at søge på hold, der spiller hjemme, højtscorende hold, stærke defensiver eller andet, når de skal udvælge kampe at spille på.

Læs mere (betalingsside)

14/12 888sport* fastholder forventninger for året

Selskabet bag bookmakeren 888sport*, 888 Holdings, har forsikret deres investorer om, at på trods af selskabets op- og nedture i løbet af 2017, så fastholder 888 Holdings forventninger til 2017, og at disse ikke vil have en væsentlig betydning for årets resultat.

Læs mere

14/12 Kindred Group vil gøre brug af Virtual Reality

Kindred Group har indgået et samarbejde med Zappar, der arbejder med blandt andet virtual reality. Kindred vil med samarbejdet udbyde features, hvor virtual reality kan bruges af spillerne.

Læs mere (betalingsside)

15/12 Lovforslag kan legalisere sports betting i Michigan

Den amerikanske stat Michigan kan muligvis snart se frem til en legalisering af sportsbetting, som er blevet skrevet ind i et lovforslag, der omhandler legalisering af online poker. Hvis forslaget bliver vedtaget, og New Jersey vinder sagen mod PASPA, vil Michigan have lov til at legalisere sportsbetting.

Læs mere