18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

ATP Toronto

Opdateret
K Klaus Fuglgaard
Vis mere
Vis mindre

ATP Toronto turneringen skifter mellem Toronto og Montreal hvert andet år. Der spilles på et Laykold hard court underlag (bruges også ved US Open), der hører til top 10 over hurtigste underlag på ATP-touren

Daniil Medvedev vandt sidste gang turneringen blev afholdt i Toronto i 2021, hvor han relativt ubesværet slog Reilly Opelka i finalen. 

Seks ud af de sidste ni gange har den topseedede vundet turneringen, så det er en turnering, hvor de bedste gør det godt. 

Det bliver temperaturer på omkring 25 grader hele ugen men også blæsende med byger. Især tirsdag er påvirket af kraftig vind, hvilket er vigtigt at have med i overvejelserne ift. spil. 

To store favoritter

Carlos Alcaraz er den altoverskyggende favorit i Toronto, mens Daniil Medvedev som forsvarende mester kommer lige efter den spanske komet.

Det helt store spørgsmålstegn omkring Alcaraz er den energi - mentalt såsom fysisk, han har brugt i forbindelse med både French Open og Wimbledon. Det har været to opslidende Grand Slams for en spiller på kun 20 år. 

Der er ingen tvivl om, at som forsvarende US Open mester, så har Alcaraz også niveauet på hard court, der beretter til en overlegen favoritværdighed, men spørgsmålet er om han rammer det i denne uge. 

Så skal man også notere sig, at Alcaraz aldrig har spillet denne turnering før.

Daniil Medvedev har omvendt ikke brugt meget energi henover sommeren, da han ikke har spillet siden Wimbledon. Det kan blive russerens fordel, der må være sulten for at komme ud og gentage sin succes fra 2021, hvor han stod med trofæet om søndagen i Toronto. 

Det spørgsmålstegn, der omkranser Medvedev er hans nuværende niveau. Hvis han rammer den hard court form i Nordamerika, der har defineret hans karriere, så skal han være favorit på højde med Alcaraz. 

Jeg har et officielt spilforslag på Medvedev. 

Spilforslag til ATP Toronto

Mit spilforslag bliver med fokus på historikken: 

Daniil Medvedev til at vinde ATP Toronto til odds 5,50 hos Bet365**

Jeg kan ikke komme udenom en mand, der inden for de sidste 3-4 år har været den bedste spiller på hard court i Nordamerika. 

Medvedev har fire titler i Nordamerika på hard court. Det er indiskutabelt hans tid på året, hvor hans værste konkurrent Carlos Alcaraz har brugt sit fokus på både French Open og Wimbledon. 

Medvedev har også en lodtrækning, der tiltaler mig. Værste konkurrent er Taylor Fritz før en semifinale, men amerikaneren har givet den fuld gas i både Atlanta og Washington, de to sidste uger. 

Betværdi: 110% 

Kommentarer

Feedback