18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Viborg - FC København: 2

Match center
29. maj 2023 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Energi Viborg Arena    Morten Krogh
24. maj. 2023 kl. 14:32 (Opdateret 29. maj. 2023 kl. 18:07) 24/05
11
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 20-30-50%
Betvalue: 117,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Viborg tager imod FC. København på hjemmebane i en yderst vigtig kamp, hvor begge hold i den grad har noget at spille om. Selvom Viborg ligger et stykke væk og de fleste nok blot kigger mod FCK og FCN i den såkaldte "guldkamp", så kan Viborg faktisk også stadigvæk nå at vinde superligaen, hvis resultaterne flasker sig.

Derfor må begge hold forventes at stille med den absolut bedste startopstilling. FCK var noget svækket i deres seneste kamp mod AGF på hjemmebane, men mange af de profiler som ikke var på banen i denne kamp, forventes klar til dette brag. Dette tæller blandt andet de to vigtigste profiler: Daramy & Claesson, der begge er nogle af FCKs mest scorende profiler. 

Efter en meget intens kamp mod AGF, hvor FCK fik guldet tilbage i egne hænder (de kan selv afgøre det nu), må man forvente at de gir alt hvad de overhovedet har. Vigtigheden af en ny sæson med Champions League kan ikke undervurderes, især fordi det er det bedste udstillingsvindue for den del af truppen, der ønsker at trække international opmærksomhed. 

Jeg forventer en høj intens kamp med mål i begge ender - måske på samme vis som de seneste opgør for FCK, der virkeligt har været målrige. Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne slå et slag for Kamil Grabara, FCK's målmand, der har været utrolig vigtig for holdet både hele foråret, mens også efteråret. Jeg tror dette kan gøre forskellen, blandt to hold der begge kommer til at gå aggressivt til værks.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback