18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Santos - Fluminense FC: Draw no bet: 1 (Første mål)

Match center
7. juni 2012 kl. 02:50 - Fodbold, Brasilien - Brasilien Serie A
Estadio Vila Belmiro/Urbano Caldeira
5. jun. 2012 kl. 04:51 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 05/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 60-10-30%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,50
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Midt i EM-feberen ruller bolden skam stadig i den brasilianske liga. Her er der lagt op til et afbudsramt møde mellem to af giganterne, når Santos tager imod Fluminense på Vila Belmiro.

Fluminense stiller faktisk uden en lang række af deres offensive profiler, da både Thiago Neves, Rafael Sóbis, Deco og Fred er skadede. Herudover må angrebsreserven Rafael Moura også melde fra med en skade, mens Wellington Nem er med landsholdet i USA.

Det er alvorlige svækkelser, og Fluminense stiller med en meget ung, uerfaren offensiv.

Santos mangler dog også deres største offensive profiler; Neymar har også taget turen til USA med det brasilianske landshold, mens Paulo Henrique Ganso er skadet. Sidste års ligatopscorer Borges er desuden tvivlsom efter en længere skadespause.

Desuden er Santos mest fokuseret på Copa Libertadores-semifinalen mod Corinthians i næste uge.

Der er adskillige interessante oddsvarianter til dette opgør, men Santos er fortjent favoritter i denne hjemmekamp mod et yderst svækket Fluminense-hold. Derfor er der fokuseret på, at Santos scorer kampens første mål (odds 1 ved 0-0).

SANTOS I STÆRKESTE MULIGE - MEN STADIG SVÆKKET

Copa Libertadores har klar førsteprioritet for Santos, og det har betydet, at træner Muricy Ramalho har stillet med reserver i de første to spillerunder i Brasileirão.

Men det er nu næsten to uger siden seneste Libertadores kamp og der er en hel uge til Santos skal møde Corinthians i første semifinale.

Derfor kan Muricy Ramalho benytte denne hjemmekamp mod Fluminense som en god mulighed for at give stamspillerne kamptræning.

Det bliver dog stadig uden den skadede Ganso samt keeper Rafael og Neymar, der er taget til USA, hvor det brasilianske landshold står overfor mødet med ærkerivalerne fra Argentina.

Santos har stadig første sæsonmål til gode, til gengæld har reservekeeper Aranha heller ikke indkasseret mål. Santos har en stærk trup med rutinerede Edu Dracena, Durval, Juan, Elano og Léo. Nu skal den colombianske angriber Rentería og Alan Kardec i omdrejninger og vise, at Santos godt kan vinde kampe uden Neymar.

FLUMINENSE MED MORGENDAGENS STJERNER

Trupbredden har været nøglen til succes for Fluminense, der har hentet adskillige profiler til klubben i de seneste år. Men til denne kamp kommer fansene til at opleve en række spillere fra egne ungdomsrækker.

Fluminense er voldsomt ramt af fravær i de forreste rækker med en lang skadesliste.

Midt i den voldsomme transferaktivitet hentede Fluminense en ung offensiv midtbanespiller i argentinske River Plate, men Manuel Lanzini har ikke fået mange chancer i Fluminense trøjen, når der er konkurrence om spilletiden fra så erfarne stjerner som Deco og Thiago Neves.

I front står de unge Marcos Junior og Samuel Rosa overfor en vanskelig opgave. Santos defensiven er overset med Neymar´s offensive tryllerier, men den unge Fluminense offensiv får svært ved at narre anfører Edu Dracena, der styrer Santos offensiven med stor autoritet.

 

ODDS

Chancevurdering for 1X2: 50-30-20

Under 0,5 mål i første halvleg: odds 3,05 hos Unibet

Under 1 mål i første halvleg: odds 1,85 hos Bet365

Under 2,5 mål: odds 1,85 hos Partybets

Under 1,5 scoringer fra Santos: odds 1,72 hos Bet365

Under 0,5 scoringer fra Fluminense: odds 2,90 hos Unibet

SENESTE RESULTATER I BRASILEIRÃO

Santos 0-0 Sport

Bahia 0-0 Santos

Fluminense 2-2 Figueirense

Corinthians 0-1 Fluminense

TRUPNYT

Santos er klart svækket uden Neymar og Ganso; de er klart de største stjernespillere i ligaer, men det betyder, at en erfaren profil som Elano må tage dirigentstokken, mens unge Alan Kardec er det store angrebshåb for Santos.

Måltyven Borges er meldt klar efter en skade, men må sandsynligvis tage plads på bænken.

Den unge målmand Rafael er også med landsholdet i USA.

Fluminense stiller med argentinske Manuel Lanzini og Samuel Rosa (begge 19 år) sammen med den 21 årige Marcos Júnior i front. Det er en meget alternativ offensiv, da Fluminense er ramt af en række skader til størstedelen af klubbens offensive profiler. Anfører Fred, Wellington Nem, Rafael Sóbis og Rafael Moura er alle ude, mens de to offensive midtbanestjerner Deco og Thiago Neves også har meldt sig på skadeslisten.

Backen Wallace har karantæne efter udvisningen mod Figueirense, mens forsvarsspilleren Leandro Euzébio er skadet. Her er Fluminense imidlertid godt dækket ind med Carlinhos og Anderson i defensiven.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

SANTOS

Aranha; Maranhão, Edu Dracena, Durval, Juan; Elano, Adriano, Henrique, Léo; Alan Kardec, Rentería.

FLUMINENSE

Diego Cavalieri; Bruno Vieira, Gum, Anderson, Carlinhos; Edinho, Jean, Wagner, Lanzini; Marcos Junior, Samuel Rosa

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback