18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Roma - Udinese: 1

Match center
26. november 2023 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Luca Massimi
Opdateret
25
+1
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både foran fjernsynet og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, hvilket betyder at jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.

Mvh MarkVis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 63-23-14%
Betvalue: 105,84%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 3-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Roma er favoritter i dette opgør og bør have gode muligheder for tre point mod et svingende Udinese mandskab. Gæsterne har skiftet træner og det har hjulpet i de seneste opgør, men vil romerne længere op i tabellen er dette et must win opgør.
Det taler for
 • Roma er favoritter i søndagens opgør på Stadio Olimpico, og bør have gode muligheder mod et Udinese mandskab som indtil videre i sæsonen har været til og tale med.
 • Romerne har normalt et godt tag på gæsterne som man har besejret i ni af de seneste ti indbyrdes opgør på Stadio Olimpico.
 • Udinese har haft store udfordringer indtil videre i sæsonen, man har haft problemer med og scorer mål, og ikke mindst skabe chancer og hvilket otte mål i tolv opgør er et godt bevis på.
 • Roma er normalt stærke på Stadio Olimpico, og hvor man kun har tabt fire opgør i 2023, og statistikken indtil videre i sæsonen lyder på 6-1-1.
 • Norditalienerne har det normalt utrolig svært på udebane, og ja man besejrede Milan for knap tre uger siden, men man har kun vundet tre udekampe i 2023.
 • Udinese har fået flere point end de burde have haft indtil videre i sæsonen efter spil og chancer. Man burde have tabt ude til Cagliari, og det samme kunne sagtens være sket i Empoli, samt i to hjemmekampe imod Frosinone og Genoa, så de har på ingen måde imponeret indtil videre efter tolv spillerunder.
 • Vil Roma med op og kæmpe om Top 4 i denne sæson, og med Milan og Napoli som i øjeblikket smider point så er dette et must win opgør. Romerne bør kunne sætte sig på dette opgør, og være spillestyrende og kom frem til mål og chancerne, og mod et gæstende mandskab som bestemt er til og tale med.
Hold øje med
 • Ledelsen hos Udinese valgte at fyrer træner Andrea Sottil efter 1-1 resutat hjemme mod Lecce, og herefter er Gabriele Cioffi kommet til, og det har betydet uafgjort mod Monza ude, sæsonens første sejr ude mod Milan, og senest 1-1 hjemme mod Atalanta.
 • Roma har flere spillere som har været ude med landholdet i forhold til Udinese, og det kan måske blive til gæsternes fordel.
 • Hjemmeholdet har tabt to af de seneste fire opgør de har spillet, og kun hentet en sejr i de fire opgør som kom i dommerens tillægstid mod Lecce.
 • Udinese har spillet godt mod både Milan og Atalanta, og hvor man har lukket ganske godt ned i det defensive, og det bliver med stor sandsynlighed samme opskrift i dette opgør, og samte på hurtige omstillinger.
 • Romerne har skuffet en del gange i starten af sæsonen ved kun, at spille uafgjort hjemme mod Salernitana, og tabe ude til både Verona og Genoa.
Oddsmarked

Nordicbet og Betsson er begge i Odds 1,68 på en Roma sejr søndag aften på Stadio Olimpico i Rom.

Romas forventede startopstilling: 3-5-2: Ruí Patricio- Mancini, Llorente, Ndicka-Karsdorp, Cristante, Paredes, Bove, Spinazzola- Dybala, Lukaku.

Udineses forventede startopstilling: 3-5-2: Silvestri- Kabasele, Bijol, Perez- Ebosele, Walace, Payero, Zemura- Pereyra, Success.

Trupnyt: Romerne får måske Pellegrini og Smalling tilbage til dette opgør, og bliver de begge klar starter de sandsynligvis på bænken, Abraham i angrebet er forsat skadet og ude, og det samme gør sig gældende med Kumbulla i det defensive.

Udinese kommer til Rom i noget som næsten ligner stærkeste opstilling og hvis man ser bort fra langtidsskadet Deulofeu, og det tyder ikke på træner Cioffi ændre det store i forhold til det mandskab som spillede hjemme mod Atalanta lige inden landsholdspausen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, asroma.com, giallorossi.net, sportmediaset.mediaset.it, udinese.it, sportface.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 13. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 FC Porto - Shakhtar Donetsk: Over 4.5 kort
1,91
Placer Bet
Torsdag 14. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Zrinjski Mostar - Aston Villa: Under 2,5 Mål
2,10
Placer Bet
21:00 Lugano - Besiktas: 1
2,40
Placer Bet
Fredag 15. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Nottingham F. - Tottenham: 2
1,80
Placer Bet
Søndag 31. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Dronningens nytårstale 2023: "Prins Joachim"
1,75
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Ita, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback