18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : OB - AC Horsens

Infokamp
Match center
26. maj 2023 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park    Peter Kjærsgaard
26. maj. 2023 kl. 09:02 (Opdateret 26. maj. 2023 kl. 20:57) 26/05
176
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Sæsonens sidste hjemmekamp for OB i næstsidste spillerunde, hvor presset er på nedrykningstruede Horsens. Det er blevet til 1 point i de seneste 6 kampe for Horsens, men det var mod netop OB, så måske Horsens kan kravle over stregen i fredagskampen.

OB

Der er fortsat chance for at overtage 7. pladsen, men FC Midtjylland har et forspring på 4 point inden de sidste to spillerunder. OB slutter dog sæsonen af med et besøg i Herning.

OB har hentet 7 point i deres seneste 3 kampe og senest fik de en opløftende 4-0 sejr over Lyngby. Fynboerne er favoritter hos bookmakerne og kan man en sejr takke fansene i Odense for opbakningen i løbet af sæsonen.

Horsens

Skal Horsens en tur ned i 1.division eller skal det virkelig lykkes at havne over nedrykningsstregen. For godt en måned siden scorede Horsens to straffespark og fik 2-2 i hjemmekampen mod OB. Men herefter er Horsens rendt ind i tre nederlag i træk og er havnet under stregen. Horsens-spillerne skal have rystet nederlaget til Silkeborg af sig. Her scorede Kent Nielsens mandskab sejrsmålet i overtiden og snød dermed Horsens for et dyrebart point.

Den gode nyhed er, at der skal ikke meget til for at få vendt tingene. Horsens og AaB har begge 27 point og en sejr over OB vil sætte voldsomt pres på nordjyderne, der i denne spillerunde skal en tur til Lyngby.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

OB (4-2-3-1):
Hansen; Mickelson, Slotsager, Skjelvik, Adelgaard; Tverskov, Manneh, Minteh, Frøkjær, Breum; Sabbi. 

AC Horsens (3-4-3):
Delac; Gomez, Kiilerich, Jensen; Lassen, Gemmer, Kruse, Musonda; Santos, Jacobsen, Sigurdarson.

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback