18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Legia Warszawa - Aston Villa: 2

Match center
21. september 2023 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa Conference League
Polish Army    Evangelos Manouchos
Opdateret
23
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 18-20-62%
Betvalue: 101,06%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 3-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Aston Villa går qua deres status som Premier League-hold ind til UEFA Conference League som de store favoritter til at vinde turneringen.

The Villans har trods svipsere i de svære udekampe mod Newcastle og Liverpool fået en pæn start på sæsonen.

Senest hentede man en 3-1-sejr hjemme mod Crystal Palace til trods for, at man først kom på tavlen i det 87. minut.

Nu gælder det så en tur til Warszawa i Conference League. Det bliver selvsagt ingen let opgave. Det er dog en kamp, som Villa vil gå ind til med den forventning om, at der skal tre point med hjem til Birmingham.

Det taler for tre point til Villa

Stærk opstilling: Unai Emery tager disse europæiske turneringer meget seriøst. Som man så i udekampen mod Hibernian, så overlader han intet til tilfældighederne. Kommer der ændringer i forhold til kampen mod Palace, så kunne det blive folk som Álex Moreno, Youri Tielemans, Leon Bailey og måske endda brandvarme Jhon Durán. Det er mere sandsynligt, at han foretager mange ændringer i næste uges Liga Cup-kamp mod Everton. Emery kunne vælge at give Diaby en pause og starte Zaniolo i stedet.

Villas offensiv: Aston Villa er blandt sæsonens mest scorende hold i Premier League. Elleve scoringer i fem kampe er det blevet til. Derudover scorede man også i alt otte mål i de to playoffkampe mod Hibs. Det er værd at bemærke, at sidste års topscorer Ollie Watkins kun har bidraget med tre af disse 19 mål - et hattrick i første kamp mod Hibs. I Premier Leauge er det folk som Douglas Luiz, Moussa Diaby, Leon Bailey og Jhon Durán, som har stået for målscoringen. Det er naturligvis en fordel ikke at være afhængig af én spiller.

Internationalt forsvar: Pau Torres har haft det lidt svært, når det kommer til at forsvare i Premier League. Han har dog været stærk i opspilsfasen, hvilket særligt sås mod Palace, hvor han rørte bolden mere end nogen anden spiller og slog flere gode offensive afleveringer. Han må ventes at have lidt lettere ved at håndtere de defensive pligter i disse gruppekampe. Venstresiden af Villas forsvar kan blive yderligere forstærket af, at Álex Moreno, der sad på bænken mod Palace, kan gøre comeback efter en lang skadespause.

Her skal Villa passe på

Udebanen: Villa har hentet tre point i deres tre Premier League-udekampe. Det skal man dog ikke tolke for meget på, da de to nederlag kom i Newcastle og Liverpool - to af de sværeste steder at spille. Det, som gør Legia farlige, er, at det bliver noget af en heksekedel, som venter Villa. De fleste Villa-spillere har dog erfaring med europæisk fodbold fra tidligere klubber, så de ved godt, hvad det drejer sig om.

Ollie Watkins: Det er som nævnt kun lykkes Ollie Watkins at score i udekampen mod Hibs. Det frustrerer uden tvivl den engelske angriber, der sidste år bankede kasser ind under Emery. Det kunne være fristende at give Durán chancen fra start. På den anden side er det også en god mulighed for at få gang i Watkins.

Min forventede start XI (4-2-3-1): Martínez, Cash, Konsa, Torres, Moreno, Douglas Luiz, Tielemans, McGinn, Zaniolo, Bailey, Watkins

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback