18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Juventus - Inter: Under 2,5 Mål

Match center
26. november 2023 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Allianz Stadium    Marco Guida
Opdateret
28
+2
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk Far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, Sampdoria Fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold fra de fleste ligaer.

Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det dufter af et tæt og taktisk topopgør når Juventus tager imod Inter, og hvor frygten for et nederlag kan spille ind. Den Gamle Dame har et fint tag på gæsterne og har vundet tre af de seneste fem opgør, men det ligner et opgør med få mål.
Det taler for
 • Det ligner på papiret et tæt, taktisk, og målfattigt opgør når Juventus og Inter tørner sammen søndag aften i Torino, og hvor begge mandskaber sagtens kan leve med en pointdeling, og da der kun er to point mellem dem i tabellen.
 • Når de to mandskaber tørner sammen er det tit meget tætte opgør, og i de seneste ti indbyrdes opgør er otte af opgørene gået Under 2,5 Mål.
 • Otte af Den Gamle Dames tolv opgør indtil videre i sæsonen er gået Under 2,5 Mål. Juventus har kun lukket et mål ind i de seneste syv spillerunder, og hvor man blandt andet har holdt nullet ude mod Atalanta, Milan, og Fiorentina.
 • Defensivt er Inter utrolig stærke i denne sæson, og har holdt nullet i ti ud af seksten opgør som de har spillet, og har kun lukket otte mål ind.
 • Jeg synes på ingen måde man falder bag over når man har set Juventus i denne sæson, og nitten mål i tolv spillerunder er et godt bevis på, at de på ingen måder har imponeret i det offensive.
 • Begge mandskaber har haft flere spillere ude, at spille landskampe, og det kan betyde en smule træthed, og kan ikke undgå, at gå ud over spillet.
 • Juventus går ikke ud og angriber fra start, og da det på ingen måde er deres spillestil, og gæsterne fra Milano vil med stor sandsynlighed også starte ud med, at spille afventende.
Hold øje med
 • Pavard er ude de kommende to måneder for Inter i det defensive, og yderligere er Bastoni også meldt tvivlsom til opgøret, og hvilket svækker Inter defensivt.
 • Inter har været fremragende i det offensiv indtil videre i sæsonen med 29 mål i tolv opgør, og har i både Thuram og Lautaro Martinez to farlige folk i det offensive som kan gøre ondt på hjemmeholdets defensiv, og især på Gatti og Rugani.
 • Gæsterne fra Milano er efter min mening stærkere end Juventus på samtlige pladser i denne sæson, og især på midtbanen kan man kom til, at få overtaget som kan blive afgørende.
 • Defensivt er Juventus endnu ikke blevet udfordret ordentligt i denne sæson, og her skal man op mod det klart stærkeste mandskab i Serie A, og ikke mindst favoritterne til årets scudetto. Juventus er uden De Sciglio og Danilo i det defensive, og yderligere er Alex Sandro tvivlsom.
 • Et hurtigt mål i opgøret kan åbne op for tingene, og gøre det bliver et mere åbent opgør med flere chancer og mål. Juventus har besejret Inter i tre af de seneste fem indbyrdes opgør.
Oddsmarked

Marathonbet og Unibet er begge i Odds 1,80 på Under 2,5 mål i søndagens Derby D´Italia i Torino, mens Betsson og og Expekt begge er i odds 1,75.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Szczesny- Gatti, Bremer, Rugani- Cambiaso, McKennie, Caviglia, Rabiot, Kostic- Chiesa, Kean.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Sommer- Darmian, De Vrij, Acerbi- Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco- Thuram, Martinez.

Trupnyt: Juventus må undvære De Sciglio og Danilo i det defensive, og yderligere er Alex Sandro tvivlsom ligeledes i det defensiv, og det samme gør sig gældende med Weah og Locatelli på midtbanen.

Inter kommer til Torino uden franske Pavard(fast) i det defensive som er ude de kommende to måneder, og yderligere er Bastoni(fast) i midterforsvaret tvivlsom til opgøret, man er godt garderet hos milaneserne i det defensive, men det er to store profiler de må undvære, og hvis Bastoni heller ikke er klar.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, juventus.com, sportmediaset.mediaset.it, inter.it, tuttosport.com

 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus
 • Fantastiske oddsmarkeder
 • Høj tilbagebetalingsprocent
 • Masser af bonus-alternativer

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

I morgen
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
02:00 Corinthians - Criciuma: 1
1,81
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
02:30 Nashville SC - Orlando City: Over 2,5 Mål
1,79
Placer Bet
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Fredag 19. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 FC Nordsjaelland - AaB: Begge hold scorer: Ja
1,60
Placer Bet
Lørdag 20. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Esbjerg fB - OB: Under 2,5 Mål
2,25
Placer Bet
18:00 Lugano - Grasshopper: 1
1,70
Placer Bet
Torsdag 22. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Demokraternes kandidat: Joe Biden
2,50
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback