18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Denizlispor: 1 (0-1)

Match center
19. januar 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
3. jan. 2020 kl. 13:31 (Opdateret 28. jan. 2020 kl. 17:56) 03/01
218
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 51-22-27%
Betvalue: 112,71%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Galatasaray har på grund af skader ikke fået den forventede start på sæsonen. Det har været svært, at lappe truppen sammen, og har tit resulteret i rotationer i kampene, med dårlige resultater til følge. Nu er man kvit med skaderne, og i den sidste spillerunde, lige inden vinterpausen, fik de sendt klare signaler om, at man ikke skal udelukke Galatasaray fra titelkampen. 


Det taler for:

 • Vinterpausen har været tiltrængt hos Galatasaray. Udover Andone og Luyindama, er de andre skadesramte spillere tilbage på banen. *
 • Det forventes at Galatasaray styrker sig på positionerne: Venstre back, Højre back og venstre kant.**
 • Galatasaray er begyndt at vise, at de på hjemmebane, kan "banke" de fleste hold i Tyrkiet. I den seneste spillerunde vandt man komfortabelt 5-0, og stjernene fik efter mange måneders venten, mulighed for at spille sammen. 
 • Galatasaray træner Fatih Terim er gået fra ideen om en teknisk midtbane med Belhanda, Seri og Nzonzi til en mere løbestærk midtbane med Lemina, Bayram og Taylan.
 • Denizlispor er hårdt ramt på sin venstre back og venstre kant. Bergdich og Barrow er ude med skade og karantæne. Det bør Galatasaray kunne udnytte med Feghouli. 

Hold øje med:

 • Det er stadig for tidligt (03.01.2020), at sige hvordan holdene klarer sig gennem vinterpausen, samt hvordan de præsterer til træningskampene. 
 • Denizlispor har klaret sig super godt på udebane. fire sejre og tre uafgjort er det blevet til i ni udekampe. 
 • Det er koldt i Istanbul i januar måned, og det kan påvirke spillet negativt. I galatasarays sidste kamp mod Antalyaspor vandt de godt nok hele 5-0, men banen var fuldstændig "ødelagt" i 2. halveg pga. regn og slud. 
 • Denizlispor har den gamle målræv, Hugo Rodallega, som gennem sin karriere har været glad for at score imod Galatasaray. Han er bestemt ikke en ønske modstander, hverken hos Galas fans eller forsvarsspillere. 

* Falcao var ude i to måneder pga. en betændelse i akillessenen. Han begyndte småt at få minutter i december, og i den sidste ligakamp mod Antalyaspor, fik han 90 minutter og nettede to gange. Derudover har Lemina, Babel og Feghouli hele tiden været ramt af småskader i efteråret. De er også så småt ved at komme i omdrejninger, og særligt Feghouli, som nok var den bedste spiller sidste sæson, er begyndt at vise samme takter. 

** Der er endnu ikke bekræftede kilder, men med stor sandsynlighed, får man kantspilleren Henry Onyekuru tilbage på et lejeophold. Han var en af arkitekterne bag Galatasarays mesterskab sidste sæson, hvor han scorede 14 mål og lavede 5 assist. Monaco købte ham fra Everton efterfølgende, men har ikke givet ham nok spilletid. Derudover vil man bruge nordmanden Martin Linnes igen på højrebacken. Der var for mange udlændinge i Galas trup i sæsonstarten, og derfor valgte man fejlagtigt, at "fryse" hans licens. 
På venstrebacken får man en ny spiller, Marcelo Sarrachi, fra Salzburg på en lejeaftale. Uruguayaneren har ikke fået nok spilletid, men kan hos Galatasaray give utrolig meget fart og flere strenge at spille på. 

Fravær:

Galatasaray: Luyindama (forsvar, fast, langtidsskadet), Andone (angriber, rotation), Durmaz (kant, rotation).

Denizlispor: Bergdich (venstre back, fast) og Barrow (venstr kant, fast). 

Oddsmarked:
Jeg er lidt tidligt ude med dette tip, men det skyldes Betsafes ret fristende odds på 2,21 til en handicap Galatasaray sejr. De fleste markeder har en ren Galatasaray sejr til mellem 1,25 - 1,37, og derfor virker en handicap sejr med odds 2,21 til at være ret så godt. Jeg tror desuden at oddset vil falde lidt. 

Kilder:

BeInsports - Webaslan - Hürriyet - Mackolik - Transfermarkt - Aspor

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback