18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Burnley: +4.0 hjørnespark Burnley asian

Match center
6. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Andre Marriner
5. nov. 2021 kl. 14:29 (Opdateret 6. nov. 2021 kl. 17:59) 05/11
103
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Burnley skal til Stamford Bridge i runde 11. En kamp jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror gæsterne vil få gode muligheder over fløjene.

Chance: 52%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Burnley spiller på indlæg, som jeg har været inde på flere gange. P.t har de lavet 149 indlæg, hvilket er næstflest i PL. Til sammenligning ligger Chelsea på 119, hvilket er 8. flest i PL.
 • Burnley har fint med skud i deres kampe, hvor de 118 efter de første 10 runder, og til sammenligning har Burnley 118.
 • Ift. hjørnespark så har Burnley et snit på 5 pr. kamp og de tillader 5,3 hvilket er ret pænt. Til sammenligning har Chelsea et snit på 5.4 og de tillader 5.9.
 • 7 ud af 10 gange har Chelsea ikke fået mere end de 3 overskydende hjørnespark, som er det der vil få dette spil til at gå hjem, og kigger vi på Burnley så har de 5 ud af 10 kampe hvor de har vundet ift. dette spil, og 3 af gangene har de fået 4 hjørnespark færre end deres modstandere
 • Chelsea er storfavoritter til at hive en sejr i dette opgør, og jeg tror da også de vil forsøge at presse Burnley hårdt fra start. Det kan give Burnley chancer den anden vej hvor de har masser af fart, og gerne vil komme over kanterne, hvilket jeg tror kan give dem gode chancer for hjørnespark.
 • Chelsea spiller en 3-4-2-1 ift. hvad jeg kan læse mig til forud for dette opgør, og det betyder at meget af deres spil er fokuseret på det centrale, og hvor deres wingbacks er det der kommer over kanterne, men de bygger spillet op igennem midten. Her har Burnley i deres 4-4-1-1 mere at skyde med over fløjene og jeg tror også de har en god fart til at kunne udfordre 3-backkæden i Cornet og McNeil.
Hold øje med
 • Burnley tillader meget spil og initiativ til deres modstandere. Kigger vi på boldbesiddelsen så tror jeg det bliver med Chelsea værende meget på bolden, hvilket de er dygtige nok til at forvalte til hjørnespark, men ydermere vil det også betyde at Burnley ikke har bolden så meget, og så heller ikke får så mange hjørnespark.
 • Kigger vi på skud imod sig, så er Burnley rundhåndet. De har tilladt 3. flest skud imod sig, hvor Chelsea har tilladt 3.færrest skud imod sig.
 • Jo længere tid der går med en uafgjort stilling, jo dårligere ser dette spil ud, for Chelsea vil ikke være tilfredse med et X, så de vil smide endnu mere fremad og spille hårdt efter en sejr, og det kan give mange hjørnespark, og samtidig kan det gøre det svært for Burnley at få noget spil.
Oddsmarked

Spillet her går på at Burnley må have 3 hjørnespark mindre end Chelsea efter de 90 min, og i tilfælde af at de har 4 mindre så er det indsatsen retur.

Jeg har spillet et lille hygge spil på at Burnley får flere hjørnespark end Chelsea til odds 11 hos comeon! og Marathonbet er ude med 11,50. 
Til sammenligning er bet365 i odds 8.

Holdene:

Chelsea: 
Hjemmeholdet har et par fravær. Mest iøjnefaldende er det på de offensive positioner, hvor Lukaku (fast mand) og Werner (reserve/fast mand) begge er ude. Derudover er Kovacic (Fast mand), også ude af opgøret, og ham vil de savne hvilket Mount (fast mand) også vil være hvis han ikke bliver klar til dette opgør. Han er p.t. listet som tvivlsom.

Mendy; Christensen, Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Kanté, Jorginho, Chilwell; Ziyech, Hudson-Odoi; Havertz.

Burnley: 
Gæsterne har Lennon (reserve) ude men derudover er det stort set stærkeste hold Burnley kan stille med. 

Pope; Lowton, Collins, Tarkowski, Taylor; McNeil, Westwood, Cork, Brownhill; Cornet; Wood

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback