18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Cagliari - Monza: Begge hold scorer: Ja

Match center
26. november 2023 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Unipol Domus    Matteo Marchetti
Opdateret
20
+1
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både foran fjernsynet og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, hvilket betyder at jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.

Mvh MarkVis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Det dufter af mål i begge ender af banen i dette jævnbyrdige opgør på Unipol Domus. Det er første opgør efter landsholdspausen og begge kan leve med en pointdeling, men begge mandskaber har svært ved, at holde nullet i øjeblikket.
Det taler for
 • Cagliari er inde i en ganske fin stime i øjeblikket og hvor det kun er blevet til et nederlag i de seneste fem opgør man har spillet. Fire i Serie A og et opgør i Coppa Italia, og det er i denne slags opgør, at man på hjemmebane skal hente point i kampen om overlevelse i denne sæson.
 • Øboerne har indtil videre spillet tolv opgør i Serie A, og man har lukket mål ind i ti af opgørene, samt har begge hold scoret i syv af opgørene.
 • Cagliari har haft svært ved, at lukke ned i det defensive, og gæsterne har masser af potentiale både på midtbanen og i det offensive til, at kunne kom frem til chancer og mål mod Cagliari i dette opgør.
 • Monza har lukket mål ind i otte af deres tolv opgør indtil videre i sæsonen, og begge hold har scoret i deres seneste tre opgør.
 • Øboerne har flere gode kort i det offensive som ved hvor målet står, man starter sandsynligvis med Luvumbo og Petagna fra start, men man har i både Lapadula og Pavoletti på bænken to offensive spillere som sagtens kan gå ind og blive afgørende.
 • Gæsterne fra Monza har scoret otte mål i de seneste fem spillerunder, og har scoret i otte af deres tolv opgør i denne sæson.
 • Begge mandskaber kan næsten stille i noget som ligner stærkeste opstilling til søndagens opgør, og hvilket bør betyde opgøret bliver endnu mere jævnbyrdigt og åbent.
Hold øje med
 • Det er første opgør efter landsholdspausen og det kan betyde, at spillet ikke helt sidder i skabet, samt begge mandskaber sagtens kan leve med en pointdeling.
 • Cagliari må undvære vigtige Nandez på midtbanen som er skadet, og det er en svækkelse af øboernes midtbane da han er utrolig vigtig.
 • Monza har holdt nullet i fire af de seneste syv opgør de har spillet og blandt andet mod formstærke Bologna og ude mod Sassuolo.
 • Gæsterne er velorganiseret i deres spillestil, og har vist flere gange i denne sæson, at de er dygtige til, at lukke ned i det defensive.
 • Norditalienerne har masser af rutine på mandskabet med Darmian, Gagliardini, Pessina, og min frygt er om Cagliari har det potentiale til, at kunne true gæsterne, og da gæsterne indtil videre i sæsonen har virket bedre spillende over hele banen, og spiller mere som et hold, og hvor flere spillere kan afgøre tingene.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,75 på begge mandskaber scorer i søndagens opgør på Sardiniens, mens Marathonbet er i odds 1,74 og Expekt ligeledes er i odds 1,75.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-1-2: Scuffet- Zappa, Goldaniga, Dossena, Augello- Jankto, Makoumbou, Prati, Viola- Luvumbo, Petagna.

Monzas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Di Gregorio- D´Ambrosio, Caldirola, Carboni- Ciurria, Gagliardini, Pessina, Kyriakopoulos- Colpani, Vignato- Colombo.

Trupnyt: Cagliari må til søndagens opgør undvære vigitge Nandez(fast) på midtbanen, men ellers er det kun langtidsskadet Rog som er ude, mens gæsterne med stor sandsynlighed både har Izzo og Pablo Mari tilbage i det defensive, men de starter dog begge sandsynligvis på bænken fra start.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, cagliaricalcio.com, sportmediaset.mediaset.it, acmonza.com, unionesarda.it

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 13. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 FC Porto - Shakhtar Donetsk: Over 4.5 kort
1,91
Placer Bet
Torsdag 14. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Zrinjski Mostar - Aston Villa: Under 2,5 Mål
2,10
Placer Bet
21:00 Lugano - Besiktas: 1
2,40
Placer Bet
Fredag 15. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Nottingham F. - Tottenham: 2
1,80
Placer Bet
Søndag 31. December 2023
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Dronningens nytårstale 2023: "Prins Joachim"
1,75
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Ita, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback