18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Atalanta - Juventus: 1

Match center
15. maj 2024 kl. 21:00 - Fodbold, Italien - Italien Coppa Italia
Fabio Maresca
Opdateret
27
+1
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 39-27-34%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert: 0-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Atalanta er svage favoritter i Coppa Italia finalen, men virker i øjeblikket bedre spillende end Den Gamle Dame. Juventus har masser af erfaring i disse finaler og kan være til deres fordel, men spillemæssigt fungere det ikke og de kan få problemer.
Det taler for
 • Spillemæssigt peger tingene i øjeblikket i to forskellige retninger når man kigger på de to mandskaber, og Atalanta virker meget bedre spillende og hvilket man har set i både Serie A og Europa League.
 • Atalanta er i to finaler i denne sæson, og de seneste års hårde arbejde bør snart kaste en pokal af sig, og det kan godt blive i dette opgør, og hvor man har gode muligheder.
 • Juventus har skuffet i denne sæson, og mandskabet mangler ganske enkelt mere kvalitet i truppen. Det har i de sidste par sæsoner ikke været Den Gamle Dame som man normalt kender, og man er langtfra spillestyrende i opgørene.
 • Bergamo mandskabet virker til, at have mere kvalitet både i startopstillingen, men også på bænken som kan blive afgørende i onsdagens finale.
 • Atalanta kommer ind til finalen med seks sejre og en uafgjort i de seneste syv opgør, man spillede med stor selvtillid i søndagens opgør mod Roma som blev vundet med 2-1, men hvor man sagtens kunne have vundet med både 4-1, 5-1 efter spil og chancer.
 • Den Gamle Dame spillede kun 1-1 hjemme mod bundproppen fra Salernitana søndag aften, og man spillede med syv faste startere. Juventus har ikke vundet i de seneste seks opgør de har spillet, og spillet og selvtilliden virker ikke i to på nogen måde.
 • Min umiddelbart vurdering er, at Atalanta kan ikke møde Juventus i en finale, og på et bedre tidspunkt. Fysisk og ikke mindst offensivt har man midlerne til, at kunne true Juventus og gøre ondt på dem især på de hurtige omstillinger.
Hold øje med
 • Atalanta må undvære vigtige Gianluca Scamacca i angrebet som er i karantæne, og yderligere er svenske Holm ude og det samme er Kolasinac i midterforsvaret.
 • Begge inbyrdes opgør i denne sæson i Serie A er sluttet uafgjort, og Juventus har kun tabt et af de seneste syv indbyrdes opgør.
 • Coppa Italia er tæt på det eneste som kan redde en skuffende sæson for Juventus, og da Top 4 var et minimums krav op til sæsonen. Juventus har stadigvæk spillere som Vlahovic og Chiesa som på dagen kan blive utrolig afgørende.
 • Det kan godt blive et opgør hvor begge mandskaber vil være nervøse, og hvilket kan betyde masser af fejl i begge ender af banen.
 • Atalanta skal i denne slags opgør bevise, at de er på vej op på den helt øverste hylde i Italien, men man kan godt frygte lidt, at de vil have alt for meget respekt for Den Gamle Dame.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 2,70 på en Atalanta sejr onsdagens aften på Stadio Olimpico i Rom, og oddset har været en smule faldende.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Carnesecchi- De Roon, Hien, Djimsiti- Hateboer, Ederson, Pasalic, Ruggeri- Koopmeiners, De Ketelaere- Lookman.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Gatti, Bremer, Danilo- Cambiaso, McKennie, Miretti, Rabiot, Kostic- Chiesa, Vlahovic.

Trupnyt: Atalanta må undvære Gianluca Scamacca i angrebet som er i karantæne, og yderligere er Holm ude på højremidtbane og Kolasinac i midterforsvaret som begge er skadet, men de var også begge ude i hjemmekampene mod Marseille og Roma som begge blev vundet. Bergamo mandskabet er godt garderet i offensiven, og Lookman er en anden spiller end Scamacca, men hvilket så kommer til, at betyde mere fart i angrebet og ikke mindst på omstillingerne.

Juventus må undvære Locatelli på midtbanen som er i karantæne, De Sciglio er ude og skadet til opgøret, mens både Yildiz, Alex Sandro og Danilo alle er tvivlsom, og starter man med Perin som normalt er reserve i målet.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, atalanta.it, ecodibergamo.it, tuttosport.com, juventus.com, sportmediaset.mediaset.it

 • God velkomstbonus på sport
 • Stort spiludvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
 • Rigtig god mobilapp
 • Meget brugervenligt og flot site
 • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback