18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : AaB - FC København: Under 9,5 Hjørnespark

Match center
18. maj 2023 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Oddset Pokalen
Jakob Sundberg
Opdateret
109
0
Jeg har i betting sammenhæng gjort mig på forskellig ekspert forumer, hvor jeg seneste var hos spilXperten.
Min kæmpe interesse for fodbold startede i de gamle Herning Fremad dage, hvor jeg blev slæbt med til 1.divisions kamp i en meget ung alder, da min far var sportschef i klubben. Derefter fik jeg i slutningen af 90'erne øjnene op for det store udland, og den engelsk liga har jeg fulgt siden Dons var i Premier Leauge sidst. Jeg har også været i England en del gang efterhånden for at følge min klub Manchester United, og ser frem til at muligheden igen byder sig, så jeg kan komme afsted.
Jeg håber jeg kan bidrage med gode analyser, og interessante indspark til betxpert.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

AaB skal en tur til Parken, hvor FCK venter. Jeg tror det bliver tæt, og taktisk, hvilket måske kan give os få hjørnespark.

Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 8
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • AaB mangler højest sandsynligt deres store offensive lyspunkt i Sousa, hvilket jeg ser som et plus for dette spil.
 • FCK mangler flere offensive kræfter til dette opgør. (se holdinfo).
 • En pokalfinale kan godt blive taktisk, og afventende da begge mandskaber måske hellere vil passe på deres eget mål, end at satse, og risikere en scoring imod sig. Så jeg forventer en afventende forestilling, hvor der vil være mange dueller, og ophold i spillet.
 • FCK har et samlet hjørnesnit på 9,8 pr. kamp, og AaB ligger på 9,5. Det er meget gennemsnitligt ift. superligaens hjørnestats, og begge mandskaber ligger i den lave ende ift. tilladte hjørnespark imod sig.
Hold øje med
 • FCK har hjemmebanefordelen, og skal sætte sig på opgøret, og være angribende. Det kan give dem mange hjørnespark, hvis de får sat det offensive spil rigtigt op.
 • AaB har mange gode offensive folk, og kommer ofte over fløjene, hvor de også har to wingbacks der gerne vil være med i det offensive. Kan de få skabt overtalssituationer over fløjene kan der komme hjørnespark til gæsterne, som også har nogle store folk at sigte efter, hvis de får dem.
 • 6, 16, 10, 15 og 13 hjørnespark er det blevet til i de seneste 5 indbyrdes opgør imellem AaB og FCK. Det er immervæk mange, og jeg kan da godt være nervøs for, om det bare er to hold der står godt til hinanden ift. at få mange hjørnespark.
Oddsmarked

Kigger vi på hjørnespillet her, så ligger bet365 i odds 1,90, danske og unibet er i odds 1,92. comeon er i 1,80 og derfor mener jeg at betfair er stukket noget af med de 2,15 her. 

Holdene:

AaB:
Foruden Rasmus Thelander er Allan Sousa også tvivlsom, da han udgik skadet mod AC Horsens, og sad over mod OB i den efterfølgende kamp. Han er dog tilbage på træningsbanen.

Andreas Poulsen er med garanti ude på grund af en skade

(4-3-3): Nico Mantl - Kasper Jørgensen, Rasmus Thelander, Lars Kramer, Daniel Granli - Pedro Ferreira, Malthe Højholt, Iver Fossum - Louka Prip, Nicklas Helenius, Younes Bakiz

FC København:
Mohamed Daramy yderst tvivlsom, da han udgik skadet i seneste spillerunde. FCK har ikke meldt noget ud omkring omfanget af skaden, men han sagde selv efter kampen, at han godt kunne have fortsat.

Derudover er Andreas Cornelius, Nicolai Boilesen, Carlos Zeca, Akinkunmi Amoo og Diogo Goncalves er alle på skadeslisten.

(4-3-3): Kamil Grabara - Elias Jelert, Denis Vavro, Valdemar Lund, Christian Sørensen - Lukas Lerager, William Clem, Viktor Claesson - Jordan Larsson, Hakon Haraldsson, Mohamed Daramy

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback