18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nations League Odds

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre

UEFA Nations League er den europæiske del af Nations League. Nations League blev søsat som erstatning for de mange venskabskampe, som landsholdene spillede før i tiden. Vi giver dig det fulde overblik over, hvad der er på spil samt Nations League 2024/25 odds.

Odds på Nations League 24/25

Bookmakere med odds til Nations League

Besøg LeoVegas
Stort spiludvalg
Høj tilbagebetaling
Lukrative kampagner
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til LeoVegas hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Mr Green
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.
Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus


Nations League Bronzekamp

De hollandske værter møder de italienske europamestre i Nations League 2023's bronzekamp. Kampen spilles søndag den 18. juni kl. 15.00, og du kan se flere nyheder og fodbold odds i vores MatchCenter.

Frenkie de Jong sagde inden Nations League-finalerne, at ingen var interesserede i denne bronzekamp. Det får vi nu at se, for han skal selv spille den. Holland møder nemlig Italien i bronzekampen, som spilles på FC Twentes De Grolsch Veste. Mon ikke Holland trods de Jongs udtalelser forsøge at give hjemmepublikummet en succesoplevelse.

Nu møder de et italiensk hold, som ganske fortjent tabte til Spanien i deres semifinale. Spanien dominerede kampen, når det kom til spil og chancer, og der skulle et straffespark til for, at italienerne kunne få bolden i nettet.

Den hollandske offensiv imponerede dog heller ikke mod Kroatien. Her var deres farligste våben at smide bolde ind i feltet og håbe på det bedste. Det skete ofte ved lange indkast fra Denzel Dumfries.

Dette kunne med andre ord meget gå hen at blive en lavt scorende affære. For Frenkie de Jongs skyld må vi håbe, at der ikke skal forlænget spilletid til for at få placeret bonzen.

Hvad får vinderne af Nations League 2025?

Vinderne af Nations League-finalen kan foruden en pengepræmie også se frem til en sportslig belønning.

Vi tager det økonomiske først. Nations League vinderne tjener i alt €10,5 millioner, mens andenplads i alt tjener €9 millioner. Det er med andre ord ikke voldsomt mange penge, når vi snakker moderne fodbold.

Der er dog også en sportslig belønning, der er en anelse mere interessent. Vinderen af UEFA Nations League 2025 kan nemlig se frem til at skulle spille færre gruppekampe i kvalifikationen til EM fodbold eller VM 2026. Det skyldes, at den vindende nation ryger i en gruppe, hvor der er fem hold fremfor seks.

Ofte stillede spørgsmål om Nations League

Hvad er på spil i Nations League?
Vinderne af Nations League-grupperne får en ekstra mulighed for at kvalificere sig til den efterfølgende EM eller VM-slutrunde via playoff-kampe.

Er Danmark med i Nations League?
Danmark er med i Nations League, hvilket vil sige, at de konkurrere mod de bedste hold. Danmark sluttede i Nations League 2022/23 som toer i Gruppe A1 bag Kroatien.

Hvor meget får vinderne af Nations League?
Vinderen af Nations League-finalen får en pengepræmie på €10,5 millioner.

Kommentarer

Feedback